Звездни компромати- 332 част

• 113 625
  • 766
  •   1
Отговори
# 255
Oчевидно обаче, няма мъж до себе си. Иначе би му звъняла първо на него да дотърчи и да набие тоя лошия с камиона...
Има, има - сина на Ахмед Доган, от когото уж била колата.

# 256
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Добре де,посмяхме се на президента,но колажи със снимката,където са тези две дечица вече е прекалено! Sick
Някой пита ли за децата?Май сензацията и хейта са по-важни?

Ето за това трябваше да помислят президентското семейство, най- напред.
Снимката е качена от едно от децата,за какво точно да мисли президнта?

За какво би си правил някой снимка с президента...за да я качи в мрежата, разбира се....  и това е ясно на всеки, жалко за президента и неговите ПИар- и , вкл. жена му, ако не са се досетили... Снимаш се с деца, имай уважение! Тази снимка все някога, някъде ще изкочи

# 257
  • Once there was a Hushpuppy...
Охх, пуснах си това същество Мегз и се чудя защо някой не вземе да я тресне с лопата нея, права - може да й се наместят токовете, дето дават на късо Mr. Green Laughing Ба@и тъпото парче е Shocked
Гледах до не "не знам колко точно е един километър".... И "колата ми угасна за ток".....  hahaha
Събирам сили за още Whistling

# 258
  • Варна
Самият факт, че обсъждаме тези две личности заедно, е доста показателен за целия ни "елит", бил той политически или светски. Имам си мнение за тази Мегз, но не е много за споделяне. Не знам кой и с каква цел ги набутва в очите на обществото като можещи и успели.

# 259
# 260
Мегз се обяснява и че дрехите и не били китайски, а американски, защото на тях пишело USA 😂

# 261
  • До морето
Охх, пуснах си това същество Мегз и се чудя защо някой не вземе да я тресне с лопата нея, права - може да й се наместят токовете, дето дават на късо Mr. Green Laughing Ба@и тъпото парче е Shocked
Гледах до не "не знам колко точно е един километър".... И "колата ми угасна за ток".....  hahaha
Събирам сили за още Whistling
Ееее, ти цели фрази си разбрала, аз само откъслечни думи и през цялото време се чудих дали пък не се смее  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 09:43 от Boho chic

# 262
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мегз дори няма да си я причинявам, като знам колко й е мозъкът.Как да знаят златорърсачките кой какъв е като се интересуват само от богаташите.

Лично за мен е по-зле това, че снимки се правят само за социалните мрежи, а не за спомен явно...

# 263
# 264
Сетих се тези дни за Деница Гергова - какво става с нея, някъде бях чела, че е затворила галерията, на която беше куратор и живее в Париж с децата...

# 265
# 266
Герито да си патентова "поза пони"!
А Рийз що така? Май не е бременна, както се пишеше.

# 267
  • София
Докато гледах клипчето на Мегз в главата ми звучеше "Допинг тест" на Ъпсурт Grinning

Деница Гергова доста отдавна затвори галерията. Преди няколко месеца я бях виждала в София, но нямам идея къде е и с какво се занимава.

# 268
  • Русе, България
А продължава ли да е с Гергов?

# 269
  • Пловдив

Ама това било нашето Гери. Ако не беше втората снимка, нямаше да я позная Mr. Green Какви топузчета има само, нямат общо с една снимка, която тя си беше публикувала наскоро.

Общи условия

Активация на акаунт