Защитете кожата си от слънцето с „Алтея Органикс“

• 11 752
  • 216
  •   1
Отговори
# 135
как се грижите за защитата на вашата кожа от слънцето и използвате ли органични/биопродукти?
Грижа се за защитата на моята кожа от слънцето като използвам козметика с висок фактор. Обикновено 50. Не съм използвала слънцезащитни органични/биопродукти.

# 136
Ползвам слънцезащитни продукти с висок фактор, 50+ за лицето и с по-нисък за тялото,не съм пробвала досега с биопродукти, ще се радвам да пробвам някои от продуктите ви Peace

# 137
Използвам продукти с  висок фактор 50+

# 138
  • София
Ползвам слънцезащитни продукти за децата и за себе си. Гледам да са с фактор поне 30+ . Органични слънцезащитни продукти не съм ползвала.

# 139
Цялото семейство използваме слънцезащитни продукти с възможно по-скоро висок фактор. За децата 50+, за мен и съпруга 30.
Био козметика не съм ползвала, но никога не е късно да го сторя.

# 140
  • Горна Оряховица
Гледам да използвам хубави продукти, но не винаги са органични. кремове с +15 фактор за през дена. ще се радвам да съм късметлийка и да мога да ползвам продуктите Ви! Simple Smile

# 141
За лицето ползвам слънцезащитен крем с SPF 20, когато съм на плаж или в планината. Всекидневно не стоя дълго  време но открито, затова не употребявам редовно слънцезащитна козметика.

# 142
Как се грижите за защитата на вашата кожа от слънцето и използвате ли органични/биопродукти?

Обичам слънцето , но имам алергия и това ме прави особено внимателна при излагането ми на слънце.
За съжаление , въпреки разнообразието на слънцезащитата , която използвам ,  и нейния фактор , не съм намерила вълшебния продукт. Търсенето продължава .
А може би "спасението " ми са органичните /биопродукти/?! Такива още не съм ползвала.

# 143
  • Gulyantsi
Ползвам слънцезащитни продукти с висок фактор, 50+, защото кожата ми е много светла. Изпробвала съм и биопродукти.

# 144
Ползвам слънцезащитен крем за лице с фактор 50. В момента ползвам био хидратиращ крем за лице и съм много доволна. Ще се радвам ако имам възможноста да пробвам и био слънцезащитен крем.

# 145
Не се излагам на слънце при високи температури, особено след 12 часа. Целогодишно ползвам слънцезащитен крем за лице с фактор 30, по възможност с органичен произход. Лятото на плажа мажа често тялото с фактор 30 или 50, и стоя под чадъра, като на плаж ходим само преди обяд или късно следобед.

# 146
  • sofiq
Обръщам много голямо внимание на слънцезащитната козметика за мен и особено внимтелно избирам такава за детето ми.Търся  качествена козметика с висок фактор,избягвам прекомерното излагане на слънце.

# 147
Използвам слънцезащитен спрей/крем с фактор 30 или 50, когато ходя на плажа. Лятото използвам фон дьо тен с фактор 15. Не съм ползвала до сега органични/биопродукти.

# 148
Всеки път, когато излизам навън, ползвам крем за лице, минимум 30 фактор. Не само през лятото, а и през останалите сезони когато е ясно небето. Когато не е толкова слънчево ползвам продукт с по-нисък фактор - 15. Когато съм с къси ръкави мажа и ръцете с продукт за тяло. За лицето предпочитам крем, който освен UV-защита да има и хидратиращо действие. Или обратното - дневен крем с филтри. Предпочитам био козметика или поне максимално натурална. Отскоро държа филтрите задължително да са минерални.

Скрит текст:
Не желая награда, ако ме споходи този късмет. Защото виждам, че много дами не са ползвали био-козметика и по-добре на някоя от тях да бъде даден шанс да опитат. Иска ми се и аз по-рано да я бях "открила" Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 08:00 от Тъмнозелена

# 149
  • Русе
Ежедневно,в градски условия,използвам слънцезащитна пудра с минерални филтри с фактор 50.При нужда,подновявам през деня.
За плаж,слънцезащитен лосион с фактор 30 и масла(кокосово,какаово,от малини и морковено семе).
Използвам био продукти в грижата за кожата си,главно серуми и почистващи.

Общи условия

Активация на акаунт