8 клас - Море, планина или игра, заслужен избор след зора!

• 70 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Намерих училище с публикуван учебен план. За паралелка с интензивно изучаване на АЕ са предвидени 2 часа седмично ИУЧ за втори чужд език. Значи е напълно възможно.

# 436
Дидева, пак благодаря.

# 437
  • Чикаго / София
Ирка, как се чувстват Дени и Лъчи в новото училище?
Свикнаха ли поне малко?

Благодаря, че питаш Чиби!

Добре са посвикнаха. Казаха, че им харесва училището, обстановката, децата, учителите. Доволни са от първата седмица на училище.

Даже вече са се сприятелили с доста деца и в Петък и Събота всяка една от тях си излезна с деца от класа да се разходят, да ядат сладоелд и да се помотаят в библиотеката.

# 438
Ирка, дано все така добре да са момичетата ти в новото училище!

# 439
При нас също публикуваха учебниците на сайта на училището,но още съм в неведение за цена.Повечето са на Анубис и Булвест,английски на Longman с обща поръчка и там цена не видях.Философия 11 лв и музика8 лв. на просвета.В списъка на учебниците фигурира и Изобразително изкуство,но в програмата го няма ,та ще видим къде е грешката.Родителска среща ще има на 19.09.
Приключихме сагата с купуването на дрехи.След като обиколихме къде що има магазин в Плевен и бяхме на ръба да се избием се прибрахме с 1бр.тениска и дънки.Престраших се и в крайна сметка купихме всичко онлайн.Маратонките и якето ги уцелихме,утре чакаме и останалите дрехи.Остана да минем през личната лекарка и да се снима.

# 440
Ей, много са трудни на купуването на дрехи тези тийнове...

# 441
Здравейте. 
Ирка, браво на децата.
Благодаря  за Вики. Тя не ходи на спорт от края на 2016-та. Това обаче изобщо не й пречи да тренира в къщи. Подържа си някаква нейна система. Аз си мисля, че си обърка режима със дългия сън.  Докато бяхме в България  почти всеки ден ставаше след 11 часът. Ядеше само два пъти на ден. То тогава започна и да отслабва. Тази седмица си навива часовника и става към 9-9,30. Въпреки всичко закусва към 10 и обяда й е след 15 часът. Днес се прибрах в 15 и 20, тъкмо си беше сложила. Накарах й се още от вратата. Да почват училище следващата седмица че да има повече време за ядене: )
Доста парички са учебниците на децата. Ако има начин да са втора употреба поне ще се спести малко. Лошото е, че са по нов план. Аз на Виктория се сетих и й взех няколко неща по английски  и математика втора употреба от Бг. Математиката е доста запазена и беше само 3 лева.
Отдъхнах малко, нагледах ви и сега отивам, че ме зове кухнята.
Лек ден.

# 442
Хекси, доста са наистина парите за учебници.
И, както ти казваш, няма възможност да са втора ръка, защото са по нова програма.
Само да са здрави и да им се учи. Ние сме длъжни да им осигурим всичко необходимо.

# 443
Добро утро!
Честит ни ден на съединението!
Ще имаме родителска среща във вторник.
Настройвам се да дам там още едни поне 100 лв. за учебници по НЕ, АЕ, атласи и подобни.

# 444
В списъка на учебниците фигурира и Изобразително изкуство,но в програмата го няма ,та ще видим къде е грешката.
Първи срок ще учат музика, втори - Изобразително изкуство....... затова е объркването.

# 445
  • Пловдив
Първи срок ще учат музика, втори - Изобразително изкуство....... затова е объркването.
Така ли била системата? И аз се чудех как ще ги карат тези предмети с 0,5 хорариум, мислех, че ще ги редуват през седмиците, но и това е възможно.

# 446
Е, той хорариумът е 18 часа. Половинката се получава чрез механично разделяне на броя на учебните седмици. Училището си решава как да бъде покрит. По един от предметите на срок е добро решение.

# 447
Дънки взехме учудващо лесно от LC Waikiki. Имаха добри намаления, за 50 лв взехме 3 чифта. Стават на дължина и почти стават в кръста. Ще сложим ластици за стесняване на два от чифтовете, но той е много слаб. Купихме и маратонки. Остава да ги заведа да се снимат и двамата, Манту на малката - ще вземем тогава и профилактичните карти от лекарката. Учебници ще купувам след като кажат учителите. Тетрадки взех малко, ще има за началото на годината. Новата класна е ясна, видях я на сайта на гимназията. Трябваше да бъде учителката по френски, но.... ще бъде по география.
Приятелят на Косьо е по-добре вече, слава Богу. Детето ще се възстанови!

# 448
Бети, прекрасна новина.
Дано да се възстанови напълно приятелят на Косьо.
П. П. Вече знам състав на класа и класен ръководител на младежа.
Ще е в един клас с тийнове от двата му бивши класа - до 4-ти и до 7-ми. Класен ще е госпожата , която им водеше БЕЛ от 5-ти до 7-ми клас. Пак се събират прекрасни деца и класен. Вече спокойно чакам новата учебна година.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 11:41 от Чиби

# 449
  • България, София
Бети, прекрасна новина:) Дано приятелят на Косьо се възстанови напълно и повече да няма такива преживявания!

Честит празник на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт