Защитете кожата си от слънцето с „Алтея Органикс“

• 11 742
  • 216
  •   1
Отговори
# 30
  • Кюстендил
Ползвам слънцезащитни продукти с висок фактор, 50+, но не съм изпробвала биопродукти.

# 31
  • София
Използвам слънцезащитен крем за лице SPF 50, а за тяло SPF 30.  

# 32
През седмицата рядко използвам слънцезащитни продукти, тъй като слънцето почти не ме вижда. Предимно на лицето нанасям слънцезащитен крем. На плажа задължително съм с фактор 50 и аз и децата сме много светли. Грижата ми за кожата продължава и след това с подходящ хидратиращ и успокояващ лосион. Старая се да ползвам предимно био козметика.

# 33
  • Varna, Bulgaria
Ползвам слънцезащитни продукти всеки ден , използвам и биопродукти.

# 34
Използвам слънцезащитни кремове за мен и за децата. Биопродукти използвам най-вече за тях, или когато имам силна препоръка за определен вид.

# 35
В началото на горещите дни и плаж ползваме фактор 50, с напредването на ваканцията минаваме на фактор 30.
Биопродукти не съм ползвала.

# 36
Ползвам слънцезащитни продукти с висок фактор, 50+,но не бих отказала да пробвам и биопродукти.

# 37
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изключително стриктна съм по отношение на слънцезащитата си, защото кожата ми е предразположена към появата на петънца. Целогодишно използвам слънцезащитни кремове с фактор 50+  с физични филтри. Подновявам на всеки 2 часа.
Не съм използвала биопродукти за слънцезащита до момента.

# 38
Здравейте, и аз съм почитател на био козметиката, но за слънцезащитата подхождам със съмнения, защото още не съм намерила продукт, който да е био, да защитава добре и на не оставя бели следи... продължавам търсенето и ще докладвам като го намеря...в момента пробвам една нова френска марка био слънцезащита, която намерих в едно био магазинче в центъра и се надявам, че това е моя продукт...обещава водоустойчивост и БЕЗ БЕЛИ СЛЕДИ...ще видим!

# 39
  • София
Цитат
как се грижите за защитата на вашата кожа от слънцето и използвате ли органични/биопродукти?
Обикновено използвам слънцезащитен крем с SPF 30 за цялото тяло и крем за лице с SPF 15. До сега не съм пробвала биопродукти за защита през лятото, но ми се иска да опитам.

# 40
Използвам и предпочитам да ползвам био продукти.
Предпазвам се от слънцето със слънцезащитен крем за тяло и лице. Blush

# 41
  • Бургас
Използвам винаги слънцезащитни кремове с фактор.Не съм използвала биопродукти за слънцезащита на този етап.

# 42
  • Пловдив
   Използвам слънцезащитен крем за лице всеки ден,
а когато съм на плаж и за тяло.
До сега не съм ползвала биопродукти за слънцезащита.

# 43
За да защитя кожата от силното слънце, на първо място всеки ден използвам слънцезащитен крем за лице.. Когато ходя на басейн използвам плажно мляко с 30-ти фактор. Досега не съм използвала биопродукти за защита от слънцето.

# 44
Старая се всекидневно да използва слънцезащитни продукти за лицето си, и при нужда на тялото. Все още не съм си купувала органични такива, но с удоволствие бих ги пробвала!

Общи условия

Активация на акаунт