Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 216
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofiq
Здравейте дами!
Не съм проследявала темата от доста време, надявам се всички да сте добре, Жади - ти включително!

Реших да започна пак хапчетата, че с идването на сезона става лошо. Наскоро си поръчах от отслабвай, тъй като видях, че там има Лида Стронг, но сега чета за косопад и фалшива партида? Това така ли е?? Моля който пие/е пиел Лида стронг от този сайт да изкаже мнение, че ме е страх малко вече...

Виждам че има сега в оригиналналида също- те истинските ли са, с холограми, всичко? Че назад прочетох за тях също, че били променени съставките... Sad

В оригиналналида имат вече от стария вид оригиналния на лида слим стронг.  Peace

# 496
Здравейте дами!
Не съм проследявала темата от доста време, надявам се всички да сте добре, Жади - ти включително!

Реших да започна пак хапчетата, че с идването на сезона става лошо. Наскоро си поръчах от отслабвай, тъй като видях, че там има Лида Стронг, но сега чета за косопад и фалшива партида? Това така ли е?? Моля който пие/е пиел Лида стронг от този сайт да изкаже мнение, че ме е страх малко вече...

Виждам че има сега в оригиналналида също- те истинските ли са, с холограми, всичко? Че назад прочетох за тях също, че били променени съставките... Sad
Аз пиех от отслабвай и след 3 дни шепи коса... Спрях го почнах с липозен от оригинална Лида.. и сега ми падат по няколко косъма на ден,което е нормално може да не е от Лида, но...

# 497
Здравейте, днес ми е 16 ден на липозен, а преди това 7-8 дни пих Лида, но я спрях. 1 седмица не се бях качвала на кантара и днес.. -13кг. Open Mouth дрехите ми седят като чувал. Няма такова щастие Hug

Ехаааа!! Браво!  Това общо от Лидата и Липозена ли е?
Да, но с лида свалих около 4кг. Липозена на мен ми действа много добре. Изобщо не ям, правя го насила

Извинявай, сигурно си казвала, но вече се обърках в коментарите. От къде го поръча? Да взема и него да пробвам освен... С лидата бях греда отвсякъде. Сега съм си купила Хром, уж убива апетита за сладко .... при мен ефект нула.

П“С“Видях в горния коментар. Писахме едновременно.

# 498
Здравейте, днес ми е 16 ден на липозен, а преди това 7-8 дни пих Лида, но я спрях. 1 седмица не се бях качвала на кантара и днес.. -13кг. Open Mouth дрехите ми седят като чувал. Няма такова щастие Hug

Ехаааа!! Браво!  Това общо от Лидата и Липозена ли е?
Да, но с лида свалих около 4кг. Липозена на мен ми действа много добре. Изобщо не ям, правя го насила

Извинявай, сигурно си казвала, но вече се обърках в коментарите. От къде го поръча? Да взема и него да пробвам освен... С лидата бях греда отвсякъде. Сега съм си купила Хром, уж убива апетита за сладко .... при мен ефект нула.

П“С“Видях в горния коментар. Писахме едновременно.
Аз за сладко убивах човек Grinning вече повече от месец не съм хапнала и се чувствам много добре. Всички като ме видят ми казват,че съм отслабнала и това ме мотивира да не се отказвам след няколко дни ще поръчам пак липозен,че още малко и първото шише ще свърши. От оригинална Лида ми препоръчаха Лида, но аз отказах. Казаха да пробвам с липозен и действал почти колкото Лида. Аз не вярвах, но.. на мен ми действа много повече от Лида. Най вероятно и мотивацията при мен е важна, която е на 100% и ми е много лесно

# 499
Имаш ли още много за сваляне?

# 500
Видях, че вече и в оригиналналида и в безглад са пуснали лидата в шише. Безглад даже са качили видео и изглежда 1:1 с предишната партида, поне по мое наблюдение. Обадих им се и питах за хапчетата, казаха че са оригиналните с листото. Още не съм поръчала и ще почина, че така или иначе предпразнично няма да мога да устоя на изкушенията и ще се похапвам, та ще свалям след нова година. Успех на всички.

# 501
Имаш ли още много за сваляне?
Още 7кг за да си върна теглото от преди да забременеея. Но след тези 7кг, ако продължа да свалям пак ще е в мой плюс за сега целта ми е да си върна теглото от преди бременността .В края на месеца заминавам на почивка в Турция и сигурно там ще ми е по трудно да се въздържам, но дано да успеея. Hug

# 502
  • Пловдив
erinsilver  bouquet и аз се върнах към хапченцата. Пия от 8,11 и свалих 4 кг, сега май ще поръчам пак от оригинална лида за да имам, че голям зор беше с липсата им. На всички желая минуси и самочувствие  bouquet

# 503
Момичета, аз от 3-4 дена имам болки ниско в кръста, и се чудя възможно ли е да е от хапчетата... Чета, че от Лида и подобни хапове се получавали проблеми с бъбреците и се замислям дали да продължавам с приема...наплаших се яко, макар че не знам дали точно от бъбреци така се усеща. Преди съм имала само леки пикочни инфекции. Някой да е имал подобен страничен ефект?

# 504
Момичета, аз от 3-4 дена имам болки ниско в кръста, и се чудя възможно ли е да е от хапчетата... Чета, че от Лида и подобни хапове се получавали проблеми с бъбреците и се замислям дали да продължавам с приема...наплаших се яко, макар че не знам дали точно от бъбреци така се усеща. Преди съм имала само леки пикочни инфекции. Някой да е имал подобен страничен ефект?
Според мен не е от Лида. Ако са бъбреци според мен ще познаеш защото болката е... Мен днес също ме боли ужасно ниско кръста. Не знам на какво се дължи, но за мен съм сигурна, че не е от продукта. Трябва да пиеш много вода! Това е много важно и за бъбреците Simple Smile

# 505
Според мен не е от Лида. Ако са бъбреци според мен ще познаеш защото болката е... Мен днес също ме боли ужасно ниско кръста. Не знам на какво се дължи, но за мен съм сигурна, че не е от продукта. Трябва да пиеш много вода! Това е много важно и за бъбреците Simple Smile
И аз така знам, че от бъбреците реже много, ама тука около мене ми разправяха какви ли не щуротии, пък и в интернет четох...Имам някакво усещане, че може и да е от яйчниците да съм се простудила нещо. Иначе вода си пия здраво...с тази жажда 2, че и 3 литра отиват на ден. Също трябва да отбележа, че в последните дни ефекта на моята лида взе, че намаля Astonished ,а съм изпила около 20 хапчета, и преди никога не съм пила подобни...странна работа.

# 506
И аз така знам, че от бъбреците реже много, ама тука около мене ми разправяха какви ли не щуротии, пък и в интернет четох...Имам някакво усещане, че може и да е от яйчниците да съм се простудила нещо. Иначе вода си пия здраво...с тази жажда 2, че и 3 литра отиват на ден. Също трябва да отбележа, че в последните дни ефекта на моята лида взе, че намаля Astonished ,а съм изпила около 20 хапчета, и преди никога не съм пила подобни...странна работа.
Аз от 3 дни съм с болка в яйчниците понеже ходя боса. От тях също боли назад. Ако все пак смяташ, че е от Лида спри я и виж как ще си. Аз преди бях така -  като ме боли нещо чета всичко в нета питам 5 човека за мнение и накрая си слагах диагноза за 10 болести Grinning само се плашех и си мислех глупости. Вече нищо не чета. При мен топлото ми помага много - пробвай.

# 507
Здравейте, дами! Аз пих един месец лида дайдайхуа резултата беше -3кг., но от тях почна да ми капе косата! Исках да си поръчам още една опаковка, но споделих за косопада и ми препоръчаха лида стронг заради , косопада от другата! Вече 5 ден пия стронга , но касата продължава да ми капе доста, някакви съвети, да го спра този косопад! Благодаря Ви предварително 😘😘😘

# 508
  • София, Лагера
Записссс Simple Smile Аз попътувах малко и се угоих, така че скоростно започвам да свалям, докато не са се застояли килограмите. Току що поръчах Лида стронг. В четвъртък ще пристигне и я започвам.
Цел - 2-3 кг. Мисля да не си давам много зор и да я пия през ден. По принцип не съм лакома, но огладнявам все пак. А имам и ужасна необходимост нещо да ме събуди, че ни кафе помага, ни нищо.
Ще докладвам скоро Simple Smile
Успех на всички с борбата!  Hug

# 509
Здравейте Simple Smile

От днес започнах Лида Слим Стронг (тази в шишето)

За пръв път пия Лида, реших се тъй като последните месеци имам неконтролируем апетит за сладко (глад и диети търпя но сладкото винаги ме проваля). Прочетох предишните теми и се надявам да 'вляза в релси' с помоща на лидата (взех я от оригинал, дано е от тази която действа). Правя и тренировки, та стискайте палци килцата да паднат ♥

Общи условия

Активация на акаунт