ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 52

• 91 313
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
Змимка,  между тези периодични плодувания възвръщаш ли си първоначалното тегло? 

Embarassed Embarassed Embarassed
Не правя захранване. Всеки път си казвам, че този път ще се захраня, но... така се случва, че все има някакъв повод и .. давай, суши, паста....каквото има. Не се гордея, но това е положението. Връщам всичко, да.

Изкарах 10 дни този път, минимален визуален ефект, и се отказах. Аз го правя само и единствено за отслабване, не за пречистване. И като не виждам желания резултат, спирам.
Чудя се с коя да продължа - безвъглехидратната, или монодиетата.... newsm78

*както редувам резултатите, следващия път трябва да имам пак УАУ ефект, хаха, та може като се върнем от екскурзията, да си я направя пак Simple Smile

# 106
От утре съм с вас. Цел - доста кг, но преди всичко искам да видя ефекта върху многото ми болежки...

# 107
  • Sofia
Добро утро! Ден втори. Резултат от първия (успешен) ден - 1 кг. Вчера изкарах на банани и мандарини. Днес смути, мандарини и ябълки.
Вие пиете ли кафе докато спазвате режима? Аз го намалих до едно на ден, отказах се от млякото в него, но не мога съвсем да го спра.  newsm78

# 108
Добро утро и от мен!..

Ден първи - стартирам на ябълки и мандарини, сутрешното кафе е задължително, чай от ябълки и канела и билков.. Надявам се да успея да изкарам първият ден, после нататък ще е лесно..

Успех на всички  Peace!!!..

# 109
  • Sofia
От вчера - 500 гр. И на това съм доволна. днес смути, мандарини, банан и тиква. Чувствам се сравнително добре. На няколко пъти от сутринта ми прилоша леко, но се овладява, не е проблем.

# 110
  • Sofia
Май сама си говоря в тази тема.... Няма ли други ентусиасти?  newsm78
Ден четвърти. От вчера -500 гр, общо - 2 кг. Днес смути, ябълки, мандарини и тиква. И може би ще си позволя една салата довечера, че много ми се яде солено вече, а и съм доста обезводнена от липсата на сол.
Чувствам се сравнително добре, но ми е леко отпаднало. Нищо не ми се прави, а по принцип съм доста енергичен човек. Но вероятно е нормално.

# 111
  • в моя свят
Днес ден 2-ри. За първи път Правя плодолечението. Причината е здравословен проблем.
До обяд съм на 1 плод и следобед на друг. Не ги смесвам на едно хранене. И да попитам може ли да се яде авокадо? Нали е плод?

# 112
Здравейте...

Аз се провалих, естествено (както и очаквах, че ще стане!), но утре започвам пак...
Стискайте ми палци - това ще е последен опит, наистина  Cry...

# 113
  • Sofia
Мечта, според мен може авокадо, стига да можеш да го ядеш без нищо.  Sick
Десита,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Днес не съм се мерила, че много бързах сутринта. Снощи обаче изядох една зелена салата със сол и малко зехтин, че вчера цял ден бях като парцал. И днес съм екстра.

# 114
  • Sofia
Авокадо с лимонов сок ми е най-вкусно

# 115
Авокадо с лимон си позволявам. Без да се прекалява - както и с банани и грозде - не трябва да се набляга.
Кафе принцип по време на режима не трябва да се пие, но последния път пих през ден.

# 116
  • Sofia
Може кафе,но след него да се пийне и чай

# 117
  • Sofia
Ден шести. Равносметката е - 2,5 кг за пет дни.  Надявах се на повече, но и от това съм доволна.
Обаче съм болна от снощи. Гърло, нос... вирус някакъв. Просто няма случай да пазя диета в този сезон (каквато и да е) и на 5ия ден да не съм болна. Омръзна ми вече.  ooooh! Ще видим как ще продължа.  newsm78

# 118
  • по пътя
Савина, аз като започна да се разболявам и минавам на грепфрути, лимони, киви. Възстановявам се по - бързо.

# 119
Здравейте, момичета!!!

Честита Нова Година на всички!!! Нека здраве, щастие, мир, любов и благоденствие да царуват в домовете ни  Simple Smile!!!

Аз след няколко дни започвам "на чисто" режима, с нагласата за няколко дни /първоначално/, дано да се получи, а ако ги мина тия "няколко дни" този път - ще продължа и повече..
Кантарът ми вече "реве с глас" като ме види да се задавам зад ъгъла  Joy /успях да си върна цели 10 кг от свалените през април-май 2017 - 15 кг за 38 дни плодуване/.. Направо съм ужасно отвратително, безотговорно същество, и вече дори не мога да дишам от "складираните запаси"... За това реших, че ще сапочна след няколко дни, и силно се надявам, да си правим компания с някои от вас, които са решили да се "поразтоварят" след безкрайните празници  Laughing..

Приятен уикенд от мен  bouquet!!!

Общи условия

Активация на акаунт