Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 407
  • 936
  •   1
Отговори
# 645
Фло, много ми харесах апостовете ти в една друга тема Simple Smile.

# 646
Ванини, честита работа и страхотни новини от теста! Hug

А съм за новото строителство, но ние да си го строим. Иначе съм за старото и ние да си го преправим какво желаем.  Peace

мари, четох вчера някъде, че щели да въвеждат само първата смяна в у-щата в Б-я занапред.
Какво мислите по въпроса?

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 17:14 от Анонимен

# 647
  • Варна
Още са ми далеч ученическите неволи, но винаги съм харесвала повече първата смяна. А и у дома всички сме ранобудни, така че като му дойде времето не предвиждам проблеми по тая линия Simple Smile

# 648
Контеса, да ти кажа за мен е по- добре само първа смяна, но не и от 7.30 и 8. А от 8.30. Гледам щерката как страдаше тази година, че е от 8 сутринта. Направо сутрин не знае какво да направи, ако не я подканям. Закусва със затворени очи.

# 649
И аз харесвам първата смяна повече, защото от 12.30 нататък си свободен да почиваш, учиш, тренираш и имаш много време до 8-9 когато ще си легнеш.
Но след като се прибереш в 6.30 след втора смяна и се понаспиш сутринта и няма време за нищо смислено.

Но прочетох много тегави коментари за първата смяна от много хора и се зачудих защо.

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 21:54 от Анонимен

# 650
  • София
Това с едната смяна в София няма да стане барем в следващите 20 години. Те сега с две смени не могат да ги съберат децата, та камо ли с една. Ама щото е трудно да се сетиш, че тоя проблем с детските градини след 5 години се пренася в училище, та пак сме изненадани. Като зимата. И тя винаги идва внезапно и неочаквано през декември. 

# 651
  • дядовата ръкавичка
мари, четох вчера някъде, че щели да въвеждат смао първата смяна в у-щата в Б-я занапред.

Къде го прочете? Аз мисля, че е много по-добре, особено ако са от 08.00, но предполагам, че не е възможно в повечето училища в Сф.

# 652
мари, четох вчера някъде, че щели да въвеждат смао първата смяна в у-щата в Б-я занапред.

Къде го прочете? Аз мисля, че е много по-добре, особено ако са от 08.00, но предполагам, че не е възможно в повечето училища в Сф.

Някъде из нета беше, но ето това намерих на първо търсене.

http://www.plovdivskinovini.com/index.php/bulgaria/103456-mon-va … samo-parva-smyana
http://www.art1a1d.com/2017/08/15/mon-parva-smjna-uchene/

Белинда, тя зимата винаги е изненада Simple Smile

# 653
  • София
Още един глас за Уча.се. Тийнът каза, че в седми клас най-много са му били полезни уроците по химия и физика.

# 654
  • Sofia
В нашето училище са само първа смяна, като първокласниците започват в 9 ч.,за да избегне струпването на коли  Peace. Ако можеше и шестокласниците да са от 9 ч.  Whistling.Мъка ни е сутрешното ставане, голяма  ooooh!.
Пекох са малко на двора, сефте това лято  hahaha.Омазах се с какаово масло и ме накацаха всякакви твари  Thinking.
Сега е време за измисляне на вечеря  chef.Скаричка ще да е, може и картофки да изпържа.
Ванини, двамцата на ясла ли ще ги водите или някой ще ги гледа дОма?

# 655
Относно първата смяна в училищата съм на мнението на Белинда.Безсмислени нововъведения, които няма как да се случат реално.В нашето училище се ползват и лаборатории и е абсурд всички да са в 1 смяна.Вместо да се преосмислят програмите и да се опрости материала, те усложняват и без това положението.

Буфнах едни пържолки с топено сирене и гъби във фурната.

# 656
Vanini, преди около седмица, отхвърлиха при мен диагноза глаукома. Повишено очно налягане не е задължително = глаукома. Е ИСУЛ ме гледаха. За около час и малко приключи прегледа.

# 657
  • някъде ... тук ...
Намерих си кърлеж в сгъвката между кутрето и предния пръст на крака. Измъкнах го жив. Сега е затворен, все още жив, в едно стерилно шишенце и в понеделник ще го нося за изследвания. А аз съм с тетанус и на доксициклин за всеки случай.

Междувременно Златото изпържил тиквички (заради мен с царевично брашно), нагласил салатите и масата. Има миш-маш и запеканка с картофи. Готови сме.
Чакаме голямото дЕти да се прибере и едни приятели на гости.

# 658
Имам уреди в къщи, и безплатен фитнес на работа....а познайте дали съм ходила. Мога да ходя и доката чакам малчо, но все имам екстра работа....тази година пък съвсем, че 50% от времето ще съм и баща и майка.
Отпуската е на финалната права, а за капак отивам и на среща с випуска от средното училище.

# 659
Ванини, браво за резултатите! А кога пораснаха тези деца идея нямам...

На суджук на скара сме ние...

Общи условия

Активация на акаунт