Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 355
  • 936
  •   1
Отговори
# 780
  • Sofia
Ахааа, значи това било, онова шалче дето е вързано на фльонга на дръжката на новата ми чанта. Светнах Grinning
Тооооооооочно това  Peace Flutter.Обожавам шалове,шалчета,фишута,фльонги  bowuu-вързани на врат, на китка,на чанта...абе,да има.
Деспасито го долюбваме с младежа много  Whistling,за ужас на рокаджията-баща му  Whistling.Той (младежът ) си го е сложил на рингтон, моят свири с - In love with your body; таткото с- Ред Хот.
Киното го пропуснахме.Филмът-Атомна блондинка, не бил подходящ за деца/лица под 16 год.  newsm78.
Че кат' му седнахме в един средиземноморски ресторант  chef...ехеееееееее,мазах сухари с разядки, топих в едни сосове...свинщина. Blush И ей,на сега се прибрахме да гледаме триумфът на Григор  Praynig.
Разговор на синковеца с другарите:" Ще го адна,ако се мютне  Joy"
Лаленце  Hug,бързо да те подминава това,което те мъчи  Praynig
Жаки, да не се дава твоята позната  Naughty.Ще й намерим нещо на половин цена. Ако ти трябва читав брокер, пиши ми  Peace.

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 21:48 от ДжеНа

# 781
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Hug

# 782
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Hug
Знайш!

# 783
  • Euskal Herria
Айде, от днес почна голямата фиеста. След малко изчезваме. Вечер затварят централните булеварди и всичко става един огромен дансинг. Тече и международен конкурс за пиротехнически програми, тази вечер стартират с фирма от Мурсия. Ще ходим да зяпаме шоуто.
Пускам едни снимки, не са правени от мен, просто ги споделих от официалния сайт. От утре вече ще снимам.
Скрит текст:

# 784
  • София
Здравейте, как сте?
Аз раста бебето е вече 2200 кг. ,чакаме още месец и малко. Свърши ремонта остава вратата и сме финиширали. Вие как я карате , нещо зер интереса не да съм изпуснала??

# 785
Лошото е, че няма време, много късно се сетих да пиша тук:( За няколо дни трябва да освободи квартирата в нашия град и да се премести...
Позната намери в Горубляне пак, но до метро станция, 550 лева, след ремонт обзаведено. Спалня, кухня, хол. Пак е много, но тя е казала, че ще го вземе. Наистина не я виждам как ще се справи, дано е с парно поне...
Фло, не разбрах по 250 плаща всяко момиче, така ли? Две спални ли са? Тя има и дъщеря на 12, ще идва уикендите, не знам дали ще е удобно да са в споделено жилище, но ще кажа все пак.

Тази квартира в Младост, която е била 300 лева, можете ли да проверите след ремонта колко ще е?

# 786
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лаленце,  влизай по-често тук, па-лесно се излиза така от дупката, слушай патИли!

Искам да кажа, че много ми влияете - днес половин ден седях кокосовомазна, боядисах се върху мазното (браво, Алечка, откривател си!), а пък надвечер, като излизах на вечерната си разходка, се шмугнах в аптеката за арганово масло. А утре явно ще тичам до Лидл за лимонов крем. Дженка, опита ли мармалада? Щото аз скоро изхвърлих гръцко портокалово сладко от Лидл - не се ядеше от горчивляк.

Вие се майтапите за срещата, ама аз като прочетох, че Белинда с е прибрала, първата ми мисъл беше, че трябва да се мисли вече кога ще ми идвате на гости - септември ли да чакаме, всички да се приберат или кой дошъл-дошъл.  И чак втората беше за Белиндиния домашен комунизъм.

Хай, на мен чантата-подарък много ми хареса. Съз здраве да си я ползУваш. (Клко се радвам, че това У изпадна от правописа!)

При мен се очертава нощ без спане: току под носа ми тече мощен чалга купон. На всеки половин час следва някаква песен "сине, синееее, от майчината любов няма по-голяма", на която всички се включват и съвсем съвестно се дерат, направо ми иде да избягам, ама няма къде. А комшиите отгоре са тихи, но гладни, явно, защото преди малко почнаха да пържат риба. Но поне нея не я пържат с чесън, надявам се, защото всичко останало започва с пържене на чесън.

# 787
  • Sofia
... Дженка, опита ли мармалада? ...
Дааааа  Blush,ама и е малко киселичък,на мен ми е екстра.Аз обичам киселяци.Горчив сякаш не е.Ама лимоновия крем не съм опитала още, да не ви подведа. Малко ми е странен вкусът за сладка/мармалади.
И аз се обмазвах с бадеомово масло (че само такова имах дОма) тия дни,провокирана от тукашната раздумка  Mr. Green.
Брааааааво,ГригориО, финалист  newsm44
Миднайт,къде се загуби,жено  Hug.Споменавахме те тия дни. По-често докладвай как сте!

# 788
Тази квартира в Младост, която е била 300 лева, можете ли да проверите след ремонта колко ще е?
Ще проверя, да. Ще питам и в какво състояние е, не знам дали не го ремонтира още.

# 789
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
... Дженка, опита ли мармалада? ...
Дааааа  Blush,ама и е малко киселичък,на мен ми е екстра.Аз обичам киселяци.Горчив сякаш не е.Ама лимоновия крем не съм опитала още, да не ви подведа. Малко ми е странен вкусът за сладка/мармалади.
И аз се обмазвах с бадеомово масло (че само такова имах дОма) тия дни,провокирана от тукашната раздумка  Mr. Green.
Брааааааво,ГригориО, финалист  newsm44
Миднайт,къде се загуби,жено  Hug.Споменавахме те тия дни. По-често докладвай как сте!

Е нали казваш, че си мазала лимоновия крем на филии?

# 790
  • София
Бях малко по света сега  у нас в очакване на Годо.Blush

# 791
  • Sofia
Е нали казваш, че си мазала лимоновия крем на филии?
Тц,само мармаладчето опитах ...ама ей на сега отворих и крема  Mr. Green. Вкусен ми е, плътничък, мазничък, киселичък... ако си пробвала бисквитен крем, изглежда подобен. Peace
https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?_ga=2.35607971.327021280.15031 … view/flyer/page/8
долу вляво на стр.8 е портокаловия мармалад;лимоновият крем:
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=2330

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 23:41 от ДжеНа

# 792
Признавам си, че си полегнах и не отидох до Лидъл. И утре е ден.
Ама първо гръцки плаж се надявам да ни огрее.
Миднайт, как са роднините?

# 793
  • София
Растат и хубавеят, утре им е ден за хранене . Ех и мен ни се иска гръцки плаж.

# 794
И аз искам ремонт, ама няма!

Общи условия

Активация на акаунт