Нашите кухни - 70

• 103 366
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
За мен изходният проект има доста непрактичности. Аз бих сложила шкафове до тавана и никога не бих си причинила тези рафтчета отстрани. Не само, че са прахосъбирачка, ами и с годините неизбежно ще се изкушиш да спагаш по тях разни не чак до там красиви и спретнати неща и това, което си представяш сега, ще стане една натурия. А зад вратите на шкафовете всичко е скрито. Освен това тези много на брой тесни чекмеджета за мен са недомислица - какво толкова ще слагаш в тях? 4efits го е коригирал с класическа комбинация от тясно чекмедже за вилици и лъжици и под него две широки чекмеджета за чинии и тенджери ( с яки механизми на Блум най-добре). А най-отляво е оставил шкаф с голям обем за нестандартни големи неща (прахосмукачка, сокоизтисквачки и т.н.

# 391
  • Някъде на път....
Аз да попитам. Пералнята ми е стара и искам да я вкарам в шкаф в новата кухня. Майстора каза, че не може. Трябвало да бъде по- малка. Няма ли плотове различни от 60 см. Само тя ще остане да зее между новите шкафове.Confused
Има вариант стандартен плот да се настави с няколко см в задния му край от към стената (скрита снадка) и така стандартна пералня се събира зад вратички.

Ето например свободно стояща миялна на 60 см дълбочина, скрита зад врати:

# 392
  • Раковски
Вариант е ама дига цената, купуваш плот и половината отива в печката.

# 393
Благодаря! Намерих ги. В Мелбърн, Австралия..
Тук модата идва след 5 години явно. Triumph
Самоцитирам се и се самопоправям Simple Smile
Плочките били Mutina, Италия, пък аз съм ги намерила в австралийска дизайнерска къща просто  Mr. Green
Ама пък цената им тотално ме отказа - около 500 лв/кв.м.

# 394
Днес снимах едни подобни за теб от Design corner

# 395
Котлоните ви имат ли функция таймер- изключване след определен брой минути?
Харесах един такъв индукционен?
Има ли препъни камъни за този вид? Почистват ли се по- лесно? Потребяват ли по-малко енергия?
Препоръчайте ми котлни 2-ка от опит, моля.

# 396
  • Варна
Вече година ползвам този Тека http://veto.bg/bg/product/%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BB%D0%BE%D0%BD-teka-ir-321

Почистването му е изкючително лесно. В комплекта има и някаква 'стъргалка' но не се е налагало да я ползвам.
Много често ползвам функция Фондю за поддържане на топла храна и най вече за разтопяване на масло и шоколад като правя сладкиши.  
Това, че няма никаква инертност при нагряването е огромен плюс за мен на индукционните котлони.

# 397
  • на Мелмак
Вече година ползвам този Тека http://veto.bg/bg/product/%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BB%D0%BE%D0%BD-teka-ir-321

Почистването му е изкючително лесно. В комплекта има и някаква 'стъргалка' но не се е налагало да я ползвам.
Много често ползвам функция Фондю за поддържане на топла храна и най вече за разтопяване на масло и шоколад като правя сладкиши.  
Това, че няма никаква инертност при нагряването е огромен плюс за мен на индукционните котлони.
+1
Над 5 г. съм с този Simple Smile

# 398
  • София
Някъде на Ботевградско имало магазин за Miele уреди втора употреба, някой знае  ли къд точно е или кой е?

# 399
марти 76 е фирмата, имат и сайт

# 400
Котлоните ви имат ли функция таймер- изключване след определен брой минути?
Харесах един такъв индукционен?
Има ли препъни камъни за този вид? Почистват ли се по- лесно? Потребяват ли по-малко енергия?
Препоръчайте ми котлни 2-ка от опит, моля.
Имам таймер, непрекъснато го ползвам- пускам и изчезвам.
Чистят се много лесно, не загарят. Икономични са.
Вземи си този, който има най-голяма гаранция.

# 401
Днес снимах едни подобни за теб от Design corner
Скрит текст:
Ей, супер, че си се сетила за мен  Hug
Аз също съм ги виждала, но ми седят по-добре за подови тези, нещо не мога да ги възприема за гръб на кухня. Пратиха ме да гледам в Мартинели, Дистрикт и Рокандо, но като им гледам цените май ще се откажа.

# 402
Flash*, etty775, papi6, много благодаря за коментарите! Flowers Hibiscus
Точно същия на Тека гледах и аз. Simple Smile
Щом е и с добри препоръки - супер.

# 403
Аз искам да питам ползващите индукционни котлони - пържите ли на тях? Моите стъклокерамични наскоро се повредиха и докато бяха на ремонт, взех от брат ми за временно ползване един индукционен котлон. За варене и готвене е идеален, обаче при пърженето направо ме подлуди - малко повече да се загрее и веднага се изключва, температурата на олиото пада, чакам да изстине, храната почва да поема повече мазнина, включвам - изключвам непрекъснато ... С палачинките - същата работа. Смятах в новата кухня да слагам индукционни, но този опит направо ме отказа. Не виждам никакъв плюс спрямо стъклокерамичния, който ползвам и май ще си остана на него - загряването също е достатъчно бързо, поддържа си равномерна температура, става за съдове от всякакъв материал.

# 404
  • Варна
Пържа риба/чернокоп:-))/ , не ми се изключва котлона. Той 'цъка' но така поддържа съответната температура. Последния път пържих през хартия, да пробвам и ми хареса... Simple Smile по-малко чистене не отказвам аз. Party

Общи условия

Активация на акаунт