RYANAIR - 9

• 62 404
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Аз искам да попитам дали ако има остатък от ваучерите, например от 80 евро да ми останат 40 евро, мога ли да го използвам за друго пътуване в рамките на изискванията?

# 646
Никак не са добри нещата с Райън, дали ще има още отменени полети? Ето напр. които сега са отменени, дават ви ваучери, резервирате за други дати, но дали пък и на други дати няма да анулират полети? Чудя се дали да ги ползваме, а пък за датите за които ми трябват са много добри цените.

# 647
Изпълнителният директор на Райън обяви в медиите, че до лятото на следващата година няма да има повече отменени полети.  Peace

# 648
Аз искам да попитам дали ако има остатък от ваучерите, например от 80 евро да ми останат 40 евро, мога ли да го използвам за друго пътуване в рамките на изискванията?

Цитирам себе си, защото имам отговор на въпроса си, ако някой друг го интересува: При опит да се ползва същия номер ваучер, независимо, че има остатък от него, изписва, че е използван. Да си знаете Simple Smile

# 649
  • Бургас

Не пари не връщат и не се прехвълят!На мен от два ваучера ми останаха само 5 евро и не можеш да ги използваш!

# 650
Извинявам се ако е коментирано, но освен ръчния багаж може ли отделно да се носи дамска чанта тип раничка и колко голяма може да е, защото там ще се слага лаптопа?

# 651
Въведи последната възможна дата. Няма проблеми за срока.
Но за да не се притесняват хората - пиши на чата.

Проверено - работи.

bouquet Heart Eyes

# 652
  • София
Извинявам се ако е коментирано, но освен ръчния багаж може ли отделно да се носи дамска чанта тип раничка и колко голяма може да е, защото там ще се слага лаптопа?

Може, трябва да е 35х20х20.

# 653
На отменени полети връщат пари, нали? Не е само да дават ваучери..?

# 654
Връщат по сметката, от която са били преведени.
Отнема няколко дни междубанковия превод.

# 655

Цитирам себе си, защото имам отговор на въпроса си, ако някой друг го интересува: При опит да се ползва същия номер ваучер, независимо, че има остатък от него, изписва, че е използван. Да си знаете Simple Smile

Това го пише в условията на ваучера.

# 656
  • София
Има ли пречки ваучерите да се предоставят при резервации на други лица, различни от обезщетените?
Благодаря предварително!

# 657
Има ли пречки ваучерите да се предоставят при резервации на други лица, различни от обезщетените?
Благодаря предварително!

Има. Условията ги има на български на стр.41 от тази тема:  http://www.bg-mamma.com/?topic=990388.msg35609869#msg35609869

# 658
  • София
Благодаря предварително!
Има проблем ! Ваучерите са поименни.

# 659
Здравейте, извинявам се, ако въпросът вече е задаван преди това. Преди повече от месец купих два билета за Барселона от ryanair-poleti.bg. Знаете ли нещо за този сайт, дали е легален, да не би да е фалшив или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт