Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 080
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, досега само ви четях,престраших се и аз поръчах Липозен, дано съм доволна , че доста имам да свалям, след раждането ми останаха доста кг. поне 20. Стартирам от днес със 98 кг , висока съм 176см.До тук съм на една чаша прясно мляко и не чувствам глад, ще съчетая с някоя моно диета, за по добър ефект.Трябват ми 10кг за месеца в най добрия случай, че не мога д аоблека нищо, а скоро започвам работа.Успех и споделяйте как върви при вас.

# 91
BiserkaManolova Ето това е линка https://www.facebook.com/originalnalidaslim/?fref=ts предлагат и други продукти,но Slimming Lady ми беше препоръчан за сваляне на повече килограми.Предполагам,защото нямат в наличност Лида Строг.Казаха,че страничните ефекти на Лейдито са по-леки от на Лида и има същият ефект...ще видим.

Моля те дай мнение след седмица прием на Slimming Lady, как се чувстваш и най-вече дали действа както Lida Slim Strong

Задължително ще дам отчет,но не съм ползвала Лида и незнам как действа,но ще се отчета а килограми,а вие ще прецените 😄

# 92
Видях им фейсбук страничката на тези. Поръчвали сме от тях други хапчета, но не сме много очаровани.

# 93
Значи момичета втори ден пия Липозен и драстично намалява апетита, без особенни странични ефекти.Според мен е подходящ за комбинация с диета, но не е като да не ти се яде или гади от храна.До тук съм -1.900кг, но силно съм ограничила яденето и пия доста вода, за да не ме боли главата Simple Smile

# 94
  • Пловдив
Pepulota,пила ли си преди тях Лида ? Питам , защото и аз трябва тази седмица вече да поръчам.

# 95
Здравейте, дами! Преди точно година започнах приема на Лида. Препоръчаха ми новата формула, но тогава не знаех, че от нея се свалят по-малко килограми в сравнение от старата формула. Започнах да я пия и имаше ефект. Не изпитвах глад. После реших да пробвам и старата формула, но ефектът беше по-слаб. Пробвах и тази в шишета  " стронг" , даже два пъти си я поръчвах, но ефект никакъв. Бях правила почивка от месец-два. През април, ако не се лъжа явно организмът ми се е наситил и лидата спря да ми действа, но продължих да пия нова формула, стронг и мейзитанг, но без ефект.Преди малко повече от месец започнах да се чувствам като парцал, постоянна умора, спеше ми се доста повече, а преди издържах дълго без сън, апетитът ми се увели значително. Мислех, че е реакция от това,че Лидата вече не ми действа. Но си направих кръвни изследвания и се оказа че имам занижен хормон FT4 на щитовидната жлеза (хипотериодизъм) и ми предписаха Л-тироксин. Имам още поне 20 килограма за сваляне, а в момента имам неконтролируем апетит и нищо не ми действа. Има ли по-силни хапчета от Лида и такива, които влияят върху горенето на мазнини като фетбърнърите и ефектът не е от гладуване?

# 96
Pepulota,пила ли си преди тях Лида ? Питам , защото и аз трябва тази седмица вече да поръчам.

[/quote

Не, никога не съм пила, бях пила едни преди 3г китайски от здравословен магази , но ги няма и прибегнах до тези.

# 97
Да дам отчет момичета, Липозана от оригиналната лида страницата е за хора които  нямат кой знае какъв апетит, при мен действа до степен дасе наям от1/2 от порцията или да се зачудя дали съм гладна, но нямам странични ефекти освен че се наспивам бързо и следобед не мога да спя с дребния Simple Smile Това е , и на 10кг ако бутна за месеца ще съм доволна, но факт е че ям по -малко.

# 98
Здравейте, дами! Преди точно година започнах приема на Лида. Препоръчаха ми новата формула, но тогава не знаех, че от нея се свалят по-малко килограми в сравнение от старата формула. Започнах да я пия и имаше ефект. Не изпитвах глад. После реших да пробвам и старата формула, но ефектът беше по-слаб. Пробвах и тази в шишета  " стронг" , даже два пъти си я поръчвах, но ефект никакъв. Бях правила почивка от месец-два. През април, ако не се лъжа явно организмът ми се е наситил и лидата спря да ми действа, но продължих да пия нова формула, стронг и мейзитанг, но без ефект.Преди малко повече от месец започнах да се чувствам като парцал, постоянна умора, спеше ми се доста повече, а преди издържах дълго без сън, апетитът ми се увели значително. Мислех, че е реакция от това,че Лидата вече не ми действа. Но си направих кръвни изследвания и се оказа че имам занижен хормон FT4 на щитовидната жлеза (хипотериодизъм) и ми предписаха Л-тироксин. Имам още поне 20 килограма за сваляне, а в момента имам неконтролируем апетит и нищо не ми действа. Има ли по-силни хапчета от Лида и такива, които влияят върху горенето на мазнини като фетбърнърите и ефектът не е от гладуване?

Внимавай с хормоните, защото точно на щитовидната влияят на метаболизма, а ти с апетитопотискащите го забавяш още повече. Пробвай с T3 (в момента гръцкото е спряно и има турско) и евентуално комбинирай с нещо без сибутрамин! Бъди здрава и успех Hug

# 99
Внимавай с хормоните, защото точно на щитовидната влияят на метаболизма, а ти с апетитопотискащите го забавяш още повече. Пробвай с T3 (в момента гръцкото е спряно и има турско) и евентуално комбинирай с нещо без сибутрамин! Бъди здрава и успех Hug
Благодаря! Може ли да се комбирина с Л-тироксин или да се обърна към лекар ?

# 100
Пия слиминг лейди 8-ми ден.Не усещам никаква промяна нито в храненето си нито в съня си.Само жажда,но не много повече от обикновено!Писах на сайта и ми отговориха,че поне 10 дни трябва да се пие,за да се усети.Някой пил ли го е?Започвам да се разочаровам на истина!Има доста доволни от нея,но май както винаги аз съм каръка Grinning

# 101
Мацки, аз си поръчах Липовон! Мои приятелки явно са го ползвали и бил доста ефективен, но не с толкова силни странични ефекти. Някой друг пробвал ли го е ?

# 102
  • Пловдив
Момичета , от оригинална лида , очакват Лида слим стронт в средата на месеца...Съобщих ви  Laughing

# 103
Момичета , от оригинална лида , очакват Лида слим стронт в средата на месеца...Съобщих ви  Laughing

Жади, всеки казва различен срок. Вносителите казаха края на септември... Но важното е, че има надежда Simple Smile

erensilver, при мен липовона нямаше толкова силен апетитопотискащ ефект, но имаше леко разхлабителен, като лаксатив Thinking

sweet_maminka, не подейства ли до 3-5 дни, няма да подейства хич Grinning Те като не са ти казали да пиеш поне месец, за да нямаш претенции да връщаш продукта после Grinning

azarenka, може да се комбинира с Т3, но трябва да се изследва жлезата. По принцип няма причина да не могат да се комбинират, но подходи внимателно.

# 104
Момичета аз мисля да пробвам с Липозен имам да свалям около 10 кг какво мислите ще мога ли да ги сваля с него?

Общи условия

Активация на акаунт