В момента чета...54

• 63 089
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Точно гледах трейлърът на Снежният човек Simple Smile На мен ми изглежда доста приличен Simple Smile Никога не съм си представяла Хуле като Майкъл Фасбендър, но... Flushed няма да съм съвсем разочарована от това.
И аз си го пуснах. Много е хубав Майкъл Фасбендър и трейлъра също.  Представях си Хуле малко по занемарен и изглеждаш понякога на алкохолик, а Фасбендър хич не дава този образ. Със сигурност ще отида да го гледам.

# 631
Майкъл Фасбендер е толкова далеч като визия от Хари Хуле, че няма накъде просто.

# 632
И аз си го представях по-харизматичен...  Confused

# 633
  • МАРС
Аз пък точно така си го представях(за разлика от Робин в сериала Страйк).

# 634
  • София
Точно гледах трейлърът на Снежният човек Simple Smile На мен ми изглежда доста приличен Simple Smile Никога не съм си представяла Хуле като Майкъл Фасбендър, но... Flushed няма да съм съвсем разочарована от това.
И аз си го пуснах. Много е хубав Майкъл Фасбендър и трейлъра също.  Представях си Хуле малко по занемарен и изглеждаш понякога на алкохолик, а Фасбендър хич не дава този образ. Със сигурност ще отида да го гледам.
Аз го харесвам Майкъл, че е ужасно далеч от визията, която съм имала за Хуле - така е, но все пак е приятен за окото, така че ще им бъде простено Simple Smile Аз също със сигурност ще гледам филма, без големи очаквания, за да няма и големи разочарования и ще чакам Жажда на български Simple Smile

# 635
Чакам и аз с нетърпение "Жажда" на БГ в електронен вариант Simple Smile Надявам се да е скоро, че напоследък  нищо не ме грабват.
Дали защото започнах "Смъртта на една марионетка" на Каролайн Греъм на плажа и съм на 2% и не успях да се съсредоточава, но някакси съм....объркана, нещо не ме грабват.  Сериала ми е любим. Надявам се и книгите да са такива и да е първоначална заблуда.

# 636
Лу, от къде имаш информация за "Жажда"? На страницата на ЕМАС няма нищо, че предстои...

# 637
  • в кукувиче гнездо
Може ли линк към трейлъра?

# 638
# 639
  • София
И аз си представях Хари по-различно, но ми харесва и този му вариант Simple Smile

"Жажда" и аз я очаквам с нетърпение. Иначе по темата - приключих "Кажи на вълците, че съм си у дома" . Хареса ми, макар че е по-скоро тийн четиво, засяга много човешки въпроси, отношения в семейството и в обществото.
Сега чета "Пощальонът винаги звъни два пъти". Динамична е, бързо се чете, очаквам неочакван край. Да видим дали ще е така.
След нея не знам какво да подхвана - съвсем интуитивен ще е изборът ми, тъй като никоя от списъка ми за четене не натежава достатъчно, за да съм сигурна, че точно тя ми се чете.

# 640
Уау, нямам нищо против този Хари Хуле Simple Smile
Така като се замисля, май не си представям визуално героите докато чета. Интересно. Представям си пейзажите, сгради, мебелировка, един куп подробности, но като че ли лицата на героите се губят. Просто нямат конкретни очертания.

# 641
Уау, нямам нищо против този Хари Хуле Simple Smile
Така като се замисля, май не си представям визуално героите докато чета.
А аз си ги представям толкова образно, че стават почти реални образи в съзнанието ми. Изпипвам всички детайли - цвят на очите, ръст, коса. Simple Smile И като гледам после филма, много се ядосвам, че режисьорът нагло не се е съобразил с моите представи. За мен беше истински шок, когато разбрах, че Том Круз е Джак Ричър. Sad

# 642
  • Belgium
Миж, от мацките от Емас. Но честно казано не запомних точната дата на излизане.

Ето я корицата:

# 643
А, мерси Simple Smile
Аз по принцип чакам и тази от тях:

# 644
  • Belgium
Подочух за нея и аз, ще чакам да кажеш как е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт