Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на малката мивка, която събира приблизително 2 чаши?
Кое масло бихте препоръчали за голям плот, подходящ за зона за хранене?
Какви видове осветление се използват в кухните?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на малката мивка, която събира приблизително 2 чаши?
Малката мивка се използва за измиване на плодове и зеленчуци или белене, предотвратявайки задръстванията в основното корито. Някои хора поставят мелачката върху малката мивка, но може да се постави и върху голямата. В крайна сметка няма твърдо правило, но повечето хора я използват за измиване на плодове и зеленчуци.
-
Кое масло бихте препоръчали за голям плот, подходящ за зона за хранене?
-
Какви видове осветление се използват в кухните?
-
Как да проектирам кухня с изпъкнал комин и ограничено пространство?
-
Как мога да направя една стая да изглежда по-голяма и по-просторна?
.Първоначално и аз си мислех кухнята да е П-образна, както на снимката, но със чекмеджета към кухнята, и със място за хранене от другата страна. Отказах се, защото ММ искаше стандартна трапезна маса. Но гледайки снимката, се убеждавам, че това, май, е единствения начин да изглежда всичко прибрано и не претрупано, и да не отнема много място. Чудя се тази маса дали не може да бъде разтегателна по някакъв начин, защото, като се струпаме повече хора (случва се често), да има места за всичките. Не съм разглеждала вариант хладилника да е вграден, но, благодарение на теб и тази снимка, си мисля че ще се получи добре, и хем ще оползотворя цялата ниша със допълнителни шкафчета.