Защитете кожата си от слънцето с „Алтея Органикс“

• 11 755
  • 216
  •   1
Отговори
# 105
  • Сливен
Ползвам слънцезащитна козметика, както и всички от семейството ми - в началото на лятото започваме с 50-ти фактор, с течение на времето минаваме на 30, или 20. Използваме такива кремове за тяло само по време на плаж, а за лицето - и по време на разходки, поне в началото на лятото.

# 106
Използвам целогодишно крем за лице със слънцезащита. За тялото, в началото на сезона започвам с 50+, после минавам на по-нисък фактор. Не съм използвала органични и био продукти.

# 107
 Ежедневно използвам продукт за лице с SPF20. Когато съм на плаж или басейн използвам SPF 50 за лицето и SPF20 за тялото. Органичен слънцезащитен продукт съм купувала само за детето.

# 108
Предпазвам кожата си от слънцето като всекидневно нанасям слънцезащитен крем за лице и лосион на откритите части от тялото.

# 109
използвала съм продукти на алтея за защита от слънцето и съм доволна от тях; ползвала съм и ползвам и други био и органик марки
пазя кожата си чрез ежедневно нанасяне на крем със спф, избягване на излагане на слънце в следобедните часове, слънчеви очила, шапка и блуза, която покрива раменете и деколтето

# 110
  • Пловдив
Предпазвам кожата си от слънцето със ежедневна употреба на слънцезащитни продукти

# 111
  • София
За себе си ползвам 30 фактор, за хлапетата 50.  Купувам качествени продукти. За децата взимам с минерални филтри.

# 112
Ползвам слънцезащитни продукти с висок фактор, 50+, като съм изпробвала и биопродукти.

# 113
Старая се да се грижа за кожата си със слънцезащитен крем за лице със SPF30 за лице и лосион за тяло със SPF30.   Хидратирам тялото редовно вечер с охлаждащ продукт. Използвам някои био продукти, от които съм доволна. Розовата вода на „Алтея Органикс“ е отлична за тонизиране и разхлаждане през лятото и постоянно я купувам.

# 114
Ползвам био козметика и масла. За слънцезащита ползвам ежедневно крем за лице със слънцезащита. За плажа ползвам масло/ лосион за тяло с фактор, шапка, слънчеви очила, стоя на сянка.

# 115
  • София
Тъй като кожата ми е по-тъмна и лесно почернява, ползвам основно в началото на интензивното излагане на слънце, след това разреждам или минавам на по-нисък фактор. Гледам да купувам основно качествена козметика, ако е био и органик, най-добре. Особено за децата гледам да подбера по-качествен продукт.

# 116
Дневният ми крем съдържа слънцезащитен фактор 30, а когато съм на слънчеви бани ползвам спф 50 за лице и спф 30 за тялото. Продуктите, които ползвам не са органик и био, за съжаление.

# 117
През лятото използвам слънцезащитен крем за лице.За тялото слънцезащитни лосиони и спрейове с фактор 30.
Да използвам и органични/био продукти.
Доволна съм!👍

# 118
  • EU
Винаги предпочитам био продуктите.  Всекидневно използвам слънцезащитен продукт за кожата на лицето, който е с фактор 50+  .  На плажа използвам за тялото с фактор 30+.

# 119
  • София
Защитавам кожата си,като използвам слънцезащитен лосион,но био не съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт