Защитете кожата си от слънцето с „Алтея Органикс“

• 11 753
  • 216
  •   1
Отговори
# 120
С всяка изминала година се грижа по-стриктно от предишната година за кожата си, понеже слънчевите лъчи стават все по-силни и агресивни към кожата ни. Купувам висок фактор, предпочирам медицинска козметика. Много ми харесаха вашите продукти, по принцип не ме бърка дали са био или не определени продукти, но се заинтригувах от лосиона, детския и ще го закупя за почивката ни.

# 121
Използвам от 30 до 50 фактор за лице и тяло. Органична защита не съм ползвала досега.

# 122
  • София
Купувам за децата слънцезащитни продукти с фактор 50+, а за нас с фактор 30. Досега не съм използвала слънцезащитни органични/био продукти.

# 123
ежедневно предпазвам кожата си и тази на децата ми с фактор 50, понеже сме много бели и лесно изгаряме. Досега не съм пробвала био продукти

# 124
Всеки ден използвам крем за лице с фактор 50, понеже съм доста бяла и кожата ми е склонна към пигментация. За тялото ползвам слънцезащита само когато съм на плаж/ басейн.
Много харесвам продуктите на Алтея, като цяло обичам био продукти и си ги ползвам с голямо удоволствие.

# 125
През лятото ползвам крем за лице с фактор, в момента - с фактор 20.
А за плажа - слънцезащита с висок фактор - 50 или 50 плюс от детските серии медицинска козметика.
Преди 2 години купих някакъв био слънцезащитен крем със сребърна вода. Ей, за 30 минути на слънцето така зверски изгорях, че за малко да остана без кожа. Затова, съм леко предубедена към био слънцезащитната козметика.

# 126
Ползвам слънцезащитни продукти с висок фактор, 50 +, като съм изпробвала и биопродукти.

# 127
Използвам слънцезащитен крем за лице с висок фактор.

# 128
  • Бургас
Когато излизам за повече от 1 час навън използвам 50+ фактор за лице, а за тяло 30 фактор. Не съм използвала слънцезащитни биопродукти.

# 129
  • София
Използвам продукти за слънцезащита с различен фактор в различните часове на деня. Ако се излзам на слънце около обяд,  фактор 20-30 (моята кожа е тъмна). Не държа задължително продуктите да са био, но предпочитам.

# 130
Опитвам се да използвам биопродукти в грижата за кожата ми. Нанасям слънцезащитен продукт за лице задължително, дори и зимата. На тялото нанасям през лятото по откритите части на тялото. Избягвам и продължителното стоене на слънце Simple Smile

# 131
Ежедневно нанасям крем за моя тип кожа, който е обогатен и със слънцезащитен фактор, за съжаление кремът не е биопродукт.
За другите грижи за кожата на лицето се старая да използвам биопрофукти - натурални масла, измивни гелове и тн. Peace

# 132
  • София
За моето лице и за децата ползвам продукти с фактор 50, за тялото с 30. Не стм ползвала био слънцезащитни продукти, но с удоволствие бих пробвала.

# 133
Предпазвам кожата си от слънцето, като всеки ден нанасям слънцезащитен крем за лице. Когато съм на плажа задължително нанасям слънцезащитен продукт на цялото тяло. Използвам биокозметика.

# 134
Кожата ми е светла  с лунички и бенки, така че се старя да бъде защитена, използвайки продукти с фактор SPF 50.
Ограничавам излаганията на слънце в часовете от 12 до към 5.
Органична биокозметика не съм ползвала за защита от слънцето, но бих опитала с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт