Защитете кожата си от слънцето с „Алтея Органикс“

• 11 745
  • 216
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Стремя се да използвам продукти възможно най-чисти от към състав.През цялата година задължително слагам слънцезащитен крем със SPF 50,за тялото използвам 20 или 30 SPF. bouquet

# 46
   Някои смятат, че слагането на слънцезащитни продукти на лицето и тялото е чиста глезотия и харчене на пари. Когато кажа на мои познати, че си слагам слънцезащитни продукти, тъй като сме засегнали тази тема, и те ми отговарят, че тези продукти са безсмислени и на мой гръб печелят пари. И също така че съм била глупава и глезла.

# 47
  • Някъде там
Не съм използвала такъв тип продукт и ще ми е интересно да го изпробвам.Ползвам продукти с фактор 50 за лицето и фактор 30 за кожата. За лицето ежедневно,за тялото когато съм изложена по продължително на слънце.

# 48
  • София

Ползвам само слънцезащитни продукти с фактор 50+, тъй като съм със слънчева алергия, изпробвала съм и биопродукти. Също така избягвам да се излагам на слънце в най-рисковите часове.

# 49
Ползвам /старая се да е редовно/ слънцезащитни продукти за кожата на лицето си. Предпочитам органичните продукти. За тялото - само на плажа. Simple Smile

# 50
  • Бургас
Здравейте и от мен.
Предпазвам кожата си от слънцето като използвам ежедневно крем за лице с висок фактор,а на плажа използвам разбира се слънцезащитен крем,за предпочитане с фактор 50.
Не съм използвала до сега био продукти,но съм чела много добри отзиви за тях и с удоволствие бих пробвала.

# 51
  • Варна
Имам слънчева алергия и постоянно използвам защитни продукти. Това лято избрах точно козметиката на Алтея, защото от години ползвам кремове/серуми/флорални води и винаги съм оставала доволна от качеството. Поръчах крема за лице SPF30 и балсамчето за устни. Много ми харесва, че кремът е оцветен, защото напълно премахва нуждата от ФДТ, ББ или СС крем. Освен, че защитава лицето и изравнява тена и ми спестява време, което иначе влагам в нанасяне на продукт над продукт. Отгоре само леко го фиксирам с пудра и съм готова.
Продуктите са с мен от месец май. За това време ги тествах в градски условия, в ежедневието, на разходки, на плажа, при продължителен път - все се представят отлично. Нямам намерение да им търся заместители, само ще подновявам при нужда.

# 52
Харесвам натуралните продукти и за мен и децата ми се опитвам да изпозлвам такива. За съжаление не бях попадала на такива слънцезащитни от български прозиводител и това е страхотно, че има такива.
За кожата си се грижа с много ходене пеша, вода и свежа храна.

# 53
Слънцезащита за лицето и устните. Задължително с фактор 50.

# 54
В момента съм на море и активно предпазвам кожата си с крем за тяло с фактор 30,а за лице-мед.продукт за слънчева алергия с фактор 50.С удоволствие бих използвала органични/био продукти.

# 55
Ежедневно ползвам крем за лице със слънцезащита. За тялото ползвам 30 или 50 фактор само като ходя на море или басейн или ако ми се налага да съм на открито цял ден. До сега не съм ползвала био продукт за слънцезащита.

# 56
Ползвам слънцезащитни продукти с висок фактор, 50+, но все още не съм изпробвала биопродукти.

# 57
Без защитена кожа не мога да изляза навън. Досега не съм ползвала биопродукти, но бих ползвала в бъдеще.

# 58
  • Бургас
Използвам  слънцезащитни продукти с висок фактор SPF 50+ за лице и устни целогодишно, но нямам опит с подобни биопродукти.

# 59
  • Русе
За детето използвам фактор 50 всекидневно, за мен-само, когато сме на басейн или море.Не съм използвала био слънцезащитни продукти, но бих ги пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт