Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 304
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Щом действа аз не бих я спряла .
И на мен преди ми падаше повече коса докато я пиех , но не съм умряла .
Косата ми пак порастна , кг паднаха и те тогава . Simple Smile

# 376
Аз нямам косопад.Нито при приема на розовата Лида с добавения колаген,нито при тази която пия сега с листото.При първата имах страничните ефекти за 1-2 ,при тази нямам.Но всеки си решава.Аз разредих приема през ден защото ми остават 2 килограма за сваляне и просто ще удължа периода.Относно косопада имах подобни грижи всяка пролет и есен.Огромни топки коса си свалях от главата,да не говорим от килими и пътеки какво чудо събирах.Реших си проблема с тривитаминол, като си правих маска с него всяка седмица за период от два месеца.Резултат спиране на косопада и лъскава и жива коса.Тази година реших да сменя прическата и я скъсих доста.Коса ми пада нормално за сезона.

# 377
Andonova как сте? Слабеете ли, косопада спря ли. Искам да ви попитам сега коя е оригиналната лида с оригиналната холограма, тази на звездичките ли? Някой поръчва ли от отчригинална лида имат ли тази с листото и холограмата оригинална ли е . Който пие от отслабвай да изже мнение за лида от там? Благодаря

# 378
  • Варна

Това е снимка на лида без листо (ляво) и на по-стария вариант с листо (дясно)

Личи си, че холограмния стикер на едната уж е истински, но е изрязан и залепен накриво. Може би наистина се купуват стикери на едро и в БГ се лепят  Rolling Eyes

# 379
Vqsh13 и аз съм нерешителна, но ти ми скриваш шапката Simple Smile С най добри чувства Simple Smile

При нас с първата опаковка от Оригиналналида мъжа ми свали около 5кг за 2 седмици , пихме я и двамата , тоест стигна ни за 15 дни. Сега поръчах от отслабвай, капсулите са тъмно зелени без никакви китайски символи по тях. Пия ги от вчера така че не мога да преценя, за сега никакви странични ефекти .

На моята изобщо няма звезди на холограмата.

# 380
  • Sofiq
Сега си сравних стара опаковка от началото на лятото и новата от оригинална лида. И на двете холограмния стикер е със звездички и допълнително слаган. Не е вграден в хартията. Взимала съм и от без глад, там беше по същия начин по спомени.

# 381
Момичета холограмата оригиналната на лидата от миналата година green lida или лида слим стронг както и да и казвате е стикерче и квадратна със звездички, като на снимките на Amar.

# 382
  • Пловдив
Холограмата от Оригинална лида е със звездички и е допълнително лепена. Пих юли месец от нея и бях много доволна. Може би и тази новата сега без листото ще действа , но на хора които не са привикнали към силата на старата. Сдобих се с шишенце от лида с листото, истинска със звездички. Този път гладът ми не е като първия, притъпен на нула - огладнявам, но по малко. Няма я жаждата и сухотата така силно изразена.Дори тръпките ...и те са на минимум, но мисля че ще има резултат. Моля момичета , които са пили втора опаковка да споделят така ли беше и при тях!

# 383
Здравейте, поръчах си от отслабвай, пия ги от четвъртък. Настинка ми притъпява апетита, но чак въобще да не ям не е. При мен няма сухота, няма световъртеж, главоболие, но за сметка на това не мога да спя. Някой друг с такъв ефект? Нищо не съм свалила, но сигурно е рано. За първи път пия хапчета за отслабване и мина доста време преди да се навия. Дано да има ефект

# 384
Здравейте и от мен. От много време следя темата и реших и аз най-накрая да поръчам Лида. По последни мнения видях, че капсулите в otslabvai.com работят, а в другите сайтове вече не се предлагат тези оригиналните. Та, поръчах Лида шише най-силна, оттам. Вече ми е втори ден, но не усещам чак такава силна липса на апетит, очаквах повече. До колкото четох загубата на апетит при повечето започва още първите 1-2 дена. Странични ефекти все още нямам, освен сухота в устата. Като цяло за сега не съм очарована. Sad

# 385
Здравейте Simple Smile
Аз днес дадох оставащите капсули Лида на мъжа ми и си поръчах липозен. С липозен майка ми преди време свали 9кг, но и падаше доста кръвното за това не посмях в началото да взема тях. От Лида ми пада много косата. От 2 дни не съм я пила и косопада почти спря. Мъжа ми свали доста от корема.. ризата му стана широка в корема,а не е изобщо да не се храни. Дори ми е много странно, че не намерих тема свързана с липозЕн.

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 15:13 от Andonova1

# 386
Здравейте, поръчах си от отслабвай, пия ги от четвъртък. Настинка ми притъпява апетита, но чак въобще да не ям не е. При мен няма сухота, няма световъртеж, главоболие, но за сметка на това не мога да спя. Някой друг с такъв ефект? Нищо не съм свалила, но сигурно е рано. За първи път пия хапчета за отслабване и мина доста време преди да се навия. Дано да има ефект
Здравей,
Аз втория ден имах силно главоболие и световъртеж след това отмина. От години спя много и през ноща не се будя, НО до 10ти ден се будех по 4-5пъти през ноща без причина.  Съветвам те да пиеш повече вода Simple Smile и си следи косата защото аз ги спрях преди 2 дни заради силен косопад.

# 387
Наплашихте ме с тоя косопад. И аз съм търсила мнения за липозена,но така и не открих. Имаше за някакво друго с подпбно име.

# 388
Наплашихте ме с тоя косопад. И аз съм търсила мнения за липозена,но така и не открих. Имаше за някакво друго с подпбно име.
Доколкото разбрах много рядко някой е имал косопад. Може там да ми е слабото място. Във вторник ще получа липозена и ще пиша отзиви. Като попитах казаха,че доста хора вместо Лида взимат липозен понеже действа почти по същия начин, но има и по слабо изразени странични ефекти.

# 389
Мен днес ми е трети ден на Лидата, все още нямам пълна липса на апетит. Даже сега сутринта съм си доста по-гладна от вчера, а пих хапчето преди около 2 часа. Вчера ядох по-малко от обикновено, но пък си беше достатъчно. Май не са истинските тия, много ме е яд....май само си дадох парите.

Общи условия

Активация на акаунт