Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 689
  • 746
  •   1
Отговори
# 540

Така и така е почнало ровенето за сакътлъци от реала, но напълно приети в киното, да питам - само на мен ли ми направи впечатление, че полите на Денерис никога не се развяха по-сериозно от вятъра, докато фърка на дракончето...

Ми той дракона горещ, бедрата потни, роклята лепи! Хахаха
Да не говорим как се подсича!:))))

Тц, тц, тц, аз очаквах сега Сноу да изкара уравнението на Бернули и да ни светне как става номера, пък ти....

# 541
През 1190г. по невнимание император Фридрих I Барбароса се удавил в една лидийска река и така пропаднал Кръстоносният му поход, а рицарите се върнали обратно в Германия.
С броня не се плува и не се ходи по дъното ... освен ако не е дървена.Simple Smile А Джайм носи и голяма буца злато вместо дясна ръка.... От друга страна и Давос не се удави при Черна вода... Приемаме художествения елемент.

Веско прав си, за за Давос,  ама Давос си свали бронята, затоав оживя при ЧВ. войнициет на Станис които не си свалиха броните измряха.

но, да, приемаме художествения елемент, няма как.
споменах го, защото бе може би най-абсурдното нещо  в последните няколко епизода, иначе е ясно, че се гони ефект.

# 542
А Джора не попита как фамилния валириански меч на рода Мормон е в ръцете на Джон? Ама хайде! Толкова се беше вторачил в Дани.

# 543
Оле какви локуми разтягаш не е истина. Не казвам, че Санса мрази Джон, а че иска ЗХ за себе си. Това стана ясно още предния сезон. Само аз ли съм го видяла?! Аря може да си държи сметка колкото си иска. Това е и нейният дом и нейният живот. Никога не е била от примиримите и това, че е по- малка сестра няма никакви значение. Нямала основание и право- като почнеш такива да ги ръсиш.... Ако всеки правеше нещата според правата си, нямаше да има история.
Като говорим за излишни сцени на второстепенни герои, сигурно вече сте обсъдили сцената между Сив червей и Мисандей. Любимата ми тъпотия. И продължи около 5 мин , което време можеше къде къде по- смислено да го оползотворят.
Ааа друго се сетих. Миналата серия Теон акостира и щеше да моли Денерис за помощ. Да не катери още стълбите към замъка?

g-style не, не става ясно отникъде че  Санса исак ЗХ за себе си. Та тя умоляваше Джон да не тръгва, защото може да го убияj. Дори предложи сама да замине на опасна мисия - преговори с Дани, за да не се излага на опасност той. ням логика в това което казваш. Това че не одобрява политиката на Джон -  да работи чрез директни сблъсиц и ултиматуми - не значи че иска неговият пост. Прост желае той да се вслушва малко повееч в мнението й, сега когато тя  го замества, сама си призна че поста й тежи. Няма как да се скара на лордовете, защото тя има същото мнение като тях - че Джон не трябваше заминава. Освен това е жена през средновековието, и не може като Джон да тропа по масата с юмрук, трябва да бъде по-дипломатична. В средновековието е ужасно важно дали си мъж или жена.

Иначе - и на мен Сцената с Мисандей и Сив Червей ми дойде ужасно дълга, спокойно можеха да ги дадат само как се приближават един към друг и дотам да свърши-. Зрителите не са идиоти.

салени,
аз на  няколок пъти вече казах, че се учудих, как не удължиха срещата Джон - Джора. първа - Джора трябвае да спомеен за Сам и как е бил излекуван, и всичко което е научил от Сам . второ - да се спомене фамилният меч, Старият мечок и Джон да предложи да върне меча, а Джора да откаже.
СТрашно се изкефих, когато Тормунд и Джора коментираха Стария мечок, това донякъде ме компенсира.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 16:45 от Джон Сняг

# 544
Цитат
не, не става ясно отникъде че  Санса исак ЗХ за себе си. Та тя умоляваше Джон да не тръгва, защото може да го убияj. Дори предложи сама да замине на опасна мисия - преговори с Дани, за да не се излага на опасност той. н.

Санса не е предлагала на Джон да замине тя самата на опасната мисия при Денерис. Това, спомням си, че ти го предложи. Не мога да си представя , че Санса би заминала отново на юг след всичко което й се случи, да не говорим, че Джон не би позволил подобно нещо.

# 545
  • Варна
салени,[/b] аз на  няколок пъти вече казах, че се учудих, как не удължиха срещата Джон - Джора. първа - Джора трябвае да спомеен за Сам и как е бил излекуван, и всичко което е научил от Сам . второ - да се спомене фамилният меч, Старият мечок и Джон да предложи да върне меча, а Джора да откаже.
СТрашно се изкефих, когато Тормунд и Джора коментираха Стария мечок, това донякъде ме компенсира.
Ще имат достатъчно време за тези разговори, докато яздят зад Вала.

# 546
Абе чета ви аз от известно време. Не съм се включвала, ама се чудя понякога аз ли спя докато гледам или гледаме различни сериали с някои от темата? SmileSmileSmile

# 547
# 548
Цитат
не, не става ясно отникъде че  Санса исак ЗХ за себе си. Та тя умоляваше Джон да не тръгва, защото може да го убияj. Дори предложи сама да замине на опасна мисия - преговори с Дани, за да не се излага на опасност той. н.

Санса не е предлагала на Джон да замине тя самата на опасната мисия при Денерис. Това, спомням си, че ти го предложи. Не мога да си представя , че Санса би заминала отново на юг след всичко което й се случи, да не говорим, че Джон не би позволил подобно нещо.

гледай отново епизода в който  Джон прави предложението си. Санса първо му казва че прави глупост, после  всички - дори и Тормунд му казват да  изпрати някой друг, и накрая Санса му предлага да изпрати себе си, но Джон не е съгласен и й казва че оставя Зимен Хребет на нея.

иначе лично аз подкрепях и продължавам да подкрепям това предложение на Санса - да замине тя. но въпросът бе друг - в епизода, тя е готова да замине на опасната мисия, наместо Джон.

така, гледам и на епизод  2 в 41 минута, виждам че именно Санса е тази която предлага да замине пратеник, за да не отиде той. Освен Джон само тя има нужният статут,  да преговаря с Денерис(освен Джон) - сестра на Краля на Севера (за сравнение - Кейтлин преговаря с Ренли, в качеството на майка на Роб Старк). Следователно тя мисли, да  изпрати именно себе си на опасна мисия, за да не ходи Джон

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 17:45 от Джон Сняг

# 549
Абе Джони я тихо там. Сериала известен с голотийте ще ми загатват само. Че аз искам дори разширена версия на тая сцена. Simple Smile Така като мъж не ти ли трепна нещо в гащите или си оставил чуковете на тавана одавна Simple Smile

Джора не знае, че Сам и Джон се познават, за какво да си говорят за него ?
Фамилния меч или не го разпозна с новата дръжка или се беше прехласнал да гледа Денерис.

И в тая сцена Санса казва да изпрати праттеник, а не нея. Гледай я пак.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 17:35 от Balerion

# 550
  • Разпиляна във въображението
На Санса й харесва да управлява. Джон, виж как даваше акъл и решаваше проблема с продоволствието на толкова много хора. Тя може да казва "правилните" неща, но на мен ми изглежда по друг начин. Тя реши изхода на битката за ЗХ. Не Джон и диваците, а решението й да извика Петир.

# 551
Абе Джони я тихо там. Сериала известен с голотийте ще ми загатват само. Че аз искам дори разширена версия на тая сцена. Simple Smile Така като мъж не ти ли трепна нещо в гащите или си оставил чуковете на тавана одавна Simple Smile

Джора не знае, че Сам и Джон се познават, за какво да си говорят за него ?
Фамилния меч или не го разпозна с новата дръжка или се беше прехласнал да гледа Денерис.

И в тая сцена Санса казва да изпрати праттеник, а не нея. Гледай я пак.

Балерионе, мисандей за мен е такаав гротозия, че по-добре да не я показват гола. От жените в сериала за красиви приемам Марджери (най-вече), Церсей и Елария. Санса - донякъде. Мисандей на мен ми е ужасно плоска, като дъска за гладене пък на всичко отгоре ми е и кафеникава, а и с тази коса стърчаащ навсъкъде ми се гади от нея.  Сив Червей, като за мъж ми е хърбав. какво да им гледам - ако искам секс предпочитам да гледам примерно  мъжкаря Джайм и Церсей.
Освен това си има филми, които са само за секс. бих гледал с кеф "Секс до дупка" или "калифорния", ама това са сериали от друг тип, тух очаквам да има развитие на сюжета, а времето  за важни неща да се изяжда от секса.
сериала въобще не е известен с голотиите, специално по този показател, "Спартак" ги бие отвсякъде. Сериала е известен с реализма какво наричаш голотии- че Денерис  и Мелисандра (нито една от двете не е жена по мой вкус) се съблякоха няколок пъти голи.....голяма работа... в "Спартак" е бъкано с оргии, , мъжете са с изваяни тела като културисти, жените са като модели, но имат и бюстове, всяка втора сцена ако не е битка е секс.

Джора как да не знае, че Сам и джон се познават? Сам ми каза, че е бил близък приятел със Стария лорд командир, Джон носи меча налорд Командира - осиновен е от него. Логично е да са приятели със Сам. Пък и да не са - Сам е от НС, Джон доскоро бе Лорд Командир. Нормално е  Джора да му каже вести от Сам, а не да се крие като мишка.

Фамилиния  меч, не може да не го разпознава, защото Тирион му каза, че новият ЛК след баща му е Джон Сноу - нормално е да му обърне поне малко внимание.
Пък Дани как не попита "как се излекува", та той да спомене за Сам.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 17:57 от Джон Сняг

# 552
Те ти още един отговор
Скрит текст:

# 553

със сигурност, то нещата са съшити с бели конци...
този сезон е сравнително слаб определено, както и предишният с изключение на 2-3 запомнящи се серии

# 554
Хареса ми как Давос избъзика Джендри дали още гребе  Laughing от името на всички фенове  bouquet
Хареса ми и как Джон се изхили на Тормунд като попита за голямата жена. Личи си, че и извън филма го бъзикат, как повдигна вежди  Mr. Green
За дракона и аз очаквах, че ще е Регар (защо пишете Регал  Thinking)
Сам колко се напъваше да си придаде безразлична физиономия на най-важната информация в серияла- Регар и Лияна женени  Heart Eyes
Само аз ли не усетих нищо в сцената с Денерис, Джон и Джора? Въобще не ми изглеждаха някой нещо да намеква, за сметка на това когато Джон погали Дрогон просто на лицето на Денерис беше изписано, че вече се влюбва. А и когато разбра, че ще си ходи също се разбра, че го харесва. Ииих значи...
Явно най-очаквания за мен момент когато Джон разбира за майка си няма да е в този сезон. Ще ни занимават с бродници Twisted Evil
И не се сдържах и прочетох спойлерите, до сега всичко вярно, само едно две действия разменени в 4 и 5 епизод. Как ще е в 6 и 7  Thinking  Whistling
Май 7-ми епизод ще е 81 минути  Party
А сезон 8 можели и 2019 да го излъчват, егати

Общи условия

Активация на акаунт