Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 43 061
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Мерсаж.

Какво остава от спойлерите за последния епизод
Скрит текст:
..Sansa orders Arya to kill Littlefinger
..Jon and Dany have sex
..Cersei, Euron, Jamie, Jon, Daenerys, Tyrion, Mountain, the Hound and pretty much everyone else meet in the Dragon Pit to see the white walker which makes Euron scared and Jamie join the fight, Cersei also says yes, but plays them again.
..Sam and Bran figure out Jon's real name is Aegon
..Flashback scene, Rhaegar and Lyanna marriage in Dorne
..Cersei misscaries
..Viserion takes down the wall with blue fire (end of the episode)

Леле, нямам търпение! Дано изтече и той тия дни, че 10 дни не ми се чака  Laughing Laughing Laughing

# 676
  • Вестерос
Скрит текст:
И за мен е друг заради очите.

Стана ми мъчно Дани като стоеше с Джора на Вала и дракона не видях кой летеше и скимтеше все едно тъжи за Визерион и го търси.

# 677
  • Бургас
 седми сезон само седем епизода ли ще е?

# 678
  • София
Да

# 679
Скрит текст:
Не съм гледала епизода, но прочетох всички спойлери. Едно не ми стана ясно. Как така като убиеш един Друг още няколко Други падат повалени? Под Друг- Бродници ли се разбира или зомбитата? Защото в предния сезон, когато Мийра, Ходор и Лято убиваха зомбита в пещерата този домино ефект липсваше.

Скрит текст:
П.С. много съм доволна, че ще има Леден дракон. Надявам се, че и в книгите ще има.

# 680
  • Варна
Пиши в скрит текст.
Бродници=Други

# 681
  • Вестерос
Скрит текст:
Не съм писала други, а имах предвид зомбитата. Даже Джон и ко си го коментираха, че Другият , който ги е превърнал в зомбита като пукяса и магията им се разваля и те стават само торба кокали.
Джон уби Друг/Бродник и зомбитата с него се строполиха, само едно остана , то явно от друг Друг е било превърнато в зомби. На принципа на Вампирите.

# 682
Тиф
Скрит текст:
Вампирските истории не са моята страст и не ги разбирам. Благодаря. А Сам не уби ли Бродник

# 683
Ох, сега го гледам, ама прекъснах да се посмея на:
Скрит текст:
Тормунд имал красавица, висока, с жълта коса и сини очи, която го чака в Зимен хребет, ахахах  Joy Joy Joy

# 684
Скрит текст:
Според мен Визрион е зомби, не Друг. Той умря все пак, а бебетата са живи.

И да попитам
Скрит текст:
откъде, аджеба се взеха тия огромни вериги и кой се гмурна да върже дракона?!

# 685
Скрит текст:
не го ли уцели дракона със стрела с от кристал, с която горските чада направиха първия бродник? Не знам веригите от къде се взеха, но мисля че си разваляте гледането с такива размисли и страсти.
За горното питане, когато убиха бродник, то неговите мъртви, които той е вдигнал и те паднаха.
Скрит текст:

# 686
  • Вестерос
Скрит текст:
Тормунд имал красавица, висока, с жълта коса и сини очи, която го чака в Зимен хребет, ахахах  Joy Joy Joy
да да SatisfiedSatisfiedSatisfied

Скрит текст:
При вампирите като убиеш главния измират всички , които е превърнал.

pticasprujina -
Скрит текст:
За веригите- no one knows Мистика Grinning И кой се е гмурнал не се знае.

Очите на Визерион станаха сини , на зомбитата май не са сини като на Другите .

# 687
  • HH
Скрит текст:

Скрит текст:
and he wants to have babies with her  Mr. Green

# 688
Забелязахте ли
Скрит текст:
когато бяха обградени от зомбитата и беше вечер-очите им пак светеха в синьо

# 689
Скрит текст:
Аз се чудя къде се затри Регал. Последно го дадоха да лети над Визерион, докато той пада.
Впрочем става интересно. "Драконът има три глави" и досега се търсеха евентуални ездачи за Реги и Виз. За най-вероятни кандидати се спрягаха Джон Стоу и Тирион, с презумпцията, че имат Таргериенска кръв.  Сега обаче май нещата ще се тълкуват другояче и това не ми харесва. Драконът (ед.ч.) - може да се приеме, че е/ще остане само един.

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 17:19 от Аниш

Общи условия

Активация на акаунт