RYANAIR - 9

• 62 481
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета. Имам проблем с един билет, който купих вчера. Направих резервация от Атина до София, въведох си всичко, сайтът ме поздрави, че имам билет и изписа, че ще получа потвърждение на имейл. Такова и до момента нямам. Писах в лайв чата. Казаха, че ще ми пратят имейл with details, какъвто все още нямам. Но пък получих транскрипт от разговора ни... Като си вляза в профила в сайта, а и в приложението, резервацията си седи, имам си номер на резервацията, подканва ме да платя не знам си колко, за да се регистрирам още сега. Не са ми дръпнали пари все още... Да се притеснявам ли? Какво мога да направя още?

# 76
Не. Нищо. Нали имате резервация в сайта.
Наскоро имаше (може би в предната тема) подобни поне 5 въпроса.

# 77
И в тази, на предната страница.

# 78
О, ясно. Извинявайте тогава, че дублирам въпроса. Просто се притесних, знаете как е. Може би тези дни пак ще им пиша в лайв чата. Може да е заради това, че не са ми дръпнали пари, знае ли човек...

# 79
Не изпращат подтвърждение на  мейл.
Парите няма да забравят да си изтеглят.

# 80
  • София
Удобно им е без имейлите, съмнявам се аз да съм единствената, която е изгоряла с платените места. Човек очаква имейл, в който да е разписано къде какво е платил и лесно може да пропусне да провери дали и това излиза, особено ако стана въпрос за пътуване след месеци т.е. за което чекирането е в далечно бъдеще.

# 81
  • Luxemburg
За първи път правя резервация за РЕ и близо месец следях цените на няколко компании. Пътуваме предимно с Уиз, но откакто се махнаха от Хан няма смисъл само тях да следя. При тях колкото по-рано се купи, толкова по-ниска е цената (следя ги от май). Но при РЕ явно не е така, понеже преди месец ми даваше 53€, миналата седмица също и като се реших да купувам във вторник цените вече бяха 68€. Ядосах се и реших да изчакам, едва ли ще се свършат и снощи гледам че са по 43€. Каква е зависимостта? Как да преценя кога ще е най-евтино. Снощи бяха продадени 27 места.
Говорите за автобусче. Нали от Сф излита от Т2, какво автобусче, там нали са на ръкави?
От Сф става ли билетите на телефона да си сваля, а не да отпечатвам?
На 1стр пише че не пращат потвърдителен мейл и не се планирах като не го получих. Важното е че го има в акаунта ми.

# 82
Ако държите на мейла, пробвайте да ползвате сайта на английски, четох, че така работи...

# 83
Излита от Т2, но няма ръкав.
Автобус ни взема от изхода до самолета.

# 84
Може да е заради това, че не са ми дръпнали пари, знае ли човек...

Плащането става единствено в момента, когато си вкарате данните от картата и натиснете бутона плати , бави се самото осчетоводяване. Но в банката трябва да се вижда авторизацията в момента на плащането на сайта.

За първи път правя резервация за РЕ и близо месец следях цените на няколко компании. Пътуваме предимно с Уиз, но откакто се махнаха от Хан няма смисъл само тях да следя. При тях колкото по-рано се купи, толкова по-ниска е цената (следя ги от май).

Моите наблюдения не са такива, например в момента продават билети за пролетта за Бергамо по и над 100 лв на посока, а до там спокойно се намират по 40-50 лв двупосочни по всяко време, ако се резервира 6-8 седмици преди полета...

# 85
Ако държите на мейла, пробвайте да ползвате сайта на английски, четох, че така работи...

Потвърждавам. Аз получих мейл веднага, след като завърших резервацията и плащането (с пейпал), но нямам спомен сайта на английски или на немски език беше. Българските версии на сайтове избягвам да отварям, защото много често има проблеми с превода...

# 86

За първи път правя резервация за РЕ и близо месец следях цените на няколко компании. Пътуваме предимно с Уиз, но откакто се махнаха от Хан няма смисъл само тях да следя. При тях колкото по-рано се купи, толкова по-ниска е цената (следя ги от май).

Моите наблюдения не са такива, например в момента продават билети за пролетта за Бергамо по и над 100 лв на посока, а до там спокойно се намират по 40-50 лв двупосочни по всяко време, ако се резервира 6-8 седмици преди полета...
Така е,и аз купих от Уиз през април за края на септември/началото на октомври до Бергамо,после цените продължаваха да нарастват,в момента са със 70 лв. по-евтини.
п.п. От любопитство проверих и билетите с Раян,които купих пак по това време и за същите дати,в момента са по-скъпи със 145 евро.
ronicat, по-ранното закупуване е за Раян,не за Уиз.

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 16:54 от Анонимен

# 87
  • София
На Софийското летище от кой модел са приспособленията за измерване на чанти - от стария (чантата се пуска от горе) или от новия (чантата се слага отпред)? Аз ще пътувам с раница, която от въздуха се издува и става по - дебела от 20 см. Като се натисне става 15 см. - ще има ли проблем, че от само себе си се издува до над 20 см.?

# 88
Доколкото разбрах вече са от новите
не, това че се раздува, ако ще и 2 метра да става, не е от значение, важното е да може да се прибере в рамката...

# 89
На Софийското летище от кой модел са приспособленията за измерване на чанти - от стария (чантата се пуска от горе) или от новия (чантата се слага отпред)? Аз ще пътувам с раница, която от въздуха се издува и става по - дебела от 20 см. Като се натисне става 15 см. - ще има ли проблем, че от само себе си се издува до над 20 см.?

От новите са.

Общи условия

Активация на акаунт