Защитете кожата си от слънцето с „Алтея Органикс“

• 11 745
  • 216
  •   1
Отговори
# 15
   Също си предпазвам лицето си и цялото деколте като си слагам слънцезащитен крем с фактор 50+. Българска марка слънцезащитен крем използвам. Ще прочета и ще се радвам да споделите мнения дали сте доволни от тази марка "Алтея Органикс".

# 16
Винаги при продължително излагане на слънце мажа детето с продукт 50-ти фактор, не съм попадала досега на био продукт и съответно не съм купувала, но бих. За себе си използвам малко по-рядко слънцезащитна козметика, обикновено 30-ти фактор.

# 17
Използвам слънцезащитен крем SPF 50 и  SPF 30 за различните зони на тялото, както и шапки и чадъри. Ограничавам излагането на слънце в обедните и ранните следобедни часове. Не съм използвала био продукти за слънцезащита.

# 18
Защитавам кожата си предимно,като не я излагам на слънце в най-вредните часове за това -  м/у 13ч. и 16ч. 
Иначе всекидневно използвам крем за лице със защитен фактор, когато сме на море използваме поне 30 фактор за цялото тяло,а за детето 50-ти. Но дори и на морето, предпочитаме да сме под чадъра повечето време.Попадала съм на биопродукти със слънцезащитни фактори,но до сега не съм се осмелявала да използвам,винаги се чудя дали ще е достатъчна защитата. Simple Smile

# 19
  • гр. София
Включете се в играта
За да бъдете един от петимата, които ще получат слънцезащитен крем по избор и органичен слънцезащитен балсам за устни, включете се до 03.08.2017 г. в темата, като споделите как се грижите за защитата на вашата кожа от слънцето и използвате ли органични/биопродукти?

Здравейте  Grinning
С голямо удоволствие се включвам и аз в играта newsm10
Имам си малки тайни за сияйна и здрава кожа през горещите летни дни Simple Smile
1. Избягвам да излизам навън преди да третирам моята кожа със слънцезащитни биопродукти с високо ниво на защита. Така кожата ми е предпазена и защитена от вредните слънчеви лъчи, от преждевременно стареене, от появата на бенки и кафяви петна.
2. Използвам балсам за устни, който не само защитава моите устни, но и им придава мекота.
3. Следващата стъпка за здрав вид на моята кожа са плодовете и зеленчуците. Възползвам се от голямото им разнообразие през този сезон и редовно похапвам боровинки, киви, папая и ягоди, богати на витамин C, или пък си приготвям салата от авокадо - източник на витамин Е.
4. За да стимулирам възобновяването на клетките, поне два пъти седмично ексфолирам със специална ръкавица зоните от тялото си, податливи  на пъпки.
5. Нося леки памучни и ленени дрехи, излизам винаги с шапка и слънчеви очила.
6. След престой на слънце у дома успокоявам моята кожа и възстановявам нивото й на хидратация като използвам продукт за след слънце, съдържащ алое вера.

Това са моите малки тайни за здрава, еластична и хидратирана кожа през летния сезон  thumbsup

Късмет на всички участнички! Simple Smile

# 20
Защитавам кожата си предимно,като не я излагам на слънце в най-вредните часове за това -  м/у 13ч. и 16ч. 
Иначе всекидневно използвам крем за лице със защитен фактор, когато сме на море използваме поне 30 фактор за цялото тяло,а за детето 50-ти. Но дори и на морето, предпочитаме да сме под чадъра повечето време.Попадала съм на биопродукти със слънцезащитни фактори,но до сега не съм се осмелявала да използвам,винаги се чудя дали ще е достатъчна защитата. Simple Smile

Същото се чудя за тези био продукти дали ще бъде достатъчна защитата за кожата от слънцето.

# 21
Защитавам кожата си с поммощта на слънцезащитните продукти за лице и тяло.

# 22
  • на последния етаж
За защитата  на кожата си се грижа като използвам качествена козметика с висок фактор, тъй като имам много бяла и чувствителна кожа. Не съм използвала органични/биопродукти, но бих опитала.

# 23
Когато сме на плаж/ планина ползваме слънцезащитни продукти с висок фактор, обличаме светли дрехи от естествени материи - памук, лен. Пием повече вода. А в ежедневието ползвам крем за лице със слънцезащитен фактор. Ползвали сме слънцезащитни продукти с минерални филтри.

# 24
Използвам слънцезащитен крем  SPF 30. Не съм използвала био продукти за слънцезащита. Simple Smile

# 25
Използвам слънцезащитни продукти /крем или олио/ с поне 30 фактор на защита. Не съм опитвала биопродукти, но с удоволствие бих опитала. Gift Heart

# 26
  • София
Грижа се за защитата на кожата си като използвам козметика с висок SPF фактор. Не съм използвала органични/биопродукти, бих опитала.

# 27
  • София
Обожавам лятото и слънчевите лъчи , разбира се и добри слънцезащитни лосиони и продукти , заинтригувана съм от био продуктите и обичам кожата ми да бъде обгрижвана с хубави и качествени продукти . С радост и  удоволствие бих изпробвала продуктите.

# 28
Купувам слънцезащитни кремове за цялото семейство.
Използвам крем за лице с висок слънцезащитен фактор ежедневно, а когато е необходимо и на тялото. По същия начин процедирам и с дъщеря ми. Не съм използвала слънцезащитни био продукти досега, но определено бих заложила на това.

# 29
Аз лятото ползвам дневен крем със слънцезащитен фактор, а ако съм повече време на слънце - крем с melascreen заради луничките. На плажа задължително се мажем с плажно мляко 30ти фактор. За детето ползвам 50ти фактор за лицето и 30ти фактор за тялото. Предпочитам биопродутри, особено за детето.

Общи условия

Активация на акаунт