Защитете кожата си от слънцето с „Алтея Органикс“

• 11 757
  • 216
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Използвам слънцезащитни продукти,не държа да са органични,а да ми допадат на мен.
За това лято все 50ти фактор изпозвам Simple Smile

# 76
Използвам висок фактор , нанасям слънцезащитен лосион на всеки час , ползвам балсам за устни.Не съм използвала органични биопродукти , но бий пробвала,.

# 77
  • София
Купувам слънцезащитен крем SPF 30 за мен и мъжът ми, а за децата с SPF 50 . Стараем се да избягваме силното слънце  в часовете между 12.00 и 17.00 часа. Не съм използвала досега слънцезащитни органични/био продукти.

# 78
Купувам слънцезащитен крем SPF 30 за цялото семейство. Ограничаваме излагането на слънце в часовете между 12.00 и 16.00 часа. Не съм използвала досега слънцезащитни органични/био продукти.

# 79
В ежедневието си използвам натурални масла / за лятото наблягам на такива със естествен слънцезащитен ефект/, а за плажа и  планината предпочитам кремове и лосиони със минерални филтри.

# 80
  • някъде
 Рядко ползвам слънцезащитна козметика, но за детето ми купувам с висок фактор. Не съм ползвала био продукти.

# 81
Предпазвам кожата си от слънцето като използвам ежедневно крем за лице с висок фактор,а на плажа използвам разбира се слънцезащитен крем с фактор 50,понеже кожата ми е много чувствителна.
Не съм използвала до сега био продукти,но съм с удоволствие бих пробвала.

# 82
  • Ямбол
Органични/биопродукти не съм използвала. Взимам слънцезащитни придукти с висок фактор, ограничавам времето престой на слънце.

# 83
  • На брега на морето
Како за мен, така и за моето семейство използвам продукти с фактор 30+/50+, в часовете 12-16ч почти не се излиза, след плаж задължително мажа и с лосион за след слънце.

# 84
Използвам слънцезащитен крем  SPF 30. Не съм използвала био продукти за слънцезащита.

# 85
Най - редовно използвам вашите продукти, както за мен, така и за детето си. Пазя лицето си от вредните слънчеви лъчи като нося шапка и предпочитам сянката. За тялото ползвам слънцезащитни продукти.

# 86
Използвам защитен крем за лице

# 87
  • у нас
Досега не съм използвала нито аз, нито някой от семейството, органични продути против слънце. Когато ходим на плаж се мажем със слънцезащитен крем SPF 30, цялото семейство.

# 88
  • Бургас/Пз
Живея на морето и грижата за кожата е изключително важна за мен. Ежедневно ползвам слънцезащитни продукти за лице - 50 spf и за тяло - 30spf. Досега не съм ползвала органична козметика против слънце, освен маслата, които съм ползвала.

# 89
Използвам крем със SPF 30, но досега не съм ползвала био/органични продукти и бих опитала.

Общи условия

Активация на акаунт