8 клас - Море, планина или игра, заслужен избор след зора!

• 70 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте.
 При нас е пълен мързел ситуацията.
Тази седмица е сама и почти нищо не прави. Днес си е оправила учебниците и ги надписа. Математиката липсва. Интересното е,  че въобще няма спомен какво се е случило с нея. Казах й, че щом я няма, няма да имат тази година. 😀
Сигурно ще се наложи да я плащаме ако са й дали.
Дрехи не съм купувала нови. Ще се наложи вероятно някоя блуза с дълъг ръкав да й взема (сутрешните температури  в момента са между 7 и 10 градуса, дневните до 17). Дънки има, обувки й взех миналия петък.
За лична карта трябва да извадят до месец ако са на територията на България или ако са в чужбина и са навършили там годините веднага след прибирането им в Бг. Мен се опитаха да ме глобят, но ги помолих да погледнат печатите на паспорта. Ходи да разпитва другите служители дали мога да мина без глоба. ☺
Аз имам друга грижа. Яде, но слабее. Давайте идея какво да й давам. Готвя постоянно, не яде почти нищо странично и въпреки това от почти 51 кг. Сега е между 48-49. В чудо се виждам.
На нашия сайт на училището са въведени всички неща за следващите няколко месеца и ваканциите до края на годината. Класния не знаем дали ще е същия. В понеделник  ще разберем подробности.
Лека вечер на всички.

# 421
Емонка, Хекси, добре завърнали се!

От ясно по-ясно стана, че четат форума Satisfied

О, да. Дано да си вземат поука.
Вече има в наличност всички учебници от нашия списък.
За родителска среща или разпределението на гимназистите по класове все още нищо не се знае.
Казах на младежа да си включи телефона на звук, защото може и направо на него да звънне новия класен и да му каже подробности.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 22:08 от Чиби

# 422
  • Пловдив
При нас тази вечер класната звънна и каза подробностите за родителската. Каза също, че скоро ще има обновления в сайта.

# 423
При нас тази вечер класната звънна и каза подробностите за родителската. Каза също, че скоро ще има обновления в сайта.
Браво на вашата класна!

# 424
  • Чикаго / София
Хексилина хубаво е да те видя. Вики продължава ли с тренировките? Доколкото си спомням, тя май вече не тренира активно. Може отслабването да се дължи на това. Мускулите тежат повече и ако не е тренирала известно време, е загубила мускулна маса и от там 1-2 кг.

Ако иначе е здрава, не й се притеснявай, то си е и ген. Доколкото си спомням и ти си доста слабичка, така че е нормално и Вики да е така. Направи й режим на хранене. По едно и също време да се храни всеки ден - закуска, обяд, вечеря. Обикновено при стабилен режим питателна храна, се качва по някой килограм. Друго не знам какво да посъветвам, повечето момичета имат противоположният проблем на тази възраст. Важното е да е здрава!

# 425
Ирка, как се чувстват Дени и Лъчи в новото училище?
Свикнаха ли поне малко?

# 426
  • Русе
Току що ми се обадиха от новото училище (предполагам класната но не се представи) за РС. Да си нося и 72 лв за първите два учебника по АЕ. Започна се. Честито  Sick

# 427
  • София
Аз още не знам колко пари ще трябва да инвестирам в учебници, затова все още си живея спокойно и щастливо...

# 428
  • гр. София
Добър ден, мами  Heart Eyes
С някои мами говорихме за очилата, за прегледи при офталмолог...  Nerd
Ето информация, която смятам, че ще бъде полезна за вас:
http://kwiat.bg/bg-kampaniya-na-kwiat-za-profilaktika-na-detskoto-zrenie-2017
http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2017/08/11/IMAG0094-1.jpg

# 429
Аз още не знам колко пари ще трябва да инвестирам в учебници, затова все още си живея спокойно и щастливо...
И аз така. Hands Thumbsup Още не съм на училищна вълна.

# 430
Моето щастие беше до снощи.
Приблизително 140.00 ле. с доставката са учебниците без тези по НЕ и АЕ.
За родителска среща или състав на класа, класен, все още нищо ни по телефон, ни на сайт.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 14:49 от Чиби

# 431
Приблизително 140.00 ле. с доставката са учебниците без тези по НЕ и АЕ.
Два езика в осми клас?

# 432
Може и да няма втори,. Само за учебник по НЕ има информация на сайта. Може ли да е като ИУЧ или нещо подбно втория?

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 14:58 от Чиби

# 433
Може и да няма втори,. Само за учебник по НЕ има информация на сайта. Може ли да е като ИУЧ или нещо подбно втория?
Би трябвало и избираем да е, да има посочен някакъв учебник. Предполагам, че не са пуснали учебен план. По рамковия има 72 ИУЧ и 144 ФУЧ, ама кой да ти каже дали и какво са избрали в различните училища.

# 434
Дидева благодаря.
Няма още учебен план.
На записването попълвахме заявления за ИУЧ и ФУЧ АЕ, доколкото помня..

Общи условия

Активация на акаунт