НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 116

• 52 594
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • UK
Амур, много бързо изтри снимките, не можах да ги видя. Simple Smile

Не ми пречат грамовете на съфорумките, аз отдавна не се тегля, че мен 100 грама не ме топлят, хаха.
Ще кажа нещо  - преди 5 години се опитах да спазвам режима и в темата се ядяха само яйца. Бях нахокана, че ям червени чушки и моркови и си излязох. Сега забелязвам една страхотна толерантност от страна на съфорумките, които помня оттогава, не се прокламират крайности, много харесвам темата, съответно и вече месеци съм тук и на режим. Благодаря на момичетата, които много помагат и се включват макар и рядко, много компетентно и на място.

# 391
  • В полите на Пирин планина
Амур, аз също нищо не видях - моля да пуснеш отново. Любопитна съм да видя промяната отново, макар че предния път те видях. Hands V

# 392
Аз я видях. КракИте са трепач.

# 393
Аз я видях. КракИте са трепач.

Сигурно. Предния път беше с дълъг панталон. А след това в 1 крачол на панталон от старите мерки. Smiling Imp

# 394
Амурче, браво! Sparkling Heart

# 395
И аз изпуснах Амур, а заради нея съм тук. Тя ме мотивира дори само с думи, без снимки Heart

# 396
  • Варна
Е, няма защо да се дразнят някои ,че си публикуваме грамчетата. За да го правим, за нас е важно. Аз лично съм решила да се тегля всеки ден до края на месеца, после веднъж седмично. И режима не ми се спазва повече от 3 месеца, че не е моето. Та ползвам групата нещо като в стил " Анонимни алкохолици", просто за съпорт някакъв, че са ми слаби ангелите откъм сладичко и тестено. Дори и никой да не ме отразява , аз се самонавивам като ви чета,а и след като ви чета, смятам ,че е редно и аз да пиша  Peace

Та, днес нито плюс ,нито минус. Вечерях с гъби с масло и кашкавал на фурна, може да хапна и малко пилешко , да допълня протеините. Вече взе да отстлабва неутолимият апетит, който имах първите 2 седмици ,не се чувствам толкова гладна, но все още ми се ядат плодове и сладолед. Засега ограничавам плодовете, но по -натам смятам да ги включа и тях. Сладолед не смятам да включвам  Wink

PaulinaM , може ли да споделиш как се храниш, примерно за 1-2 дни ? Страхотни резултати  bouquet

# 397
  • София
На Амур съм виждала една снимка с двата крака в един крачол. Тя ми е най-вдъхновяваща. Но спор няма, от думите й лъха спокойствие и хармония със себе си. Ако живееше в Щатско, пари от менторство можеше да направиш с торби, Амур!

# 398
Много ми харесва темата, чувствам се прекрасно тук и най-важното на всеки мой въпрос се отговаря и намирам разбиране.
Аз се надявам трайно да намаля и изключа тестяното и сладките.Вече не изпитвам неистов глад и се чувствам добре.
Огромно вдъхновение за мен са Алечка и Марето, страхотни резултати Hug

# 399
Аз съм приела, че това е моят начин на хранене, т.е. нямам намерение да го сменям. Това, че хапвам нещо въглехидратно и / или тестено не означава, че променям тенденцията. Много пъти сме си говорили тук, че това не е някоя бърза, ограничаваща диета, с която да свалиш 5 кила до морето, за да изглеждаш по-добре с бански. Освен това всеки може да си напасне храненето, според предпочитанията за месо, зеленчуци, яйца, млечни.
Преди все се чудех какъв режимен десерт да забъркам. Сега ми е достатъчен един ред черен шоколад или плод. Не ми се занимава със сложни рецепти.
Също твърде ниски въглехидрати за продължително време не ми се отразяват добре. Започвам да спя зле. Затова понякога хапвам малко ориз. Картофи не обичам и изобщо не ми липсват.

# 400
Аз лично съм решила да се тегля всеки ден до края на месеца, после веднъж седмично. И режима не ми се спазва повече от 3 месеца, че не е моето. Та ползвам групата нещо като в стил " Анонимни алкохолици", просто за съпорт някакъв, че са ми слаби ангелите откъм сладичко и тестено.

Това дори не знам как да го коментирам, за това ще замълча. Просто ме остави без думи...в недобрия смисъл .

Lady Brinne добре е обяснила нещата...

# 401
Тета, форумът и темите в него за всички, дори и за тези, които имат нахалството да си мерят грамовете и да не поддържат даден режим до края на живота си.
модератор

Тета, и аз мислех, че тази тема е различна, но да се чувствам неудобно за това, че съм споделила нещо по темата без да съм груба, нападателна или неспазваща правилата на форума, не ме кара да се чувствам добре, за това просто няма да го правя повече.
потребител

Благодаря за помощта и подкрепата, дами! Приятна вечер!  bouquet

# 402
Тази тема поне за мен е много различна от останалите в раздел Диети. Много. Тук съм научила толкова много полезни неща, толкова полезна и интересна информация се поднася, която едва ли бих могла да набавя от друго място.  Надничала съм в другите "диетични" теми и те изобилстват от плоски постове от рода на това как някой на първи ден от диетата не бил отслабнал вече с 20 килограма Stop 

Всеки е свободен да пише каквото си иска. Последните страници обаче са изпълнени с  толкова ...баласт и неполезна информация, че няма на къде. Не може през пост да се обяснява, че ежедневното теглене е ненужно и безсмислено и прочее и после някой недоразбрал да изтърси точно обратното.

# 403
бибанка, съжалявам че не искаш да пишеш повече тук, следя те още от 'японското чудо' и много ти се възхищавам как успя да пребориш себе си за бирата,  защото аз това го не мога от години

Краси, браво за формата и тена Simple Smile

# 404
Аз започнах режима, заради инсулиновата резистентност. Реших, че ще се храня така че да съм здрава. Килограмите са бонус, тъй като малко преди това бях решила, че явно ще си умра дебела Simple Smile Бях постигнала мир със себеси дет се вика.
Истината е, че много бързо се оказа, че с този начин на хранене се чувствам в пъти по-добре чисто физически. Вярвам, че след време ще мога да спра хапчетата и да продължа само с храненето. 

Общи условия

Активация на акаунт