В момента чета...54

• 63 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Здравейте, извинявам се предварително за въпроса, но прочетох за даване на звезди в ГР, някой може ли да ми каже какъв е този сайт? Благодаря предварително.
Иначе приключих с Момчешки живот - Робърт МакКамън и книгата стана една от любимите ми.

# 496
  • София
Прочетох "Всички наши грешни дни" на Илан Мастаи.
В началото започна с щипка хумор и си казах, че може би ще чета нещо като "Марсианецът". После сюжетът започна да ми прилича малко на "Игра на живот" от Кен Гримуд. Не е лоша книгата, но и двете, които споменавам са по-добри от нея и заради това оценката ми гравитира около  3 - 3.5 звездички от 5.

Снощи започнах "То" Misc Ghost

mimimi04, сайтът е https://www.goodreads.com/.

# 497
Вениии Heart Eyes

Аз напредвам с Улицка(я), страхотна е!

mimimi04, най-общо сайтът е да си водиш отчет кои книги си чела, искаш да четеш, мнения и ревюта. Има и тема тук за него ако нещо искаш да попиташ.

# 498
  • София
Да, трябваше да напиша, че сайтът е нещо като читателски дневник в електронен вариант. Ама то не може да се опитваш да работиш и да чатиш във форума Laughing.

Мимс, рея се, рея се Balloon!

# 499
  • София
Венка, препрочит или първа среща?
Много ще ми е интересно твоето мнение за тази книга.
И като знам колко бързо четеш, няма да чакам дълго за ревю. Sparkling HeartHug

# 500
  • София
Кали, толкова отдавна съм я чела, че не помня дали изобщо съм я чела Rolling Eyes... Много ме е срам, просто ужасно бързо забравям детайлите от книгите, които чета, помня усещания, помня емоция, но толкова. Та в този ред на мисли направо мога да кажа, че я чета като чисто нова.
Ще споделя обезателно!

# 501
  • София
Няма какво да те е срам! Аз бях по същия начин. Чела съм я, когато бях на 14 години и си спомнях само в най-общи линии. Като я препрочетох преди месец и половина, все едно за първи път беше.

# 502
  • Вестерос
Аз едно ще кажа за нея- Уникална!!!!

# 503
Говорете ми за Кинг, говорете ми. От февруари месец не съм го захващала и е време вече за втора среща тази година. Още се чудя коя да е, но най-вероятно ще е Сърца в Атлантида.

# 504
И аз си мисля скоро да се върна отново към Кинг. Решила съм да карам хронологично и да чета това, което съм изпускала. Та като гледах библиографията, първа в този списък е "Сблъсък".
Само да свърша биографичните, които бях подкарала, че не са мои и трябва да ги връщам. Покрай Бергман много ги замотах.

# 505
  • Den Haag
Преди две лета бях почнала да чета Кинг хронологично, стигнах до " Играта на Джералд" и се втрещих, ужасих, отвратих и т. н. Хвана ме шубето и на моменти прескачах и четох между редовете. Трудно я довърших и след нея от тогава не смея да продължа с Кинг 😀. Имам и кофти спомени от ученичка с "То" . Иначе ми се ще да прочета всичките му книги, но много ми бърка в психиката ☺. Та така с Кинг.

Иначе чета " Пътят на доктор Шенън" А. Кронин. Тази негова книга ми тръгна доста мудно, бях я оставила няколко месеца да отлежава, дори мислих да не я довърша. Но скоро пак я подхванах, не обичам да оставям книги, а е хубаво да се науча да пресявам какво да чета и какво да оставям.

# 506
  • София

diana lobodova - Аз съм прочела 90% от книгите на Кинг и с много малко от тях имам проблем, реално ми е един от най-любимите автори. Но Играта на Джералд е една от тях - и преди писах - абсолютно ме погнуси - нищо друго, зарязах я.... То също е книга, която тотално отказвам дори да започна. Та не се отказвай от Кинг само заради тези си впечатления.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 10:29 от Angel_Dust

# 507
Angel, защо така за "То"? С нея ще се разбереш идеално. Мен "Под купола" ме потриса много повече от "То".

# 508
  • Вестерос
Защо за ТО? Прекрасна е!

# 509
  • София
Сериалът ми нанесе достатъчно психически травми - много благодаря Blush вярно малка бях тогава, но си спомням ясно как не смеех нощем да ходя до тоалетна и гледах дълго време с ужас каналите на мивката и ваната... и месеци наред заспивайки като затворех очи виждах гадния клоун... бррр - ще мина и без То Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт