Намаления есен/зима 2017

• 128 064
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Знаете ли това 3 за 2 в Пандора важи ли за намалените артикули до изчерпване?
Попаднах на такъв въпрос на страницата им във ФБ. Отговорът беше положителен, но наличностите са различни във всички магазини.

# 181
  • Бургас
Мисля, че вече трябва да направим тема за зимните намаления...

# 182
  • софия
А те кога почват ,само  за хиполенд знам че е предпоследния петък от ноември -25%

# 183
  • Beyond the stars
Черният петък е последния петък на ноември .. в бг версия почват едни черни петъци още от началото на ноември та до Коледа  Mr. Green Колко реални е друга тема.
Мисля, че миналата година Техномаркет и Технополис също се включиха с ноемврийски намаления + естествено Емаг  Wink
Покрай Хиполенд, мисля и Комсед имаше подобна промоция за един уикенд.

# 184
  • софия
Да права си Комсед миналата година обявиха -30% в същия ден на лудия петък на Хиполенд.
А Зара кога пускаха имам набелязани 2 чифта ботуши.😳👢

# 185
  • София
А Зара кога пускаха имам набелязани 2 чифта ботуши.😳👢
26.12.

# 186
  • софия
Боже много време има до тогава ,сигурно няма да се развинем само с ботушите.

# 187
  • на Мелмак
Том Тейлър има 20% намаление.

# 188
  • Sofia
Понеже стана въпрос по-нагоре, да се включа с питане – намаленията, които Technopolis правят през ноември и декември, всички стоки в магазина ли включват или са само на определени артикули? Питам, защото скоро трябва да купя 1 малък кухненски уред, но никак не ми е спешно и ако през идните месеци ще има хубави намаления, може и да изчакам.

Вторият ми въпрос е – има ли все още физически магазини на Esprit и Marks&Spencer в София?

# 189
  • София
Esprit има в България Мол - скоро се преместиха на етаж 1, The Mall, а сега видях, че и в парк център на Хемус - не съм ходила там след ремонта  Simple Smile.  Последно гледах, че имат намаления.
Marks&Spencer се изтеглиха от България.

# 190
  • Beyond the stars
Понеже стана въпрос по-нагоре, да се включа с питане – намаленията, които Technopolis правят през ноември и декември, всички стоки в магазина ли включват или са само на определени артикули? Питам, защото скоро трябва да купя 1 малък кухненски уред, но никак не ми е спешно и ако през идните месеци ще има хубави намаления, може и да изчакам.

Вторият ми въпрос е – има ли все още физически магазини на Esprit и Marks&Spencer в София?

Изчакай за уреда. Технополис имаха вариант с -10% на всичко една година по това време, което за малък уред надали е кой знае какво, но не се знае каква точно ще им е промоцията ..  Wink
Marks&Spencer мисля, че затвориха всичко в Бг.  Peace

# 191
  • Sofia
Благодаря, момичета! bouquet

Ще изчакам с покупката на уреда. Вие тук споделяйте, ако изскочи някое намаление, че да не го проспя, както обикновено. Crazy

# 192
В неделя имаше голямо намаление във всички магазини на Ризървд - рокли, ризи, блузи, клинове. Голяма част бяха и с дълъг ръкав, купих страхотни ризи 100  % памук за 24 лева.
Х и М все още имат щендери с намаления и намалени летни обувки.
В Орси продължава разпродажбата но на съвсем летни неща.
Голямо намаление на обувки имаше в Ботичели - може би цялата лятна колекция дамски и мъжки бяха на по - задните щендери силно намалени. Имаше и миналогодишни боти и ботуши с до 60 % включително от естествена кожа.
Мюзет също намаляваха летни модели.

# 193
Ние мислим да си купим плазмен телевизор, така че, ако видите някъде прИмоция, казвайте! 😃😊

# 194
  • Бургас
Че то има ли още плазмени телевизори?Мисля,че преди около 2 години ги спряха,но може и да съм в грешка.

Общи условия

Активация на акаунт