Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 726
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Скрит текст:
Да. Петир нарочна я изигра, за да я скара със Санса. Отдолу на бележката пишеше Санса.Петир наблюдаваше Аря как напуска стаята му.
На мен друго ми направи впечатление - защо искат съюз с Церсей и защо е тази самоубийствена мисия? За убеждаване на съпреник, който иска всички мъртви и няма никакви съюзници? С какво Церсей може да помогне в бърбата с мъртвите?

# 376
  • Варна
Скрит текст:
Не ми стана много ясно с Аря и Мидълфингър какво стана. Тя друга бележка ли намери, някаква,
 която той й остави нарочно?
Скрит текст:
Според спойлерите това трябва да е писмото, което накараха Санса да напише на Роб, когато арестуваха Нед в Кралски чертог, че баща им е предател и прочие..

# 377
За бележката

Скрит текст:
Това е писмото, което Церсей накара Санса да напише до Роб -

Robb, I write to you with a heavy heart. Our good king Robert is dead, killed from wounds he took in a boar hunt. Father has been charged with treason. He conspired with Robert’s brothers against my beloved Joffrey and tried to steal his throne. The Lannisters are treating me very well and provide me with every comfort. I beg you: come to King’s Landing, swear fealty to King Joffrey and prevent any strife between the great houses of Lannister and Stark.

Аря не знае, че Санса го е писала това, защото така са я накарали, за нея това е писано лично от Санса, което си изглежда доста грозно. Петир вкарва интрига...

# 378
Скрит текст:
Грозно ще стане между Санса и Аря. Дали двете ще се усетят, че Кутрето ги пързаля?

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 10:26 от saleni

# 379
  • Вестерос
Има напредък, споменаха Дух Grinning

Скрит текст:
Уффффф искаше ми се Джон да погали Регал Wink Ама на, Дрогон...

Има разминавания този път със сценария, за предната серия беше едно към едно.

# 380
  • Вестерос
Скрит текст:
Грозно ще стане между Санса и Аря. Дали двете ще се усетят, че Кутрето ги пързаля?
Мога да ти кажа, но е от спойлерите

# 381
Скрит текст:
Мога да ти кажа, но е от спойлерите

Скрит текст:
По-добре не, ще изчакам. Да се изненадам, ако изобщо е възможно  Simple Smile

# 382
Би било
Скрит текст:
плоско, ако след всичко, което преживяха, не се усетят. По-скоро ще се сближат и ще му кръцнат...гърлото, а иначе можеше и да мине между капките, ако си беше траял...

# 383
Би било
Скрит текст:
плоско, ако след всичко, което преживяха, не се усетят. По-скоро ще се сближат и ще му кръцнат...гърлото, а иначе можеше и да мине между капките, ако си беше траял...
Скрит текст:
Да не забравяме Бран. Няма как да мине между капките, хлапето вижда всичко. "Хаосът е стълба"  Wink

# 384
Скрит текст:
На мен друго ми направи впечатление - защо искат съюз с Церсей и защо е тази самоубийствена мисия? За убеждаване на съпреник, който иска всички мъртви и няма никакви съюзници? С какво Церсей може да помогне в бърбата с мъртвите?
Скрит текст:
Сещам се за няколко причини:
1. За да не ги напада в гръб, докато се занимават с мъртвите или ако няма да помага, поне да не вреди;
2. Държи златото и КЧ, които се символ на легитимната власт, а Денерис обяви пред войниците, че няма да е като досегашните и че иска мир, просперитет, бла-бла-бла... Предложение за съюз би се изтълкувало като доказателство за това, особено след демонстрацията с Дрогон. Изглежда и Церсей, и Денерис ще играят по женските правила - с акъл и хитрост, не с мускули и меч.
3. Домъкването на доказателство за заплахата от към Вала ще убеди не само Церсей, а и старчоците от Цитаделата - т.е. ще измести фокуса на войната. От такава между две претендентки, към такава за отърваване на кожите на всички. Спечелилият ще получи всичките 7 кралства на тепсия с вечната благодарност на поданиците им.

# 385
1. Това не е ли тема за сериала, а не за преводите на книгите?
2. Няма ли как да се блокира от тази тема Сноу, който си измисля през 2 коментара негови си филми и все се опитва да намеси книгите и тук?

1 темата за книгите в случая не съм я задал аз. Мисля, че беше Joony, която първа поставя въпроса, защо били такива имената?  погледни назад и ще се убедиш.  
2. В някои случаи няма как да  се избяга от сравнения с книгите, в темата за книгите, също има сравнения със сериала.
3. Да бе, в интерес на истината и аз искам да бъдат блокирани един-двама души, заради нервните изблици и просташкото държане -  начело с теб, ама няма как. има и възпитани хора тук, но ти не си сред тях.

# 386
  • Вестерос
Ех този Сам,
защо не слуша Гили ааа Grinning
Скрит текст:
По принцип Таргариените са многоженци, но според мен е направено анулиране , за да може Джон да измести Егон при наследяването на трона.
Дали Лиана е казала на Нед, че са женени :мислещо човече:?

Много се смях на това
The magnificent seven. The next avengers. The suicide squad. The fellowship of Westeros.

Скрит текст:
The King - Jon
The Wildling - Tormund
The Exile - Jorah
The Smith - Gendry
The Drunk - Thoros
The Hound - Sandor
The Reborn - Beric

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 11:08 от Tiffany А

# 387
  • Варна
Скрит текст:

Дали Лиана е казала на Нед, че са женени :мислещо човече:?
Скрит текст:
Със сигурност му е казала.

# 388
  • Вестерос
Най-вероятно Simple Smile

# 389
Скрит текст:
:Много искам да видя момента, в който Дани ще разбере, че Джон е с по-силна претенция от нея за Железния трон.  Grinning Laughing Толкова да не я харесвам Дани!

Общи условия

Активация на акаунт