Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 43 093
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Приема за предателство това, че Джейми (Джайм или както там е коректно) освободи Тирион, когото си беше нарочила за убиеца на Джофри. Постоянно му съска, когато стане въпрос: "Ти освободи убиецът на първородния ни син, убиеца на баща ни, това малко чудовище..." Дали отново е решила да му натяква за това му своеволие, аз лично не знам. Той не е сред най-послушните и палета, колкото и да я обича и да и е предан. Не е като зомбирания Грегор, има си глава на раменете, изпълнителен е, но до последно собствената му лична преценка остава фактор. И други "глупости" е вършил, които тя надали одобрява, стига да е разбрала за тях де, вече не помня. Но със сигурност би избесняла ако знаеше, че той пуска Бриен с подарък не какъв да е меч, а такъв, който е изкован от претопения меч на Нед за да служи на Санса и Аря и да ги намери и отведе здрави и невредими в ЗХ.

# 601
  • Вестерос
Скрит текст:

Във всеки случаи аз вярвам, че  с приближаването на края на сериала ще излязат "Ветровете" и скоро разликите ще станат очевидни.

Аз мисля, че няма да издаде книгата преди да свърши филма иначе разваля всичко. Но това е защото не вярвам, че ще свършат еднакво. Каквото и да е казвал Мартин. Уж сценария за 8-ми сезон бил почти написан.
Какво толкова ги обсъждате Санса и Аря (на немски я превеждат Ария)? А и ББ за какво са ни? Ще има битки, клане, топично екшън, не ми трябват такива сцени

разбира се че няма да свърши еднакво. Първо на думата на Мартин отдавна не може да се има доверие. Той трябваше да е готов с Ветровете през 2014, после през 2015,, после през 2016 сега тази година ги остави за края на 2017. Повече от поливината година мина, а досега никакъв сигнал, че той има намерение да издава.
Освен това сериала отдавна го превари, ако сериала свърши преди него и финала е еднакъв с книгите кой ще го купува? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Той вече започна да споменава в интервюта че"ще прави промени в сюжета и няма да се съобразява със сериала". както и че "сериала твърде много се е отдалечил".

Лично аз си мисля, че шестата книга може да се появи по Коледа, а седмата - в разстояние на шест месеца.
Що да не се купуват като ще се развият там нещата по друг начин? Rolling Eyes Това, че ще имат един край не означава, че историята ще е еднаква.

Има качено из нета 11 минутно видео от следващия епизод, в което се разбирало (не съм го гледала), че

Скрит текст:
като убиеш Другия, неговите зомбита измирали Grinning

hahaha не изтекъл бил 6-ти епизод.

Apparently HBO in Spain just leaked Episode 6 by accidentally putting it for viewing!!! Anyone got anymore details on this.

И някакви снимки

Скрит текст:

Hekse, Джендри бил с шапка Grinning

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 08:11 от Tiffany А

# 602
Това за другия ако е вярно, е най тъпия край и шорткът евър

# 603
  • Вестерос
Не ,че не знаехме:
Скрит текст:
В епизода Визерион го убиват към края
скоро ще го качат сигурно  по торентите.

# 604
имам въпрос, понеже всичик са удивени, как Джендри се е осъзнал като Баратеон.
сериалният Джендри, не беше ли от свитата на Станис (имам спомен че смесих образиет на Едрик Буря и Джендри от книгите, ама може да греша?), където Мелисандра спа с него, а Давос го изпрати с лодката и не е ли най-нормално да знае кой е баща му?

За Джайм - я припомнете, в кой момент Церсей научи, че именно той е освободил Тирион. Доколкото си спомням Ц. организира мащабно претърсване за съучастниците на Тирион, с цел да скъсява глави глави.

# 605
Аз нямам спомен и преди да са били с шапки когато бяха зад Вала, защо сега
Скрит текст:
русата е много тънко облечена за севера

# 606
  • Сидни
AAAAA...доста хора са го гледали 6 епизод...искам и аз! Дайте линк, като се намери...гррр Praynig Praynig Praynig Praynig

# 607
сериалният Джендри, не беше ли от свитата на Станис (имам спомен че смесих образиет на Едрик Буря и Джендри от книгите, ама може да греша?), където Мелисандра спа с него, а Давос го изпрати с лодката и не е ли най-нормално да знае кой е баща му?
Нормално е да знае, ненормално е да се смята, че е истински Баратеон и да парадира с това. Високопарната му реч, как той като баща си... ала-бала.
Цял живот е бил копеле, възпитан като човек от простолюдието, не е равен на Джон Сноу, който знае от самото начало кой е баща му, има близка връзка с него и е отраснал заедно с братята и сестрите си.

# 608
  • Вестерос
Защото е бързала да отиде сигурно.

Съгласна съм за Джендри, нелепо държание. Джон да го каже ок, ама той Grinning

# 609
 Дани като се движи с вятъра, той се рее с около 300 килотра в час и на нея и е топла. Ако продължава да й е хладно, ще го помоли малко да включи климатика, даизбълав огън среущ мъглите - и готово.
мисля, че Веско бе обяснил, защо Дани е с прилепнала рокля - горещ дракон, потин бедра... Wink

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 09:53 от Джон Сняг

# 610
Нормално е да знае, ненормално е да се смята, че е истински Баратеон и да парадира с това. Високопарната му реч, как той като баща си... ала-бала.
Цял живот е бил копеле, възпитан като човек от простолюдието, не е равен на Джон Сноу, който знае от самото начало кой е баща му, има близка връзка с него и е отраснал заедно с братята и сестрите си.

в книгите, героят Едрик (който в сериала е смесен с Джендри) баш си парадираше с това кой е баща му - и се перчеше пред Шарийн колко души бил сразил баща му в един ден.
Ако сериалният Джендри знае че е племенник на Станис и е живял сума ти време в кралско обкръжение и един крал - Станис Баратеон  - го е признал за син на Робърт, съвсем нормално е да се перчи кой е баащ му. Да, може да не е много умно, но на 16-17 години мъжете не са много умни, а бъкат от суета. Самият факт, че Ръката на чичо му идва за него,  а преди това -  Ръката на баща мусигурно го кара да се пука от тщестлавие.

# 611
  • Бургас
Скрит текст:
Гледах го и е уникален. В Понеделник пак с добро качество.
във ФБ група to Game of Thrones Forum *spoilers welcomed! го има

# 612
  • Сидни
Искам линк...може и на лично...плиииз

# 613
  • Бургас
Искам линк...може и на лично...плиииз

Не мога да дам линк, защото свалят видеата. Ако линка работи сега, то не е сигурно, че след 10 мин ще работи. Влез в групата и търси работещ. Поне аз така правих.
Намерих новички и пратих. Дерзай, че може след 10-15 мин да ги свалят.

# 614
Защото е бързала да отиде сигурно.

Съгласна съм за Джендри, нелепо държание. Джон да го каже ок, ама той Grinning

Тиф, не забравяй че сериалният Джендри е смесен образ между два  книжни персонжа -  джендри е ЕДри Буря. Едрик Буря (когото Мелисандра изкаше да изгори) беше дете на братовчедка на Селайз, признат от Станис, гледан от Ренли.  Що се отнася до   книжният Джендри - той прекрасно знае (или поне се досеща), кой е баща му, но не е възпитаван като лорд. при такова смесване на образи, най-нормалното нещо си беше да се държи така Джендри. първо идва за теб една Кралска Ръка (Нед Старк), после идва за теб чичо ти  бунтовен монарх - Станис баратеон, после те изпраащ неговата Кралска (Давос) и пак той идва да те вземе, за да те заведе при Краля на Севера. Мамка му, как да не се възгордееш и да не обявиш на всеослашание, че си син на Робърт Баратеон. Честнно казано аз очаквах Джендри направо да го изпляска и пред Дани. (споко има време). Най-нормалното нещо бе да награби чука.

Общи условия

Активация на акаунт