В момента чета...54

• 63 102
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Тези ябълки само аз не съм ги чела. Губя ли като ги отбягвам?
И аз не съм ги чела. Планирала съм ги за тази есен.

Сега се мъча с "Паметта на Истанбул". Ужасно скучно написана, а толкова харесвам и този град, и този жанр. Разочарова ме, но ще я дочета.
Може ли да препоръчаш други книги за Истанбул , които да са по увлекателно написани .Да има и препратки към миналото също. Peace

# 661
Aлис Мънро - Само живот

# 662
Толкова да нямам намерение да чета Ябълките, че не може да бъде Simple Smile
Още по резюме ми е ясно, че не е моята книга.

Продължавам с обсесията си по Дон ДеЛило - снощи започнах "Нула К".

Ау, завиждам ... пък аз още влача тоя Космополис.

Ябълките не ми бяха по вкуса. Мисля 3 им дадох в GR, ама ... от позицията на времето май много съм им дала.

# 663
Аз втора седмица влача "В служба на злото" - Робърт Галбрейт. Има леки проблясъци, но като цяло ми е безинтересна и нямам търпение да стигна до края.

# 664
  • София
Аз втора седмица влача "В служба на злото" - Робърт Галбрейт. Има леки проблясъци, но като цяло ми е безинтересна и нямам търпение да стигна до края.

И аз я четох с мъка.

# 665
Момичета, много трудно ми върви "Сърца в Атлантида". Мноого излишни приказки, сигурно можеше да е наполовина. Все се каня да я зарежа, но ми е любопитно как ще се развие до края. Посегнах към нея с голям ентусиазъм заради добрите отзиви тук, а и защото много ми хареса 11/22/63, но се чудя дали има смисъл да продължавам да се мъча.

# 666
  • София
Тъкмо прочетох " Тайната на моя съпруг", да си призная проверих какво ще стане преди да я свърша, но пак ми беше интересна, особено епилогът още ме държи.

Още не съм решила с какво да продължа, че доста книги ме чакат.  Simple Smile

# 667
  • Scotland
'Сърца в Атлантида' много ми хареса, но си давам сметка, че не е за всеки вкус. Доста по-мрачна е, но пък говори за нещата от живота. Това, че героите са много също допринася за различното в нея. В 11/22/63 има една линия, по която се върви - съвсем различна книга е. За мен, обаче, 'Сърца в Атлантида' беше много ценна. напомни ми за това, че цели поколения могат да бъдат изгубени заради лудостта на хората - войни, алчност, дрога, болни амбиции, и т.н. и т.н.
Ако не ти е по вкуса, просто не я дочитай! Аз вече зарязвам книги, без да се влияя от чуждото мнение. В крайна сметка четенето трябва да е удоволствие Blue Heart

# 668
  • София

И аз я четох с мъка.
А някой я хвалеше. И аз си я бях записала за четене, въпреки че не съм по кримките.

Привършиш с професор Кукоцки на Л. Улицка, хареса ми. Малко мрачничка, но типично нейна.

# 669
  • София
И аз четох доста положителни коментари, но явно не е моята книга.

# 670
  • Бургас
На мен една книга ако не ми върви четенето,просто си казвам,че не е дошъл момента й за четене.

# 671
Повечето коментари за книгата са положителни. Може на вас да ви хареса, не се отказвайте да я четете. Аз не харесах особено и предишните две книги на Галбрейт.

# 672
  • Чукарландия
Довърших си трилогията на Анне Б. Рагде, но защо така краят не ме удовлетвори?!? Rolling Eyes
Исках по-завършен финал. Но иначе ми хареса. Hug

Започвам "Невидимият мост" на Джули Оринджър. Wink

# 673
Скоро я четох, с хубаво чувство я помня. Напоследък много обичам да чета книги за войната, преплетени със семейни истории.

# 674
  • Чукарландия
Скоро я четох, с хубаво чувство я помня. Напоследък много обичам да чета книги за войната, преплетени със семейни истории.

Дано и аз да съм с хубави чувства след нея! Hug

Общи условия

Активация на акаунт