Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 776
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
Да попитам този Персил различава ли се по състав от стария за цветно? [

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 10:50 от _Smile_

# 181
Не особено.

# 182
Някой има ли опит с петна от прясно набрани къпини? С ариел на 60 градуса и дълга програма ще се махнат ли или да третирам с нещо предварително? В момента имам само Мельо и никакъв добър магазин за препарати в радиус от 100 км Simple Smile
Петна от всякакви плодове махам с кисело мляко - намазвам хубаво петното, оставям да престои малко и после пускам в пералнята с останалото пране.

# 183
  • София
Знам, че темата не е за това, ама нали сте ми стари дружки...
Може ли да ми помогнете с координати на майстор, който да ми извади банел от барабана и да не ми отреже главата с парите? Praynig Може и на лични.

# 184
ТМ не може ли да я отвори отзад? ММ е вадил найлонови чорапи от там нейде отзад, бяха се увили около нещо си....

# 185
Не ме мразете, обаче в ДМ-то са пуснали спрей за премахване на мазни петна – 300 мл за 4.99 лв. Препаратът за дезодорант не ми трябва, обаче този го купих без да се замислям, че мазните петна много ме тормозят. Ей го нà, как изглежда:

Пише, че е за предварително третиране, без избелители, подходящ за деликатни тъкани и е за петна от мазнини, масла, слънцезащитни кремове, грим, сосове, машинно масло, пръст и глина. Напръсква се петното, остава се да подейства и се изпира.

# 186
    Ще се пробва!

# 187
Не ме мразете, обаче в ДМ-то са пуснали спрей за премахване на мазни петна – 300 мл за 4.99 лв. Препаратът за дезодорант не ми трябва, обаче този го купих без да се замислям, че мазните петна много ме тормозят. Ей го нà, как изглежда:

Пише, че е за предварително третиране, без избелители, подходящ за деликатни тъкани и е за петна от мазнини, масла, слънцезащитни кремове, грим, сосове, машинно масло, пръст и глина. Напръсква се петното, остава се да подейства и се изпира.

Последните две не принадлежат към категорията на мазните петна, но важното е да пишат маркетолозите... Мазни петна се премхват много ефективно с препарат за миене на съдове, което е логично като се има предвид, че ПАВ-съставът му е оптимизиран за емулгиране на мазнини. Това какво съдържа?

# 188
Някой има ли опит с петна от прясно набрани къпини? С ариел на 60 градуса и дълга програма ще се махнат ли или да третирам с нещо предварително? В момента имам само Мельо и никакъв добър магазин за препарати в радиус от 100 км Simple Smile
Петна от всякакви плодове махам с кисело мляко - намазвам хубаво петното, оставям да престои малко и после пускам в пералнята с останалото пране.

И аз така,само че чакам малко повече-да засъхне млякото- и преди да пусна в пералнята,го отстранявам внимателно с нож. Така махам и петна от червено вино.

# 189
Ами като са го пробвали, са открили, че освен мазни петна, маха също пръст и глина и са го написали хората, какъв е проблемът? Grinning
Съжалявам, но няма все още декларация и не мога да кажа. От задължителните за обявяване на опаковката са >30% алифатни въглеводороди, 5 – 15% нейонни ПАВ и парфюм.
Аз пък като се напръскам докато готвя, примерно, и сложа веро, мазното петно изобщо не се маха, така че ще пробвам това.

# 190
Скрит текст:

Последните две не принадлежат към категорията на мазните петна, но важното е да пишат маркетолозите... Мазни петна се премхват много ефективно с препарат за миене на съдове, което е логично като се има предвид, че ПАВ-съставът му е оптимизиран за емулгиране на мазнини. Това какво съдържа?

Петно от зехтин върху дънките си успях да махна едва на 3-тото пране, въпреки че преди да ги пусна за пране първия път ги намазах с веро, вторият ги пръсках с Меглио. Пуснах ги с течно Омо и двата пъти. Изпраха се едва след като  третирах със сапун за петна Хайтман и програма на 40 градуса с Персил.

Днес след работа така и така ще минавам през ДМ, ако го има и при нас, ще взема този препарат. вчера със сигурност нямаше в ДМ на метростанция СУ, нопък много ми харесаха едни перлички за ароматизиране на прането. До сега бях виждала само сини, а сега имаше и лилави. Цената им обаче ме отказа - 9 лв.

# 191
О, да, сапунът за петна с говежда жлъчка Хайтман/Бекман/W5/Denkmit е великолепен, ама... малко е скъп. W5 беше на добра цена, но не са го пускали от години в Лидл (тъпаците гадни).

Новите парфюмни перлички Denkmit са с аромат на лотос и миришат чудесно, но 9 лева...

# 192
  • Ловеч
Аз пък се сдобих днес с препарата против петна от дезедоранти от Плевен. Явно в Ловеч са преценили да не го зареждат към момента.

# 193
О, да, сапунът за петна с говежда жлъчка Хайтман/Бекман/W5/Denkmit е великолепен, ама... малко е скъп. W5 беше на добра цена, но не са го пускали от години в Лидл (тъпаците гадни).

Новите парфюмни перлички Denkmit са с аромат на лотос и миришат чудесно, но 9 лева...

Guess, сапуна го взех от квартален магазин за 2.10 лв. Не ми се видя скъп.

# 194
Ти за течния с четката ли говориш, или за калъпчето? Щото аз си мислех за течния с четката.

Общи условия

Активация на акаунт