Звездни компромати- 332 част

• 113 671
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
... но все пак като го сравня с Обама по кратки гащи, определено последният не ми влиза в представата за селски бек.
А за какво, Чичо Томовата колиба?

# 166
... но все пак като го сравня с Обама по кратки гащи, определено последният не ми влиза в представата за селски бек.
А за какво, Чичо Томовата колиба?

Joy Кой за какво си мисли...

Не, за съвсем нормално облечен мъж в свободното си време.

# 167
Е, добре де, да беше облечен с къса пола Радев, да кажеш, че е ненормално облечен, а тук просто тениската на Обама е с ръкави. Разлика каква друга? Моят мъж няма да тръгне с такива гащи и тениска, ама 60% от мъжете на тая възраст, ей тук даже по морето, ги гледам вечер, още така си ходят... И сандали за разкош!

# 168
Мда, колко са важни някакви детайли като ръкави на тениската и липсата на шкембе...

# 169
Е не може всички да са кат дъски за гладене. Аз пък гърчав мъж не харесвам!
А преди много години на един секси мъж с чудни ръце, лично измолих да ми разреши да му изрежа с ножичка от швейцарско ножче ръкавите!... Sunglasses Беше грехота тия ръце да не се виждат целите...

# 170
  • София
Изглежда обаче доста по-добре от еко-веган-йога инструктурката.
Инстукторката е минимум 10 години по-възраста от Николета. Видях в профила ѝ, че има голяма дъщеря Peace

# 171
  • До морето
С малката разлика, че Обама е бос на плажа, а нашият е "бос по асвалта"  Laughing
Няма лошо, че е по потник и шорти, ма малко по-спретнат вид да имаше поне  Embarassed
Президентшата облечена "като за мол", все едно е извикала градинаря на резиденция Бояна да се снима с тях и той хвърлил маркуча и притичал  Laughing

# 172
Инстукторката е минимум 10 години по-възраста от Николета. Видях в профила ѝ, че има голяма дъщеря Peace
Това е най-добрата приятелка на Николета.

# 173

Не знаех на колко е инструктурката, но на снимки в профила ѝ изглежда ужасно съсухрена и е направо плашеща. Не мисля, че този ѝ вид има нещо общо с възрастта обаче.

# 174
  • Варна
Сериозно ли не виждате разлика в облеклото на Радев и Обама, както и на ситуацията и мястото на заснимане?
Заслужавате си всеки каскет тогава.

# 175
  • София
След 30 и няколко на повечето жени им се изострят чертите, ако са мнооого слаби това още повече допринася за съсухрения ефект

От тази снимка лъха на всичко друго, но не и здраве https://www.instagram.com/p/BV9NdZUFNcr/?taken-by=ianni4ka&hl=bg  Tired

# 176
Сериозно ли не виждате разлика в облеклото на Радев и Обама, както и на ситуацията и мястото на заснимане?
Заслужавате си всеки каскет тогава.
Аз виждам разлика. Радев ми прилича на таксиметров шофьор върху напечен варненски асфалт, а Обама ми прилича на волен и свободен америкън мен на социални помощи.

# 177
~Étoile~, именно, при нея видът определено не се дължи на възрастово изостряне на чертите.

# 178
И мен не ме кефи тази еко-био-вега инструкторка.
Представям си я и без ретуша на снимките на какво прилича  Sick

# 179

Общи условия

Активация на акаунт