Защитете кожата си от слънцето с „Алтея Органикс“

• 11 759
  • 216
  •   1
Отговори
# 90
Харесвам био продукти и купувам такива.
Ежедневно предпазвам лицето си със слънцезащитен продукт .
Когато съм на море или на басейни използвам задължително слънцезащита и не се излагам на слънце между 11.30 и 16.00 часа .

# 91
Аз и съпругът ми използваме кремове със слънцезащита 30, а за децата купуваме с SPF 50+. Не сме използвали до сега органични/био продукти за слънцезащита. Дори не знаех, че има такива. Много бих искала да пробвам био продукт.

# 92
Използвам 50 фактор за лице  и цяло.Също така нанасям балсам за устни със слънцезащита.Не съм използвала органични биопродукти , но бих опитала.

# 93
Използвам био продукти с фактор 50+.
За пръв път чувам/чета за тази марка. Ще ви потърся по веригите.

# 94
  • София
Използвам слънцезащита в ежедневната грижа за кожата си. За през деня използвам All Around Safe Block на  корейската марка Missha. Харесва ми леката текстура и неомазняването на кожата. Корейците имат добри слънцезащитни (и не само) продукти.

За тичането в парка използвам минералната детска слънцезащита на Bioderma. Ужасяващо бяла и трудна за попиване консистенция, но няма как...

За градска слънцезащита на тялото ползвам Нивеа олиото с фактор 20 - попива бързо, не мирише неприятно, невидимо.

Нямам нищо против слънцезащитата да е органична козметика. Ако е за лице, обаче, невидимостта и неусетността, са ми много по-важни.

# 95
   Аз търся и такива слънцезащитни продукти, които да бъдат и хидратиращи. Кожата ми е доста суха. Също така да не стане причина да се появят и пъпки и да запушва порите ми. Също така да покрива като фон дьо тен несъвършенствата ми и да изравнява тена ми.

# 96
Подхождам малко безотговорно. Децата ги мажа с висок фактор обаче. За себе си взимам олио за потъмняване. Биопродукти не съм ползвала никога, ще се радвам ако попадна сред спечелилите, за да г ипробвам.

# 97
Старая се да не излизам в часовете с най-опасно слънце. Иначе ползвам слънцезащитни кремове 50ти или 30ти фактор

# 98
  • Sofia
Ползвам слънцезащита почти през цялата година. Имам бяла, чувствителна и алергична към слънцето кожа, освен това е склонна към пигментации.
Ползвам доста продукти на Алтея Органикс, харесвам ги много! Към слънцезащитата не съм посягала, винаги съм мислила, че са тежки и непопиващи, като болшинството биопродукти с такава цел. Ще ми е интересно да пробвам консистенцията, на описание звучат чудесно Simple Smile

# 99
Използвам слънцезащитен фактор 6, защото кожата ми не е светла, трудно изгаря и не е чувствителна. Не съм използвала до сега био продукти против слънце.

# 100
Почти винаги използвам слънцезащитни продукти, както за мен, така и за детето.
За лицето ми и за дъщеря ми фактора е 50. И на сянка.
Органични продукти не съм пробвала. За сега Simple Smile

# 101
Здравейте, много съм щастлива, че отново имате игра с награда, късно научих за предишната и съжалявах, че не успях да се включа. 
В последно време се ориентирам към био и натуралната козметика, ползвала съм масла и розова вода на вашата марка, само добри отзиви съм чела за всичките ви продукти, и много ми се иска да пробвам  някои от вашите кремове. Още пролетта започвам да наблягам на слънцезащитната козметика,  тъй като смятам, че е много важна за здравият и добър вид на кожата. Мисля, че Биослънцезащитен крем за лице "Био Дамасцена" SPF 25 би ми се отразил чудесно, кожата ми е суха, а той освен, че предпазва от UVA и UVB лъчите, подхранва и хидратира. Heart Eyes

# 102
  • На ръба..
Грижа се за защитата на кожата си като използвам качествена козметика с 50-ти фактор, тъй като имам много бенки.
Засега не съм използвала органични/биопродукти за защита ос слънцето, но бих опитала.

А иначе в ежедневието използвам органични/биопродукти за лице и тяло, най - вече под формата на масла.

# 103
Предпазвам кожата си, чрез намазване със слънцезащитен продукт с висок фактор. Децата, намазвам обилно и при възможност прибирам на сянка. С радост бих пробвала продуктите!

# 104
  • На морето!
Ползвам слънцезащитни продукти на Нивеа, които предпазват и помагат за по-бързо потъмняване. Децата са със същата марка, но 50 фактор. Имам ѝ доверие и бих изпробвала друга само ако предлага качествена био алтернатива.

Общи условия

Активация на акаунт