Размисли без страсти

• 10 933
  • 181
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107
Хайде сега нека да си говорим истината в очите ,как се нарича според теб тогава жена ,която няма мъж след определена възраст по не ясни причини за останалите участници в темата и е закъсняла с използването на собствените си органи за дете ?Съмнявам се кариерата ти да е била до сега причина да нямаш семейство? Божке не вярвах ,че толкова жени ще изкарат почти всичко мъже негодни за бащи ,че да е по добре без него. Ставате леко смешни вече с нелепи твърдения. Мойте наблюдения не са такива и много се съмнявам повече от вас да имат толкова лошо мъже за бащи ,... Моля ви се бъдете реални като казвате нещо .  Твоя баща толкова ли беше лош с теб ,че би се решила на това твоето дете да няма баща .

# 108
По отношение на генетичните заболявания, аз научих 3 години по-късно, след като забременях, че в семейството на мъжа ми има генетично заболяване /доста тежко/, което се е проявило при 3 представителки! и аз бях неуведомена, въпреки че се правеха задължително медицински изследания, за да се ожениш! Това са престъпници!

Донорите на сперма са изследвани до 7-мо коляно и са доста по-сигурен източник от доверието в партньора ти.

Кариерата е доста добро извинение да нямаш семейство! А семейството и децата не са целта на всеки човешки живот! И слава-богу Innocent

# 109
Хайде сега нека да си говорим истината в очите ,как се нарича според теб тогава жена ,която няма мъж след определена възраст по не ясни причини за останалите участници в темата и е закъсняла с използването на собствените си органи за дете ?Съмнявам се кариерата ти да е била до сега причина да нямаш семейство? Божке не вярвах ,че толкова жени ще изкарат почти всичко мъже негодни за бащи ,че да е по добре без него. Ставате леко смешни вече с нелепи твърдения. Мойте наблюдения не са такива и много се съмнявам повече от вас да имат толкова лошо мъже за бащи ,... Моля ви се бъдете реални като казвате нещо .  Твоя баща толкова ли беше лош с теб ,че би се решила на това твоето дете да няма баща .

Как да се нарича освен много грозна стара мома пълна със свободно време?
Не мога да категоризирам всички мъже като негодни да са бащи, само защото аз не съм намерила такъв който иска да съм майка на детето му.

Моят баща е прекрасен, но това че майка ми е успяла да си намери мъж, с който да създаде здраво семейство, не е валидно и за мен. И исках да кажа и друго, още преди няколко отговора. Ако майка ми беше решила да е самотна майка, грам нямаше да я съдя, просто защото ме обича за 20 майки и 30 бащи едновременно.

Ако детето ми си играе с други деца на пясъчника, те няма да го делят защото не го виждат с баща му. Може да има някакви реакции в последствие, след като са чули нещо от майките си клюкарки.

# 110
Все още не е късно да се намери баща за евентуалното ти дете предполагам като искаш такова .За мен това решение да нямаш мъж ми се струва доста крайно и тъжно .Защо първо не си намериш някога и тогава да мислиш за дете ? Едва ли е толкова трудно. А това дете като порасне ,ти с кого ще остарее. Колко мъже гледат чуждо дете като свое според теб ? Не знам на колко години си и до сега какво си правила ,но все пак аз бих помислила над нещата .Детето трябва да има и майка и баща .

# 111
Все още не е късно да се намери баща за евентуалното ти дете предполагам като искаш такова .За мен това решение да нямаш мъж ми се струва доста крайно и тъжно .Защо първо не си намериш някога и тогава да мислиш за дете ? Едва ли е толкова трудно. А това дете като порасне ,ти с кого ще остарее. Колко мъже гледат чуждо дете като свое според теб ? Не знам на колко години си и до сега какво си правила ,но все пак аз бих помислила над нещата .Детето трябва да има и майка и баща .

Въртим една и съща плоча откак съм пуснала темата. И в нормалните семейства никой не създава дете, за да му седи до полата, докато е жив. Няма застраховки за нищо. Човек не може да живее в постоянен страх какво ще се случи утре, догодина, след 20 години. Да взема да помисля и за световния тероризъм и какво ще му причиня като го създам в тия несигурни времена. Цялата ситуация е "На чужд гръб сто тояги са малко". Който има деца е свободен да дава акъл как не е редно другите да имат в друга конфигурация.

# 112
Просто Хари, защо вместо да носиш дете, не осиновиш ? Нали всъщност искаш да гледаш детето ? Къде е разликата ?

Гаранция няма за нищо, повечето възрастни хора живеят без децата си, а и повечето хора са дълбоко разочановани от децата си или живеят в постоянен конфликт.

# 113
Ани, с лека ръка раздаваш съвет, че не било трудно да се намери баща от когото да родиш. Ами чудесно, запознай ни, де. Истината е, че едни по-лесно си намират партньор, а за други това се оказва трудно. Въпрос на шанс да срещнеш подходящия човек, в подходящия момент и не само да се срещнете, но и да не се разминете. Никой не отрича, че най-добре е едно дете да си има и мама, и татко, и двамата да се обичат и заедно да го отглеждат. За съжаление, не винаги става точно така. Мислиш ли, че ако Хари имаше избор би избрала да роди от донор вместо от любимия? Няма възраст на жена да се влюбиш или омъжиш, но има възраст до която да родиш. Тик-так, тик-так ... И в един момент, докато търсиш осъзнаваш, че времето ти изтича, че сега или после вече ще е късно. Че изборът е да бъдеш самотна майка или изобщо да не станеш майка.

Mies, разликата между това да родиш и да осиновиш, е че в първият случай детето поне на 50% ще познава биологичните си роднини, ще има генетична връзка с тях, ще има шанс за съвместимост при нужда от донорство, няма да е преживяло първичната рана от изоставянето... Има достатъчно бездетни двойки, ако може да роди това е за предпочитане.

# 114
Просто Хари, защо вместо да носиш дете, не осиновиш ? Нали всъщност искаш да гледаш детето ? Къде е разликата ?

Не искам да осиновявам. Не е за мен.

# 115
Ми тогава донор - аз съм за! Така детето ще си е само "твое", без да разчиташ на някой случаен мъж, с когото да си тровиш нервната система, а и кой знае още какво, за да родиш дете.

Има един филм точно по темата с Дженифър Лопес, много е сладък - План Б.

# 116
Ми тогава донор - аз съм за! Така детето ще си е само "твое", без да разчиташ на някой случаен мъж, с когото да си тровиш нервната система, а и кой знае още какво, за да родиш дете.

Има един филм точно по темата с Дженифър Лопес, много е сладък - План Б.

Гледах преди време един друг, само че там главната героиня имаше дете от женен мъж с две деца. После се ожениха, но не потръгна и тя пак остана сама с дъщеря си.

# 117
Познавам много малко двойки, които преди да заченат дете си правят каквито и да е изследвания. Донорския материал, а и приемника се изследват доста сериозно. Има снимки или поне описание на донорите, така че рискът е доста по-малък всъщност.

Ани, аз бих предпочела да нямам мъж, отколкото да имам някакъв там като твоя.

Хари ако иска да си износи детето и ако има тази възможност да го направи. Ако не се получи има време да мисли и за осиновяване.

Слава богу се видя, че ограничените хора са по-малко в сравнение с нормално мислещите, така че каквото и да реши Хари, детето и ще е щастливо.

# 118
Доста от последните съвети са много смислени. Просто Хари, направи, каквото на теб ти е по сърце. Клюкарки, интригантки и тесногръди ще има винаги. Не си длъжна да контактуваш с такива хора. Приятелите ще те подкрепят.

Създаването на семейство не е само да намериш там някакъв мъж за баща, както писаха някои съфорумки. Плюс това има различни семейства, защо трябва да се вписваме в поставената рамка?

Гаранция на този свят няма за нищо, така че живей, както на теб ти харесва. Какво ти пука, че някоя щяла да те обсъжда и/или осъжда?!? Да си живее живота и да не се занимава с теб!  Peace

# 119
О, Ани, да си говорим истината в очите ли? ОК. Само един въпрос по този повод. Как се нарича жена, която въпрреки, че има мозък по-малко от половин канарче, се размножава и след това е напълно некадърна да обърше дори задника на детето си, без да пусне тема във форума? Но и нейните деца все ще оцелеят и пораснат, нали? А майка им дори е горда с постигнатото, въпреки че е добре всеки ден да пали свещи Господ да пази децата ѝ, че тя определено е некадърна да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт