8 клас - Море, планина или игра, заслужен избор след зора!

• 70 300
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Алекс е същият клошар. Хич не гледа старо, ново или в какъв вид излиза  ooooh! Но идва с мен по магазините, т.е. влача го. Няма как без него, навлиза в мъжката номерация. Пазарувам за него основно от Уайкики и Н§М. Тъмни дънки заради училище, без кръпки, дупки и прочие и обикновени тениски от същите магазини без оглед на щампата. Не гледам да е модерно или марково. Според мен на тази възраст не си заслужава. Да е качествено.
 Той има претенции само за кожено яке но не успях да намеря ново  Thinking

# 196
И моят е много труден с ходенето по магазини и купуването на дрехи, обувки.
Предпочита за свободното време едноцветни тениски , блузи. Да няма по тях картинки, лепенки.
Дънките задължително са тъмносини или черни  , за да може да ги носи и на училище.
Добре, че е с униформа.
Но и той е в мъжката номерация и му се налага да  идва с мен да мери.

# 197
  • София
Алекс е същият клошар. Хич не гледа старо, ново или в какъв вид излиза  ooooh! Но идва с мен по магазините, т.е. влача го. Няма как без него, навлиза в мъжката номерация. Пазарувам за него основно от Уайкики и Н§М. Тъмни дънки заради училище, без кръпки, дупки и прочие и обикновени тениски от същите магазини без оглед на щампата. Не гледам да е модерно или марково. Според мен на тази възраст не си заслужава. Да е качествено.
 Той има претенции само за кожено яке но не успях да намеря ново  Thinking

Ние сме от същата модна линия Wink, без коженото яке.
В събота обаче ударих на камък с дънките в НМ. Бяха с копчета, вместо с цип, а от мъжа ми знам, че е много гадно. Успях да купя само един чифт 31 номер в Уайкики, защото просто нямаше други бройки. Проблемът е, че и този номер е на ръба на дължината и ако продължи да расте така скоро няма да мога да купувам от там - мъжките с талия 29-30 са с дължина макс до 32, а на мен вече ми трябва 33 поне ooooh!
Някой може ли да предложи други бюджетни марки за щъркели Joy

aunt Ogg, моят също хич не си пада по пазаруването. Само за маратонки склонява охотно, защото няма нужда да се съблича Laughing Иначе обявявам дните за пазаруване поне една седмица предварително и дръпвам един инструктаж да не ми се мрънка, че и на мен не ми е любимо хем да харча пари, хем някой да ми трови живота. В събота пак се пазари като му науча номера да му купувам без него и да му ги нося вкъщи да пробва всичко наведнъж и ако нещо не става, да връщам. Като че ли аз си нямам друга работа Close
Когато майка му стане кралица, тогава ще стане принц и ще му носят дрехите на крака.  Wink

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 09:10 от Жълто Цвете

# 198
  • Русе
Цвете, късно си тръгнала на пазар Sad Аз пазарувах в края на юли и намерих страхотни намаления на дънки, къси панталонки и тениски.
Хм?! Дължина 33 някъде по чуждите сайтове или тук ако има спец. магазини за дънки  newsm78

# 199
  • с/у ОколоМръсТното
Иво е на езиков лагер с новите си съученици от днес. Това френския го няма за нищо. Обади ми се и ми каза: "Bonjour! Je suis Ivo."  Grinning

Ехааа, браво на Ивчо! Бързо ще навлезе в дебрите на езика. От школото ли е този езиков лагер? Чудесна инициатива   Peace

На младежът само тениски, ризки и суитчери мога да му вземам без него. Претенции - никакви.
Но дънки и обувки  Naughty
Стайлинг = 0

# 200
  • София

Когато майка му стане кралица, тогава ще стане принц и ще му носят дрехите на крака.  Wink

Joy Joy Joy Точно!

И моят е като щъркел. На ръст е 168, но дънките му трябва да са 172, иначе са над кокалчето.  hahaha Те пък са широки, но там може с колан да се стегне (или да ги подръпва, защото е забравил да си сложи колана). Мъжки не съм взимала, без него ще е трудно.
  Ще се влачим за косата, явно. Или за ушите, където хвана!  Twisted Evil

# 201
  • София
Ели, в жегата не събрах кураж да го водя да мери дънки. Каквото - такова ooooh!
От интернет не смея да му купя панталон, докато не спре да расте.

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 10:21 от Жълто Цвете

# 202

Joy Joy Joy Точно!

Ще се влачим за косата, явно. Или за ушите, където хвана!  Twisted Evil

Скици.  hahaha  Heart Eyes

# 203
  • Русе
  Светослав си избира инетресни дрехи и повечето блузи си ги е купувал сам. Обаче за обличане хич не му пука, какво облича. Първото каквото хване. И като го нахлуе не иска да го изхлува. Гледам вече само да е съоразено със сезона.  Обличането му е като яденето."Това много го обичам, любимо ми е". Обаче не го яде. Защото , това че го обича не значело,че ще го яде. Rage
    Сега се сетих, че трява да търся черни дънки. При тях са задължителни черните панталони и няма отклонения в тъмно синьо или каквото и да е друго, различно от черно. До сега бях свикнала да купувам панталоните от Лидъл, че имат ластици на кръста. Въпреки че е вече над 1.60, в кръста си носи гащи за 4-5 годишни. Та сега видях че вече е излязъл от размера на момчешките дрехи на Лидъл и се чудя от къде да намеря черни дънки до 15.

# 204
  • София
Амбър, в Уайкики имаше черни дънки със сигурност.

# 205
С панталони тъмен цвят трябва да са ежедневно нашите според сайта.
За мое спокойствие купуваме на младежа тъмносини или черни.

# 206
  • Русе
  Изрично не прудпредиха, а и децата на близки учат в Аг, че не допускат с тъмносини.

Амбър, в Уайкики имаше черни дънки със сигурност.
   Благодаря. Ще гледам днес да се организирам към то МОЛа щот иначе ще трябва да боядисвам наличните тъмносини.

# 207
За Уайкики - може да погледнете и в мъжките панталони - най-тесния по-дълъг размер е 28/32 (талия/дължина), но на моя големия вече са къси, та търся 30/34, но голямо ровене пада, докато открия точно тази комбинация на размери (поредни има 28/28, 28/30, 30/28... но така през един...)... Заради него влизам всеки път, като мина край магазина и купувам...  който и цвят намеря Rolling Eyes
При тях имаше памучни панталони в черно 28/30 с "италиански джоб" и съвсем като кройка на дънки.

# 208
  • София
Както е известно, ние имаме голям проблем с намирането достатъчно дълги панталони от мъжката номерация. Все още успявам да попадна на подходящи турски дънки в Илиянци, но е сложничко... Иначе моят младеж е суетен, на моменти направо ме побърква като сменя в последния момент дрехите, които са приготвени от вечерта, защото е сметнал, че "не му отива тоя цвят днес". Не обича ризи и дрехи, които го заклещват. Ходи с дънки, тениски, спортни блузи и суичъри, в момента и с къси панталони но има значение дължината- не може да са под коляното или 7/8. Напоследък не харесва дрехите, които аз купувам, ама не иска и да ходи с мен по магазините. Изобщо е доста сложно...

# 209
  • София
Дънки - купувам основно от Benetton -  3XL засега му стават, и от Okaïdi.
Тениски - последно си хареса 4 от https://kupinauka.com/, 2 от https://www.uniquebg.com/ и  една от http://sundayhabit.com/
Всички са с къси ръкави, обаче. Не знам къде ще търсим с дълъг.
Суитчъри - взе един мъжки от H&M и един от серията на Меси от Адидас (най-обикновен - черен, с едни 10-ки, ама Меси, налЕ..... Stuck Out Tongue.)
Яке щели да избират с баща му - което ме устройва напълно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт