Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 330
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Разпиляна във въображението
Като не чела сума теми,защото едва тази година се престраших и продължих от трети сезон, заради Червената сватба, а и не посещавам темата с книгите, научих какво очакваме да разбере Сам. Ех, колко хубаво беше толкова сезони накуп. Сега леко съжалявам, че трябва да ги чакам всяка седмица.

В армията на Джайм имаше войници с различно снаряжение, но знамената си бяха на Ланистър. Преди малко отново гледах серията и Олена как заяви на Джайм за убийството. Отделно мисля, че Джайм се носи по течението, гледа да не мисли за това, което прави сестра му. Дали нещо ще го "пробуди"? Вижда колко не е добре, но сякаш ще се опита този път да опази кралицата си.

# 496
Тая снимка от темата може да е жокер нещо. Леден дракон - демек и КН ще се сдобие с дракон, който Церсей ще му подари.

Джайм стои откъм Вала.

Церсей + КН примерно. Достатъчно луда е.

# 497
За спойлерите...
Не са виновни хората, интересът е голям. То все едно са кацнали извънземни на Земята и те карат всяка седмица да чакаш да разбереш по малко, ама какви са, ама защо са тук, ама добри ли са, лоши ли са, ще ни ядат ли... Трябваше да си го пуснат целия сезон и това е. Платена телевизия е. Не гонят рейтинг, та да им е толкова важно да ни съберат в един определен ден и час пред екраните. Поне в България е така, другаде може да е иначе и да бъркам тотално, не знам. Аз имам абонамент за НВО GO и за стандартните им тв канали. Ами много по-удобно е в GO-то да си пуснеш да си изгледаш каквото и когато искаш, не да висиш да чакаш някакво точно време. Тенденцията и без това вече е към интерактивна телевизия, така че можеше да го направят по съвременен и различен начин. Аудиторията е млада, нормално е да са нетърпеливи много хора и това да доведе до голям интерес към изтичане на информация. НВО не знам какво губят и какво печелят, ама сума ти сайтове и сайтчета ще си правят сега трафик на техен гръб с тия спойлери.... Че и гавра си правят даже, ето на последните спойлери бяха сложили картинки с Краля на нощта и надпис HBO is falling

# 498
Церсей за сега печели нормално и Джайм няма в какво да се съмнява. Поврта ще дойде или като тя почне да губи и да върши глупости като взривяването на септата или да ги остави да се избият и тя да се пробва с победителя както и предложи Кутрето за Станис срещу Болтън.

# 499
може да е отдавна известно, ама не беше сигурно. имаше спекулации.
Аз лично съм чел спекулации, че
Скрит текст:
Лиана е била метреса, а не съпруга на Регар. ето че тази версия пропада. Също и версията че няма документи за брака им. също и за името - до последно имаше спорове, излизаха най-невероятни новини, "Дейли нюз" бяха пуснали съвсем друго име а Джон, преди по-малко от две седмици
така, чека да бъдем така добри и когато пускаме нещо, което не е от излязъл епизод, да слагаме новината в спойлер. Сега ще скочи някой, ще каже че не ги е знаел тези неща и му убива удоволствието.
Пак ти казвам - с мен нямаш проблем, ама вече цяла тема  се "дъвчем", че докато не излезе епизода по НВО трябва да пускаме само в спойлери. Точно от теб очаквах съзнателност.
имам те за интелигентна и съм изненадан, че си решила да дразниш мнозинството.
Твоя работа какво ще правиш - дадох ти приятелски съвет, а ти прави каквото намериш за добре.
Ти може да слагаш в спойлер, но си виж първото изречение. С това "не беше сигурно", точно го потвърди. Не беше, ама вече е. Така звучи за някой, който не е чел спойлер...
п.с Джон Сняг вече няколко пъти пишеш в женски род...
Имам и още един въпрос. Защо Денерис се впечатли толкова от това, че Джон е бил намушкан в сърцето? Да няма нещо с нейни видения общо?
Тъмнозелена тук в Германия е още по-зле. Който има скай го гледа в понеделник вечер, а другия вариянт е във вторник сутрин го качват в онлайн видиотека където го гледам и аз.

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 23:03 от Lino

# 500
Отделно мисля, че Джайм се носи по течението, гледа да не мисли за това, което прави сестра му. Дали нещо ще го "пробуди"? Вижда колко не е добре, но сякаш ще се опита този път да опази кралицата си.
Той все още е влюбен в нея. Забеляза ли как я гледаше в леглото, когато тя лежеше със затворени очи? А поведението му си е типично за обсебен от любов мъж - когато я няма е един човек, появи ли се тя става съвсем друг. Каквото и да стане той няма да я изостави вече. Донякъде интригите ѝ погубиха децата им, пред него тя заяви, че може и да се омъжи за Юрон, изби сума ти невинни хора в храма, какво друго трябва да направи, че той да се сепне? Да почне да губи? Тогава пък ни най-малко ще му отива да го направи. От предисторията знаем, че веднъж се е обърнал срещу краля си, но нищо в поведението му до момента не показва, че не е мъж на честта.

# 501
Опитвам се да се сетя за някакви моменти, когато Джайм се е противопоставил на Церсей или я е разубедил за нещо, което тя си е наумила? Сещам се само за случаи, когато е действал зад гърба ѝ на своя глава. Някой нещо?

# 502
Много благодаря за лийка за следващия епизод! Ако е вярно, ще е чудесен и много напрегнат епизод! Нямам търпение и искам още Simple Smile

# 503
Имах предвид, че Церсей като започне да губи войната, ще започне да върши разни лоши неща, да жертва невинни и т.н. Точно същите които са накарали Джайм да си престъпи клетвата и да убие лудия крал.

# 504
  • София
Какви предатели, какви пет лева. Wink
Какви ли не теории гледам се пускат, лошо няма де. Ама не очаквайте предател. Ако мислим логично и трезво, единствения човек, които има мотив от това Денерис да тръгне на север е Мелисандра. Така че пак по пътя на логиката тя може да е 'предателя' Категорично изключвам Варис. Той не може да диша Церсей, а и искрено вярва, че Дани на трона ще е най-доброто за Вестерос.
Също много разсъждения и за супермена Юрон. Дали бил разделил корабите си, дали ползва могъщи магове и какво ли още не.
Хора, нивото на сериала отдавна падна до това на Ди Си сериалите, не търсете нещо там, където на пръв поглед не го намирате. Не, не е скрито дълбоко между редовете както в книгите, нито е замаскирано, а просто го няма. Имаме само 7 епизода, ДиД препускат с бясно темпо. Няма време за магове, предатели и какво ли още не. Юрон е навсякъде, просто искат да ни покажат колко е могъщ е той и колко велик стратег е Церсей ( Joy - ще падна). Това е положението.
Става точно като в приказките, че и в кеча ако щете. Лошите пердашат здраво и печелят много битки, преди да дойде обрата и да загубят цялата война. И при тези двама титани на мисълта точно това ни очаква.

Аз съм скандализиран как вече 3 епизода минаха и заминаха, а не са дали дори 1 секунден кадър на КнН, абе хайде оставете го него, едно зомби да бяха дали как се уригва. Ами извинявайте, ама е нелепо. Това е сърцето и душата на цялата творба, както и предстоящия сблъсък на север, а те ни занимават със секс сцени между две жени (едната неопетнена) и с протяжните и до смърт омръзнали монолизи на любимката на ДиДи, великата и непобедима Церсей.

ooooh!

# 505
  • София
Имах предвид, че Церсей като започне да губи войната, ще започне да върши разни лоши неща, да жертва невинни и т.н. Точно същите които са накарали Джайм да си престъпи клетвата и да убие лудия крал.

Аха. Тук не очаквам изненади. Джайм ще убие Церсей (а всъщност това ако стане би трябвало да е големия шок за милионите фенове), нищо чудно и той да замине заедно с нея или малко след нея.

# 506
Разбирам, но тя и сега не е спряла да ги върши  Simple Smile Последното им останало дете се самоуби заради интригите ѝ. Какво по-лошо от това? Освен, както е писал Hulk1 за снимката над темата, да вземе да се съюзи с Краля на нощта срещу хората - е те с това вече би надминала себе си, ама не знам коя армия ще я последва и за какво ще му е на КН Церсей без армия.

# 507
  • София
Аз лично изключвам всякакъв съюз между бродници и хора. Би било нелепо. За КнН всички хора са пречка и врагове, така че няма да се спрат, докато не заличат този вид от континента.

# 508

Аха. Тук не очаквам изненади. Джайм ще убие Церсей (а всъщност това ако стане би трябвало да е големия шок за милионите фенове), нищо чудно и той да замине заедно с нея или малко след нея.

А! Е това, последното, по ми се вярва - да си заминат двамата. Ама да я убие, пък той да си живурка - не.

# 509
Аз лично изключвам всякакъв съюз между бродници и хора. Би било нелепо. За КнН всички хора са пречка и врагове, така че няма да се спрат, докато не заличат този вид от континента.
Разбира се, за какво му е съюз, като може да си ги превърне и да си ги командва. Единствено ако реши да превзема други континенти може да му трябва някой, който може да управлява кораби. Всъщност КнН може ли изобщо да говори, една дума не е обелил? Още една пречка за евентуални преговори  Grinning

Цитат
Хора, нивото на сериала отдавна падна до това на Ди Си сериалите, не търсете нещо там, където на пръв поглед не го намирате. Не, не е скрито дълбоко между редовете както в книгите, нито е замаскирано, а просто го няма.
Еее, ама ние тук се опитваме да вдигнем нивото  Grinning Като няма кой да пише между редовете - сами почваме да го правим.

Общи условия

Активация на акаунт