АПРИЛСКИ МАМИ 2016-ТЕМА 11

• 53 574
  • 626
  •   1
Отговори
# 495
Зд,авейте момиче.Бързо да оздравяват дечицата.При нас полужението е следното-Яде всичко бе плодове(така и не ги хареса,единствено пие фреш от портокал,но и това е нещо),тя от малка заспива сама.Слагам я в кошарата,целувка и излизам от стаята,така че и с това не е проблем.Зъбите са 13 и на път е още 1 кучешки.Голям зор и с тях и бавно избиват.Сияна си обува обувките сама,съблича се доколкото може,заиграва се с играчките много,даже съм намислила какво да и купуват бабите за Коледа.Говори мама,тате,бау-бау,мяу,не,да,мойто,ела,дай,па-па,дам(вода),дава целувки,здрависва,маха за чао и вика тао,за това се сещам може и да има друго.Ние още миналата седмица украсихме вкъщи.Беше голяма еуфория Hug

# 496
Здравейте, момичета Simple Smile
И ние да се включим към болните. В събота се събуди Бочката с Т и хрема. В неделя го заведохме на лекар- гърло чисто, гърди чисти. Капки, Вит. С...  в понеделник през нощта се събужда с лаеща кашлица, без въздух и целият трепери. В спешното, оттам в детско и доза урбазон. Една шепа капки пие по три пъти на ден+ инхалации. Наложи се да купим инхалатор. Такова нещо не бях виждала в живота си, дете да трепери така.
Надявам се да се оправя по-бързо, защото всички се измъчихме.
Не можем да излезем, полудява вкъщи и аз покрай него. Много се тръшка, когато му откажа нещо или просто не стане на неговото е едно мятаме, рев, писъци. Ужас, чак се притесних как съм успяла да отгледам толкова нервно дете.

# 497
И ние отново сме болни. И пак няма да е на ясла. тъкмо маааалко свикне и пак в къщи. На всичкото отгоре й излизат кучешките зъби и е някакъв ужас!

# 498
Мони е вече добре. Направо не ми се вярва. 11 дни с постоянна температура 38,5. Кучешките зъби в комбинация с вирус се оказаха наистина мъчително преживяване. Психически се изморих. От едната страна майка ми, според която сме за болница, от друга спокойствието на лекарите тук, според които ще мине само с температуро понижаващи. Луднах.
Момичета, давате ли нещо за подсилване на имунитета? Искам да я подсиля малко.

# 499
  • Karnobat
Аман от вируси. То не остава ред да си почине организма. Бързо оздравяване на болните. Mamanorge представям си как си била през тези дни,но важното е,че Мони вече е добре. И тези кучешки зъби са тормоз за повечето от нас.
Давала съм Имунохелт форте.След поредното зачервяване на гърлото ,педиатъра изписа Имунотрофина. Влияело добре на чести проблеми с гърлото. Давах 10 дни и каза,ако усетя,че започва да се разболява да започвам да давамдавам.
Подготвяте ли се за празниците,украсихте ли вече? В къщи лампичките са на почит.
Ние днес бяхме в Джъмбо и взехме някои играчки за наши приятелчета!

# 500
  • София
И помага ли това лекарство?
Ние украсихме днес
. Живот и здраве утре пак ще е на ясла, ще ги снимат и ще им правят календари. Дано се задържи повече този път.

# 501
Аз си мисля, че не е добре за се дават тези имуностимулиращи, органиизма трябва да се научи да се справя сам.
Бързо оздравяване

# 502
И аз така знам, така ми каза и личния, когато поисках да ми изпише нещо.
Нямало. Това бил начина да заякне, като боледува.
Аз ще пробвам със сиропа от черен бъз. Хубави неща прочетох за него. Ще го давам в комбинация с омега 3 и витамин Д, защото тук няма слънце и трябва да ги приема. Дано да има ефект.👀

# 503
  • Karnobat
Ами за в момента върши работа. Аз също така знам,но след като за отрицателно време ми се разболя толкова и се наложи да изпие 3 антибиотика,мисля че просто трябваше да се даде вече нещо! Другото е Божа работа!

# 504
  • Владая
Добро утро прекрасни Kissing Face

Намерих малко време да ви прочета.
Болните да оздравяват,бъъъързо.
И ние минахме по този ред,първо се разболя каката,после таткото и накрая Ива,
но като че ли тя най леко изкара вируса.Вече се оправя,остана само да поизчисти кашлицата.

Иначе сме добре,Ива щурее на воля,до такава степен ни се е качила на главите,че на моменти трудно се издържа на ината и.Обаче каката не дава нито да и се скараме,нито да повишим тон.За благодарност снощи малката такава глава и наби в знак на сестринскаобич,че и разби носа Yum

Я кажете малчовците ви имат ли периоди в които отказват да се хранят,
или просто моята мома е злояда,храненето за нас е приключение,честно.
Има дни в които се храни добре,но има дни в които е  способна да изкара на хляб и чай,
въпреки предлаганите 25 неща.GrinningGrinningGrinning

# 505
  • София
Катерина също има дни, в които хапва малко.
Ех, много бързо се свиква да си стоиш сама през деня, голям кеф. Grinning Сега мръзна де, че трябваше да се занимавам с НАП, но принципно. Grinning

# 506
  • Владая

ето каква партия са а домашния любимец

# 507
  • Karnobat
И Калоян има периоди на гладни стачки,особено покрай зъбоникненето. Но той не е и от най ящните. Всеки ден е различно,може да яде чак се учудвам,но като реши и спира

# 508
Здравейте. Трябваше в четвъртък да й сложим последната ваксина и не успяхме. От сряда вечерта със сополи и нищо повече.И какво се оказва кучешкииии. Вече избиха два и другите всеки момент трябва. Решихме с ЛЛ след нова година да и мине мъката със зъбките. Напредък имаме с гърнето Hug
Да се оправят мъниците и дано бързо избиват всички зъбки,без проблеми. И ние украсихме отдавна и лампичките не се спират,голямо щастие на тази украса,само липсва снега.
Ива е голяма сладурка станала.

# 509
  • София
Здравейте. Трябваше в четвъртък да й сложим последната ваксина и не успяхме. От сряда вечерта със сополи и нищо повече.И какво се оказва кучешкииии. Вече избиха два и другите всеки момент трябва. Решихме с ЛЛ след нова година да и мине мъката със зъбките. Напредък имаме с гърнето Hug
Да се оправят мъниците и дано бързо избиват всички зъбки,без проблеми. И ние украсихме отдавна и лампичките не се спират,голямо щастие на тази украса,само липсва снега.

Eлате си вземете сняг и лед от София, раздавам го безплатно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт