В момента чета...54

• 63 367
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Колко са книжките за Ризоли ?

Тифани, 12 са, но много малко са преведени на български.
Сега видях , че има 10 преведени и качени от този автор  .Незная колко от тях са от тази поредица обаче .

# 436
  • Вестерос
В гуудрийдз открих кои са, ще ги потърся, мерси пак!

# 437
  • София
Прочетох "Казусът Кукоцки" на Улицкая. Определено забележителна книга. Многопластова и многообхватна. Разбирам защо толкова много хора са й дали 5 звезди. Но все пак - за мен лично е 4 звезди. Имаше някои неща, които не ми допаднаха (ще ги запазя за себе си на тоя етап; не искам в мнението ми да има спойлери, а все още повечето хора не са я чели Wink).

Започнах "Сред жени" на Джон МакГахерн. Надявам се да ми хареса.

Успоредно електронно добутвам "Чувство по-силно от страха" на Марк Леви, типична е за него, зле написана, слаба книга..., бързооборотна наистина, но кога ли ще взема решение да не запълвам време с подобни...

# 438
От Ризоли и Айлс поредицата са преведени само три: Хирургът, Грешникът и Чиракът май им бяха заглавията Blush

# 439
  • Вестерос
Това в читанка ли ?

# 440
  • Бургас
Някой може ли да ми каже коя книга след коя е на Ейглетиерови?

# 441
  • Вестерос
трилогия е , ето тука са написани https://www.orangecenter.bg/catalogsearch/result?q=%D0%B0%D0%BD% … B5%D1%80&cat=

# 442
Някой може ли да ми каже коя книга след коя е на Ейглетиерови?
Ейглетиерови 1. Семейство Ейглетиер;
Ейглетиерови 2. Гладът на лъвчетата;
Ейглетиерови 3. Вълнения. Краят на семейство Ейглетиер.

# 443
Tiffany A, и трите се намират в читанка, но това са единствените ѝ преведени книги от тази поредица. Не съм ги чела, но мисля да им дам шанс.
Ще задам едно въпросче, че ми стана любопитно: романът на Патрик Нес Освен този живот с твърди или меки корици е? Питам, защото на повечето места я срещнах с меки, а в сайта на Артлайн с твърди и двете бяха на една и съща цена newsm78 Мисля при следващото си идване в България да си я купя на български език(утре чакам английското издание), но с твърдите корици. Тази година не можах да я намеря нещо, та бъдещата покупка остава за 2018.

# 444
С твърди е, Ич. Хубаво е изданието. И вратичката се отваря Simple Smile

# 445
  • Бургас
Много съм зле... Сега се светнах,че имам три книги на Ейглетиерови,но две са еднакви,но различни години на издаване.... Ще трябва да ровя още из библиотеката,би трябвало и втора част да я имам.

# 446
Не мога да се сдържа да не пусна корицата на руското издание Laughing Laughing
Скрит текст:

Иронията е в това, че отзад има стикер 18+ Laughing Laughing

# 447
Продължавам да се забавлявам с Джанет Еванович. Май имах нужда от нещо такова - леко криминале със забавни лафове.

# 448
Довърших "Големите малки лъжи" - Лиан Мориарти; точно от такъв вид четиво имам нужда напоследък: непретенциозно, от живота, ежедневния, семейния, ще търся пак нещо за деца и родители (явно желанието ми да стана родител за втори път си казва думата;-). Направо мисля да ида да си взема и "Тайната на моя съпруг" на авторката. А сега може би ще захвана Щиглецът, но се колебая дали нещо на покетбука - харесала съм Роалд Дал от Читанка, както и Ъпдайк, Моъм, Бл. Димитрова... Много ли ще ме потисне Щиглецът (имайки си предвид в какво позитивистично-семейно настроение съм)? А много ли ще ми даде (в замяна)? Hug

# 449
  • Scotland
Довърших "Големите малки лъжи" - Лиан Мориарти; точно от такъв вид четиво имам нужда напоследък: непретенциозно, от живота, ежедневния, семейния, ще търся пак нещо за деца и родители (явно желанието ми да стана родител за втори път си казва думата;-). Направо мисля да ида да си взема и "Тайната на моя съпруг" на авторката. А сега може би ще захвана Щиглецът, но се колебая дали нещо на покетбука - харесала съм Роалд Дал от Читанка, както и Ъпдайк, Моъм, Бл. Димитрова... Много ли ще ме потисне Щиглецът (имайки си предвид в какво позитивистично-семейно настроение съм)? А много ли ще ми даде (в замяна)? Hug
Да, 'Щиглецът' ще те потисне, но не по-малко ще те потисне 'Тайната на моя съпруг' Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 10:09 от Jinxey

Общи условия

Активация на акаунт