Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от стратегиите, които участниците споделят за отслабване и детоксикация на тялото?
Какви са резултатите, които участниците изпитват след прилагане на плодови диети и други методи за прочистване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците споделят за отслабване и детоксикация на тялото?
Участниците споделят различни стратегии за отслабване и детоксикация на тялото, включително диети с плодове, специфични хранителни режими, използване на кленов сироп, лимон, джинджифил, алое вера, магнезиев сулфат (английска сол) и методи за детоксикация. Те също така споделят опита си с различни комбинации от храни и напитки в стремежа си към детоксикация и отслабване.
-
Какви са резултатите, които участниците изпитват след прилагане на плодови диети и други методи за прочистване?
Участниците съобщават различни резултати след прилагане на плодови диети и други методи за прочистване. Някои от тях изпитват загуба на тегло, детоксикация, подобрение на кожата, усещане за лекота и повишена енергия. Въпреки това, има и участници, които изпитват главоболие, стомашни болки и други нежелани ефекти.
-
Какви са стратегиите за правилно захранване след плодови диети?
-
Може ли да се яде тиква по време на бременност?
...
Разбира се, че ще издържиш - само първият ден да мине и после е лесно.. А и когато се почувстваш по-леко след ден-два, още повече ще ти се прииска да стигнеш до 10-ти ден.. Щом аз успях да направя 38 дни миналата година (а имам такава липса на воля, че не е истина просто), значи и ти ще успееш..
...
!!!... Тук ли сте? Аз май сама си пиша
.. Но така и така съм тук, да се отчета до днес: 9-ти ден, мина основно на вода и едно кафе.. Нещо не ми беше добре на стомаха и реших да не ям нищо.. След малко ще си направя чай Сена или ябълка и канела на Биопрограма, може по-късно една мандарина да хапна, ще видим.. До тук съм 75,100 кг (минус 6,100 кг).. Вече същинското пречистване на организма е започнало, а аз се чувствам добре, наспивам се по-добре от преди режима, определено ми е по-леко, кръвното ми е абсолютно нормално, и ако всичко върви така добре, може да направя 30 дни.. Но за сега и на 20 ще съм доволна.. Повече ме е страх от захранването после, че предния път там се провалих с гръм и трясък.. Дано да успея сега..
..
).. Дори ме пуснаха да се прибера от работа, нямаше как просто да изкарам целият си 10 часов работен ден в това състояние. Беше ужасно просто.. Веднага изпих чаша чай от Сена, Фамотидин за болките в стомаха и Фурантрил за изхвърляне на течностите.. Моля ви - гледайте мен и НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА!!! ПО ВРЕМЕ НА РЕЖИМ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕГРЕШАВА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!! ПОВЯРВАЙТЕ МИ - БОЛКИТЕ В СТОМАХА СА ЗВЕРСКИ!!!.. Последва повръщане, ужасно разстройство и какво ли не още.. Та съвсем сериозно се замислих вчера какво съм направила и реших да продължа още известно време и след това НАЙ-СЪВЕСТНО И СТРИКТНО да си направя захранването (правилно са казали хората: "ПАРЕН - КАША ДУХА" или "НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО - ПИТАЙ ПАТИЛО".. Е аз съм и двете
..