Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 064
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 255
Идеално. Ама екстра върджин ли ти е...маслото? Rolling Eyes

# 256
  • София
Здравейте, преди време споделих в темата, че съм си закупила уреда за пържене без мазнина. Пробвах различни неща и като цяло бях доволна от покупката...в края на втората седмица обаче забелязах, че част от тефлона по кошницата липсва. Да уточня, че не съм го пускала в съдомялната, мит е само на ръка и то след часове накисване, само с меката част на гъбата. Естествено, разочаровах се, отидох да направя рекламация. В магазина най-учтиво ми беше обяснено, че съм имала право да върна уреда в рамките на 7 дни от покупката, а в моя случай /15 дни след датата на покупка/, нямам право да си поискам парите, защото уредът отивал в сервиз, откъдето ще се изкажат какво точно ще се случи - ремонт, замяна, връщане на пари или отказване на рекламация. Та...от тогава минаха повече от 20 дни, отговор няма, а това чудо, което ми трябваше най-вече за летния период...май ще получа на есен...Някой имал ли е подобен казус? Чували ли сте за тези по-различни условия за правото на връщане в рамките на 30 дни за определени продукти?

# 257
Тоя не е ли португалския...дето не го намериха? Яйцата на очи много пръскат. Аз за това ги бъркам...да не пръскат.
Тцъ. Този е испанският. Португалският е в консерва 500 мл. Уж го мярнах в брошурата , после го нямаше. Ни в брошура , ни в магазин. А си взех специална стъкленица с чучурче заради него Weary
Днес не устоях на всеобщата еуфория и си купих и аз две бурканчета кокосово.
Ще чакам за рецепти и идеи , че в къщи има една кокосова мазнина от няколко месеца и така си стои.
Залежава ми и фъстъченото масло от американската седмица- хич не го одобрих Grin
Сиренето, и овчето, и козето бяха свършили , само биволско имаше. Егати яшният народ Bread

# 258
Днес с тъга установих,че вече ги няма детските  мокри кърпички на Софтино Sad Искам си ги пък!!!! Що не казват като ще спират нещо да се запасим..

# 259
  • София
Аз пък яйца пържа само с масло  Stuck Out Tongue

+1
И с червено пиперче. Simple Smile

# 260
Има нови кърпички...произведени в Румъния. Същата цена...готин аромат. Софтино бяха произв.в Германия. Новите не те ли устройват ?

Тайсчо...разсмя ме с тез чучури.. Joy
Приемам поправката...оня верно беше в тенекия...

# 261
Има нови кърпички...произведени в Румъния. Същата цена...готин аромат. Софтино бяха произв.в Германия. Новите не те ли устройват ?

видях ги новите. Аз тези ги ползвах за махане на грим. Не знам новите дали няма да са много мокри..

# 262
Не са...
Новите са също с пантенол...че и екстрат от алое вера и маслинови листа имат. И по-свежа опаковка...

# 263
  • на Мелмак
Аз си ги пържа със зехтин, не ми пръскат.
За първи път взимам такъв , ще ми е за последен.
Днес му дадох още един шанс , но сгреших.
Пръска , та е чудо!
Аз бекон си взимам нарязан, харесва ми .

# 264
Е явно тоя е калпав някакъв...

# 265
Бях до Лидл, но не взех нищо интересно. Търсих пуешки шницел, но не открих Simple Smile

Знаете ли, че ако купите някакъв пресен плод или зеленчук и общата сметка е поне 20 лв, дават 1 стики повече? Не очаквах и ме изненадаха, но май е еднократно.

# 266
Заради прасковите ми додоха и на мен допълнитилно стики....някакъв пащърнак...що да е еднократно. Не е...

# 267
Не са...
Новите са също с пантенол...че и екстрат от алое вера и маслинови листа имат. И по-свежа опаковка...

Ще ги пробвам значи Simple Smile Мерси!

# 268
Знаете ли, че ако купите някакъв пресен плод или зеленчук и общата сметка е поне 20 лв, дават 1 стики повече? Не очаквах и ме изненадаха, но май е еднократно.

Моята половината ми количка беше пълна  с плодове и бях със сметка35 лв и ми дадоха 3 стикита

# 269
20 лв + плод - допълнително стики. А, бе, пише си го всичко. На талоните пишело, че не важат за алкохол и цигари, та се бяха ядосали касиерките - никой не прочел.

Общи условия

Активация на акаунт