Защитете кожата си от слънцето с „Алтея Органикс“

• 11 750
  • 216
  •   1
Отговори
# 60
Имам слънчева алергия и постоянно използвам защитни продукти. Това лято избрах точно козметиката на Алтея, защото от години ползвам кремове/серуми/флорални води и винаги съм оставала доволна от качеството. Поръчах крема за лице SPF30 и балсамчето за устни. Много ми харесва, че кремът е оцветен, защото напълно премахва нуждата от ФДТ, ББ или СС крем. Освен, че защитава лицето и изравнява тена и ми спестява време, което иначе влагам в нанасяне на продукт над продукт. Отгоре само леко го фиксирам с пудра и съм готова.
Продуктите са с мен от месец май. За това време ги тествах в градски условия, в ежедневието, на разходки, на плажа, при продължителен път - все се представят отлично. Нямам намерение да им търся заместители, само ще подновявам при нужда.

Продължете да споделяте мнения за продуктите на Алтея, особено за слънцезащитните им продукти. Интересувам се от тази серия. Това е много добре, че не трябва да се използва фон дьо тен и различни кремове за изравняване на тена и несъвършенства. Аз съм със слънцезащитен крем на Thalloderma Protecta - се казва слънцезащитният крем 50+ и съм доволна от него. Също изравнява тена и несъвършенствата ми по лицето. Най-важното е, че не води до образуването на пъпки, както някои кремове способстват за тяхната поява. Искам да сменям слънцезащитните продукти, за да не свикне кожата ми с тях и да спре тяхното действие.

# 61
Използвам слънцезащитен  крем 50 фактор, за море и басейн. Не използвам био продукти.

# 62
  • Стара Загора
Ползвам слънцезащита за лице, винаги с фактор 50.
Използвам някои био продукти, като розова вода и околоочен.

# 63
  • Варна
Ежедневно нанасям крем за лице с висок  фактор, а на плажа не забравяме крема за тяло! Ползвам постоянно био продукти, особено за детето си. Тази година той е отново с био крем против слънце на друга марка, но за пореден път нещо не ми харесва в него. Ползвала съм доста продукти на Алтея, но в интерес на истината не и слънцезащита. Мисля, че е време да поправя този пропуск:)

# 64
  • София
Работя в офис и по тази причина не използвам слънцезащитни продукти всекидневно. Но в почивните дни, когато съм навън през деня, както и когато съм на плаж използвам продукти с висок фактор, а след това и балсами за след излагане на слънце.
Биопродукти не съм използвала до сега. 

# 65
Използавам кремове и лосиони, в чиито състав влиза кокосово масло, понеже го предпочитам като натурална слънцезащита.
Биопродуктът ми е крем за лице, обмислям и измивен гел.

# 66
Цялото семейство сме с много бяла и чувствителна кожа.
Използваме слънчезащитни продукти с висок фактор, както за кожата на лицето, така и за кожата на тялото. Естествено, предпочитаме продукти с био/органични съставки.
Всичките ми козметични продукти съдържат слънчезащитни съставки.
С удоволствие бихме опитали вашите продукти.

# 67
   Използвам слънцезащитен крем за лице всеки ден,
а когато съм на плаж и за тяло.

# 68
Използвам слънцезащитни продукти - ежедневно крем за лице, на плаж - защитно мляко с висок фактор, след плаж-хидратираща грижа! Предпочитам био продуктите.

# 69
Използвам слънцезащитни продукти, само когато съм на почивка. Нанасям слънцезащитно мляко с фактор 30 и лосион за след слънце. С удоволствие бих пробвала био слънцезащитна козметика.

# 70
  • в голямото село
Използвам слънцезащита с 50 фактор и в града и на плажа. От няколко години и със слънчева алергия се сдобих. Не съм използвала до сега био продукти и меко казано ме заинтригуваха

# 71
За лице използвам бб или фон дьо тен с фактор, като отгоре слагам и леко нанесена слънцезащитна пудра. За защита на тялото наблягам само, когато съм на плаж.
Харесвам био и органични продукти, но се опитвам да ги използвам балансирано т.е. съчетавам и с такива, които не са био.

# 72
  • оттам, откъдето започва България
По принцип кожата ми е много чувствителна и податлива на пигментация и изгаряне и е необходимо да се предпазвам със слънцезащитни кремове. В ежедневието си ползвам крем за лице с UV фактор, но когато ходих на море нямаше време за мен (тъй като се щурах покрай внучето) и не се предпазих по никакъв начин, за биопродукти въобще и не съм помисляла.
Резултатът е изгорял гръб и рамене и повечко лунички.
Дано се размина само с тези поражения. 

# 73
Ползвам слънцезащитни продукти с висок фактор, 50+, повече на плажа.
Но поради вредите за кожата-състаряване и появата на петна смятам, че трябва да се поставя всеки път на лицето и откритите части
Не съм пробвала био слънцезащитна козметика, но мисля че трябва да и дам шанс.

# 74
  • София
 Не съм използвала досега слънцезащитни органични/био продукти. Ползвам слънцезащитни продукти с висок фактор.

Общи условия

Активация на акаунт