8 клас - Море, планина или игра, заслужен избор след зора!

• 69 875
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Първа смяна са и двете ми деца.........
С дъщеря ми нямам грижи,  но осмокласника ми голЕм зор ще е.
Монтис,  у нас е същата работа лягане часове след мен.
 Чакам с нетърпение лятната ваканция Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 661
  • Русе
Успешна нова учебна година и от мен!
След дълго лятно отсъствие се записвам пак в темата.
Набора е доволен от първия учебен ден и от класа и класната. И той и беше забравил името нищо, че още предния ден ни казаха как ще се казва. В паралелката са три момчета от стария клас и едно момче, което му е приятел от село. Каза, че имало няколко момчета и от съседния клас в старото училище. Имат си и две момичета за цвят ☺
Чиби при вас момчетата ги преброих 9, срещу 15 момичета Wink

# 662
Вики, трябва да има още 2 момичета. Може би едното е било фотограф, знам ли, а другото от нашия бивш "Б" клас не го виждам.
26 ученика са общо по списък.

П. П. Добро утро!
Честито на днешните именички!
Честит празник на софиянци!

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 06:20 от Чиби

# 663
Привет.
Успешна първа учебна седмица на гимназистите!
Приятна работна седмица на родителите!

# 664
  • София
Гледам на никой не му се пише.  Wink
Днес младежът едва го изстъргах от леглото в 7 без 10. И това благодарение на факта, че ще започва в 8,30 училище. Ако беше в 8 както е било до сега, не знам как щях да го вдигам в 6,30.  ooooh! Дано започне да ляга рано, че досега беше голяма борба с това лягане.

# 665
Тъкмо щях да питам къде изчезнахте. Laughing
И нашият много трудно ще се настрои за лягане по-рано.
Добре, че стартират с втора смяна.

# 666
Станахме без проблем сутринта,сега се прибра от у- ще харесало му е ,имаха днес 4 часа английски и каза,че госпожата е много готина (поне за сега на първо виждане) . Запознали са се с класната ,като цяло е доволен.Госпожата по английски ги е предопредила да се подготвят за голямо учене.Засега е това.Ще видим утре Бел и мат как ще са.Хубав старт на седмицата и успешна година на учениците.

# 667
Нашият ще се запознае днес с новите учителки по немски / едната, другата  му го води  в 5,6 клас/ и философия.

# 668
  • в здрача
За щастие двете госпожици ще са различни смени. Наборката стартира следобед. Понеделник има 9 часа - 2 часа ФУЧ + още 7. Утре ще има само 8 часа, после по 7. Днес започва в 11,50 и приключва в 19,15. В групата на класа в месинджъра включили и класния, който спокойно обяснява всичко, което ги интересува - от как се попълва бележник до къде се намира даден кабинет. Децата се разбрали за  обща среща днес в кафенето до училището в 11,30. Довечера ще чакам първите впечатления.

# 669
Нашите днес имат 7 часа , като единият е нулев, т.е. ще са до 6-ти след обед.
За следващите дни днес класната ще им каже програмата.

# 670
  • Пловдив
Нашият ученик си беше направил разписание на календара за пренастройване на биологичния часовник на лягане в 23:00 часа и ставане в 06:00 часа, като трябваше да започне в последната седмица на август и да е свикнал с режима една седмица преди да започне училище и затова няма проблеми със ставането. Тези, които този месец са втора смяна, също могат, ако досега не са, да започнат да следят часовете, когато лягат и стават и да опитат с помощта на будилник постепенно да стават по-рано, това ще ги накара и да им се доспива по-рано.

# 671
Чудесна идея, но едва ли нашият тийн ще се възползва от нея.
Нашите целия първи срок ще са втора смяна.
При нас няма въртене по месеци, а на срокове.

# 672
  • Бг-мама
И Георги стартира втора смяна. Днес е с 8 часа и ще свърши в 19.00 часа. Писа ми на месинджер днес дали можел да се запише на школа по програмиране. Започна се! Той е голям ентусиаст , записва се на всичко де що има и после няма време за нищо. Не си прави сметка ,че пътува дневно по 100 км и трябва и да учи , ама да се спасява.
Има апарат в устата си и трудно говори . Дано не му се присмиват децата , че мие притиснено.
В класа са 26 деца т.е нямат парашутисти.
Ще чакам довечера да го видя и да сподели първи впечатления.

# 673
Дано всичко да е наред с Георги и да го възприемат добре и така съучениците му.
И при нас няма парашутисти.  В класа са 26 ученика.
Единственото допълнително , на което ще ходи засега Сашо са 2ч. АЕ по Твоят час. Това е единственият вариант за ученето на втория чужд език в 8-ми клас.

# 674
  • Чикаго / София
Tsv браво на вашия класен. Чудесно е, че помага така на децата.

Интересно ми е да чета отзивите за първите дни в новите училища на децата Simple Smile Дано им е успешна и интересна и първата седмица, която е пред тях.

Общи условия

Активация на акаунт