Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 350
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Церсей е най-противният ми герой от сериала,без конкуренция(Джофри за малко да я изпревари в личната ми класация,ама Олена му видя сметката на време Mr. Green ). Не е глупава,дори е страхотен манипулатор(здрасти Джейми),но във вените на тази жена тече омраза и суровост.
Направо се изненадах как толкова много я заболя за Мирцела,при факт,че никога не се е показала,като 'най-добрата майка на света",дори имаше видими предпочитания към Джофри и не,защото й е син,а защото е първи престонаследник,следователно тя щеше да дърпа конците от негово име..

Хареса ми как го върна на Елария,болката на една майка става същата тази болка на друга майка..това за мен беше акт на справедливост.

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 19:18 от Beautyholicа

# 511
Снощи гледах пак епизода. В последните сцени, докато Тирион обясняваше за нападението, каза нещо от рода на "Церсей е наясно с плана ни. Тя знае, че ще нападна Casterly Rock."

Така че може и да няма предателство. Тирион нещо обясни за това, колко е важно за него и как сестра му това го знае, което за мен не беше много убедително. Не беше очевиден ход да си разделят армиите и флотата; това, което всички очакваха беше да нападнат Kings Landing с пълна мощ. Както и да е.

# 512
Аз лично изключвам всякакъв съюз между бродници и хора. Би било нелепо. За КнН всички хора са пречка и врагове, така че няма да се спрат, докато не заличат този вид от континента.
Имаше такъв съюз - Крастър даваше синовете си на КнН и той ги превръщаше в бродници.

# 513
Само дето Тирион очакваше там да е цялата армия на Ланистър, чудя се що не го оставиха замъка съвсем празен и да си спестят тия жертви, неопетнените едва ли дадоха повече. Е не са очаквали да минат през каналите. Денерис няма шанс да не даде жеретви ако не използва драконите. Как само си представих как Дрогон подпалва тия войници дето бяха на стените. Можеше и 1 жертва да не даде Simple Smile

Заблеязахте ли каква "спалня" си беше сътворил Тирион там, всичко си седеше непокътнато, ех тия курви Simple Smile

# 514
Нека има, нека има.

# 515
  • Вестерос
Tъпото тук беше, че излезе, че Тивин е строил СК, а не е. Grinning

# 516
Да, затъпя сериала, даже децата го забелязаха
Чудя се вече немислимото- да не гътнат Джайм. Без него Церсей е кръгла нула, той и даваше сила и подкрепа винаги, без него ептен ще изкука и ще вземе да реши, че е много яко да стане Кралица на нощта...тука вече си измислям в стил и аз не знам какво...в стил, подходящ на пародията, която стана сериала Simple Smile

# 517
все пак КН притежава едни сили свързани с мъртвите и ако любимия умре може да се разберат за нещо по-така Laughing

# 518
все пак КН притежава едни сили свързани с мъртвите и ако любимия умре може да се разберат за нещо по-така Laughing
Joy

# 519
  • Разпиляна във въображението
Аз лично изключвам всякакъв съюз между бродници и хора. Би било нелепо. За КнН всички хора са пречка и врагове, така че няма да се спрат, докато не заличат този вид от континента.
Имаше такъв съюз - Крастър даваше синовете си на КнН и той ги превръщаше в бродници.

За да го оставят жив и да си живее живота.

Снощи гледах пак епизода. В последните сцени, докато Тирион обясняваше за нападението, каза нещо от рода на "Церсей е наясно с плана ни. Тя знае, че ще нападна Casterly Rock."

Да, но очакваше много войници, които да загубят, защото не се сражават от любов към кралицата си  Grinning , а Тирион уж трябваше да ги излъже с канала  Laughing

Тук направо си беше стратегия на Церсей и Джайм. Не можем да им го отречем.

# 520
  • Варна
А съюза между истинския крал на Нощта (който е получовек/полудруг/ и кралицата-зомби) в книгите?
А? А?Trollface
Не е невъзможно, не е и нелепо, зависи как ще го изиграят.

# 521
# 522
Само ви чета, но това ме разсмя и реших да го споделя, ако не сте го виждали. Милата Grinning

# 523
Meme-тата са 60% от удовослствието от сериала  Smile

# 524
Не разбирам логиката да не се завзема Кралски чертог със сила и дракони,че щяло да има много жертви.Ми дългата обасада нали води до глад.А Церсей е тази,която последна ще гладува.

Наистина сценариите не са така прецизни като в минали сезони,когато всяка дума беше изпипана.Примерно Джон каза,че дядо му и чичо му са изгорени от Ерис,а чичо му е обесен.Не че има значение това конкретно,но като знам как беше преди...

Джон,Санса и Давос са сред малкото психически нормални герои.Плашещо е. Grinning

Кутрето се ослуша по отношение на репликата на майстера,че майстер Лувин имал препис от всеки свитък.От какво може да се опасява? newsm78 Първо се сетих за писмото на Лиза,в което лъже за убийството на Джон Арин,но Кейтлин го изгори.

Общи условия

Активация на акаунт