RYANAIR - 9

• 62 452
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Няма такива автомати. Понякога, ако имат пликчета на КППто пред асансьорите дават по 1. Ако нямат казват, че на проверкаа за сигурност ще дадат.
Но пък те за първи път чуват, че са длъжни...
Аз за това когато и да отида на летището винаги си прося пликчета. Да има, ако дъщерята пътува. На мене не ми трябват. Купувам си на място малки опаковки като кацна при нея, а и там съм си оставила неща.
В Икеа съм виждала пликове.

# 166
  • Германия
В ДM и Кауфланд също има такива пликчета.

# 167
  • София
Всички хранителни магазини. Водят ги за сандвичи.

# 168
Здравейте, проблем ли е ако в ръчната чанта нося ампула урбазон със спринцовка и игла?

# 169
Много благодаря на всички за отговорите! Ще потърся в големити хипермаркети или в Джъмбо. Аз съм си купувала на летището в Брюксел, но ги раздадох на мои близки, т.к. от една година не съм пътувала. Сега ще пътува синът ми и търся за него.

# 170
Оф, много съм загубена. Купих билети за мен и мъжа ми, на следващия ден, през моя профил купих за същия полет и за наши семейни приятели. В бързината обаче, като съм писала фамилията на мъжа, съм я написала на кирилица. Минаха няколко дни, аз чак сега забелязах. Не виждам поле за чат с тях, как мога да оправя тази грешка, и ще ме таксуват ли за нея? Чекирането престои, т.е. не съм го чекирала така, а при резервацията в сайта.
Никъде не виждам и електронна поща....

Редакция - оправиха го, намерих все пак чата.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 10:30 от Змимка

# 171
  • София
Здравейте,
На летище София на Терминал 2 има ли автомати за продажба на топчета с пликчета за пренасяне на течности в ръчен багаж? Ако да може ли да кажете къде се нямират тези автомати? Ако не от къде другаде може да се купят тези пликчета с цип?

Какво предтавляват тези пликчета с топчета?

# 172
  • София
Здравейте,
На летище София на Терминал 2 има ли автомати за продажба на топчета с пликчета за пренасяне на течности в ръчен багаж? Ако да може ли да кажете къде се нямират тези автомати? Ако не от къде другаде може да се купят тези пликчета с цип?

Не пликчетата са с топчета, а има предвид топче  Grin (ролка) с пликчета.

# 173
  • София
Благодаря! Peace
А тези пликчета някакви специални ли са,освен че трябва да са вместимост от 1 литър?

# 174
  • София
Благодаря! Peace
А тези пликчета някакви специални ли са,освен че трябва да са вместимост от 1 литър?

http://opakovki.bg/%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0 … 1%86%D0%B8%D0%BF/

# 175
Здравейте, проблем ли е ако в ръчната чанта нося ампула урбазон със спринцовка и игла?

не

# 176
Здравейте,

Не е ролка. Самото пликче е сложено в пластмасово прозрачно топче, което се отваря като пластмасовият жълтък на шоколадовите яйца. Тези топчета са заредени в автомат с монети. Пускаш монетка от 1 евро и машината ти пуска 1 топче. По принцип ги има по летищата. Не приличат съвсем на тези паказани по-горе, но са подобни.

# 177
  • София
Здравейте,

Не е ролка. Самото пликче е сложено в пластмасово прозрачно топче, което се отваря като пластмасовият жълтък на шоколадовите яйца. Тези топчета са заредени в автомат с монети. Пускаш монетка от 1 евро и машината ти пуска 1 топче. По принцип ги има по летищата. Не приличат съвсем на тези паказани по-горе, но са подобни.
1 евро за 1 пликче - оляли са се.  Astonished 1-1.5 евро е цяла кутия с 20-30 пликчета в супер или Джъмбо, в зависимост от размера

# 178
  • София
 Simple Smile Две пликчета са за 1 евро.
Действително е скъпо, но ако не си подготвен предварително...

# 179
Ако не си подготвен на пункта за проверка би трябвало да ви дадат такова. Поне във Варна се дават

Общи условия

Активация на акаунт