Моля ви,прочетето го!ПАРИТЕ СА СЪБРАНИ!!!!!

• 41 393
  • 543
  •   1
Отговори
# 330
аз благодаря на всички ви нямам думи да изкажа какво чувствам и искам да ви кажа че ще продължа да съм тук и на всички акции на движението защото само те обърнаха внимание и направиха това което става възможно
в началото не знаех какво да правя имах само 5000 от колата дето продадохме
20000 не са много за някои ама с една заплатка и мойте 150 от соц.грижи направо не знаех от къде но ето че ставало и то с обикновенните хора а не фирми
те май трябва да се замислят
забравих да кажа -онази фондация от вчера днес не можах да говоря с тях даваше свободно
никой не вдигна и утре пак ще пробвам

# 331
В розали написаха някакъв не много приятен за мен коментар, още повече с въпроса колко процент ще вземем за тази кампания...но както и да е, хора всякакви, аз и отговорих (аз съм Дорина Траянова както сте узнали вече), ако някой иска да ме подкрепи може да се включи, въпреки, че смятам че бях изчерпателна :

http://rozali.com/story/index.php?l=18&p=2672

# 332
ester включих се там не го взимай на вътре хора всякакви

# 333
Цвети, благодаря ти, не го взимам навътре ама се чудуих, защото мислих, че добре е обяснено ... както и да е ... Там е писала и твоя позната на име Mariella Berthuy, която в последствие на мейла ми каза, че живее във Франция и ще се свърже мисля по телефона с вас...а в сайта е написала коментар, мислейки, че се обръща към теб и съпруга ти предполагам...Както и да е, мисля, че и тя ще има желание да помогне  Hug

Да добавя, оставила е и следния мейл, на който да се свържеш с нея : mberthu@hotmail.com

# 334
ester, коментарът наистина е неприятен, но важното е, че историята е разказана на още едно място, с още една крачка по-достъпна за повече хора с добри сърца.
Ти си отговорила чудесно   bouquet
А и ние си знаем-форумът е сила, забележките на тези които се съмняват не могат да се отразят по никакъв начин на тази сила, защото тя е изтъкана от ЛЮБОВ, от ВЯРА и НАДЕЖДА, а когато на едно място има толкова много ДОБРО, със сигурност всичко става възможно.
Цвети, щом и Бтв са се ангажирали, мисля, че пълната сума съвсем скоро ще бъде събрана Praynig.
Целувки на Вики Heart Eyes!

# 335
ester с тази жена бяхме приятелки от раждането ни но не сме се виждали много отдавна
не очаквах че се намерихме

# 336
ester с тази жена бяхме приятелки от раждането ни но не сме се виждали много отдавна
е това е чудесна новина, още нещо хубаво от форума се случи, супер, Цвети много се радвам че се намерихте Hug

# 337
Сгреших името на мама на Вики!
Съжалявам!
Просто ме е яд, че днес никой не откликна на призива ми за помощ!

И при мен нещо такова стана с откликването.
От 3 места ми обещаха да пуснат банера, сега гледам, че и на трите го няма  Sad
Ще видим утре какво ще стане с ф-мата на мъжа ми.
Ще говори с хората да помагат, дано откликнат  Praynig

# 338

Цвети, да разбрах, предвид това, че аз не разбрах кометара и в розали, и писах мейл на посочения  от нея адрес да се уточним и така тя ми отговори, че сте израснали заедно и каза, че ще намери телефона ти да се свърже с теб! Сигурно вече сте се намерили или пък най-скоро ще се, много се радвам, че и това стана, освен всичко останало  Hug

# 339
  • София
Цвети, много се радвам, че нещата се подреждат  Hug
Събираш ли вече багажа за 29-ти  Grinning
Много целувки за Вики и сила и кураж на теб и мъжа ти   bouquet

# 340
Цвети успех!   newsm51 Вижда му се края!  newsm10 Ще ти пиша на лични! Много се радвам за вас и ще се моля да успеете!  newsm17 Желая ти много сила и кураж!  newsm20 Дано да имаш повод да почерпиш!  beer Ще стискам палци!  Flowers Four Leaf Clover

# 341
Още един форум с банера на Вики!!!
http://hardwarebg.com/forum/forumdisplay.php?f=7  Hug

# 342

Креми, позволих си да копирам инфо в този форум, защото те нямаха актуално за сумата. също си позволих да благодаря на отзовалите се от името на форума, Вики и родителите й. дано не съм сбъркала....

искам да успеем!

# 343
В розали написаха някакъв не много приятен за мен коментар, още повече с въпроса колко процент ще вземем за тази кампания...но както и да е, хора всякакви, аз и отговорих (аз съм Дорина Траянова както сте узнали вече), ако някой иска да ме подкрепи може да се включи, въпреки, че смятам че бях изчерпателна :

http://rozali.com/story/index.php?l=18&p=2672

Повече от изчерпателна си, но и аз те лодкрепих, за всеки случай !

# 344
Благодаря ти на теб и на всички, които са се включили след мен!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт