В момента чета...54

• 63 089
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Подочух за нея и аз, ще чакам да кажеш как е Simple Smile

Готина, не чак на нивото на Несбьо, но пък и неговата летва е високо Grinning Мисля следващата ми да е втората ѝ част!
Сега чета "50/50 убиец"на Стив Мобси. На половината съм и се чудя как така съм го пропуснала досега. Точно такъв трилър ми се четеше! Чух за него случайно през лятото на Алеята и то защото тогава излезе друг негов роман. Напомня ми на Крис Картър.

# 646
Започнах последната част от трилогията на Мураками. То се е видяло, че докато не я прочета, няма да мирясам Laughing Laughing

# 647
  • Mediterraneo
След провала ми с Баба праща поздрави... започнах Три ябълки паднаха от небето. Малко се чувствам от трън та на глог Flushed Ама нали съм си навила на пръста да прочета най- харесваните във форума книги, ще чета на инат.

# 648
Тези ябълки само аз не съм ги чела. Губя ли като ги отбягвам?

# 649
  • Разпиляна във въображението

Не си единствената. Постоянно ми попада мнение за книгите на авторката и то все положителни.

# 650
  • Scotland
Започнах 'When crickets cry' - Charles Martin

# 651
  • София
Избрах Майсторът на куполи за първа среща с Шафак.Чувствам се като дете с приказка в ръка.Приятно е Simple Smile

# 652
  • София
Ябълките си заслужават, четете.

# 653
Започнах последната част от трилогията на Мураками. То се е видяло, че докато не я прочета, няма да мирясам Laughing Laughing

Точно така ми действаше и на мен, до среднощ четях в почти зомбясало състояние... Grinning

# 654
  • в кукувиче гнездо
Tрите ябълки е страхотна книга. Сега ме чака Хората, които са винаги с мен от същата авторка.

# 655
Благодарение на Kölsches Mädel прочетох "Тайната на моя съпруг", много ми хареса, благодаря bowuu.
Току що получих топла-топличка "Снежният човек". Откакто се записах за участие в тази тема се заринАх от книги, направо едва смогвам с четенето Mr. Green

# 656
  • Mediterraneo
Чак страхотна не ми е на мен Ябълките. Ако трябва да препоръчвам- не бих. Но се чете, на места е леко досадна,.

# 657
  • Belgium
Толкова да нямам намерение да чета Ябълките, че не може да бъде Simple Smile
Още по резюме ми е ясно, че не е моята книга.

Продължавам с обсесията си по Дон ДеЛило - снощи започнах "Нула К".

# 658
Ябълки и на мен не ми се четат май Simple Smile

Иначе аз с триста зора финализирах "Добро момиче, лошо момиче" - посредствена до немай къде! Оценка 1.5*/5*
Не я препоръчвам!

Започнах "Искрено Ваш Шурик" , първа среща с Людмила Улицкая и съдейки по силното начало и стил на писане, няма да е последна!
След толкова много трилъри и посредствени книжлета, които минаха напоследък през ръцете и през четеца ми, четенето на истински стойностна литература ме кара да се чувствам като попаднала в гурме-ресторант след сума ти време на дюнери и бургери Stuck Out Tongue Winking Eye

# 659
  • На морето!
И аз не съм ги чела. Планирала съм ги за тази есен.

Сега се мъча с "Паметта на Истанбул". Ужасно скучно написана, а толкова харесвам и този град, и този жанр. Разочарова ме, но ще я дочета.

Общи условия

Активация на акаунт