Реакцията на таткото

• 16 205
  • 140
  •   1
Отговори
# 75
Да сега вече като поговорихме нормално разбирам, че просто мисли как ще се справим. Надявам се само от сега всичко да е наред и да се разбираме другото ще си дойде на мястото. Simple Smile

# 76
  • София
Някои мъже са много чувствителни и с перце трябва да ги галиш по главата.
Не смятам, че този човек има право да се държи като дърво. Искал е бебе, действал е целенасочено по реализацията, пък сега уж като гръм от ясно небе му дошло, че жената е забременяла. Всеки нормален човек е наясно, че когато една двойка не се пази, бебето може да се получи още от първия път. А за неговите почти 30 години би трябвало вече да е улегнал и разумен мъж. Да се взима в ръце и да не се излага, още повече за сметка на психическото състояние на бременната си жена.
Абсолютно. Какво го ожалихте господинчото, да не би работата на бременното момиче да е да успокоява бащата и да дърпа каруцата на отношенията. Все пак говорим за целенасочени опити от 3 месеца.

# 77
Да сега вече като поговорихме нормално разбирам, че просто мисли как ще се справим. Надявам се само от сега всичко да е наред и да се разбираме другото ще си дойде на мястото. Simple Smile
А с подписа до къде сте?

# 78
Подпис ще има преди да се роди бебчето

# 79
Значи всичко е супер. Naughty

# 80
Ами, чудесно.    Simple Smile
Ето, нещата се нареждат....опеделете си дата за "бракуването".После, ти си гледай твоята работа и бременността, а таткото да се огледа за сигурна и постоянна работа, поне за първите 2-3 години.
Млади сте, при желание може и навън да се реализирате, имате време бол пред себе си.    Peace

# 81
Според мен мъжа просто още не осъзнава какво се случва като повечето мъже. Те мъжете много често ръсят идиотщини като разберат ,че ще имат дете. Щом ти е казал ,че ще го гледате къде е проблема ?  .Друг е въпрос дали ти по някакъв начин ще допуснеш неговата реализация да не се осъществи и дали ти ще го спираш по някакъв начин чрез детето .Защо ви е всъщност да ходите в чужбина и защо си мислите че там ще е всичко по добре .И тук човек може да живее добре стига да иска. Зависи какво е учил и какво може да прави ?Ти ще го последваш ли там и изобщо какви са ви плановете за напред като сте решили да имате дете .

# 82
Е, щом и брак ти е предложил явно се е стегнал и ще се наредят нещата Simple Smile

# 83
Не съм чел цялата тема, но повечето мъже, които познавам, не ги мислят така нещата, все едно бебето е някакъв техен ангажимент и по принцип не планират много каквото и да било. Вие сте доста млада, очевидно и вие не сте мислила за неща като образование, кариера и най-вече за брак преди да почнете да го правите детето. От последните мнения виждам, че изглежда се нареждат нещата, но по принцип като отговор на основната Ви тема - добре е да планирате с по-голяма яснота нещата за самата себе си (включително и с кого и как се обвързвате) и да имате ясна позиция самата Вие. За мен правене на бебе без брак или без дългогодишно самостоятелно съжителство с човека (каквото на 23 не мисля, че имате) е доста импулсивен и недообмислен ход. Ако сега се наредят нещата, опитайте се да не допускате подобни необмислени ходове за в бъдеще. Това би трябвало да Ви помогне и при комуникацията с въпросния човек.

# 84
Тя може и да има образование, не прочетох да казва, че няма. Аз на 17 години влязох  университет и на 23 бях завършила и започнах работа.

Иначе за другото съм съгласна с бгтатко81. За мен реакцията на мъжа ясно показва, че забременяването на този етап е недобре обмислен и недостатъчно планиран ход. Даже си мисля, че на него просто му е харесало да прави необезопасен секс и като не е станало бебето от първия път се е успокоил, че няма да стане и по-нататък. Иначе не мога да си обясня неадекватните му реакции.

# 85
Не съм чел цялата тема, но повечето мъже, които познавам, не ги мислят така нещата, все едно бебето е някакъв техен ангажимент и по принцип не планират много каквото и да било...
Аз пък познавам основно отговорни мъже, които съвсем сериозно обмислят тези неща.

# 86
Аз пък познавам основно отговорни мъже, които съвсем сериозно обмислят тези неща.

И аз си мислех, че познавам доста такива, докато не стана ясно, че повечето ми приятели (да не кажа всичките) се чудят как да идат "по мъжки" на яхта, в амстердам, на стрийптиз клуб и т.н. Simple Smile

Докато аз се чудя как да измисля забавление, което включва цялото семейство и по възможност да не е семеен date с друго семейство, където съпругът след няколко ракии ще ме дръпне да се оплаква от жена си и да ми обяснява нещо в духа на как да идем на яхта, в амстердам или на стрийптиз клуб по мъжки :Р или в най-най-добрия случай как да се уговорим да играем диабло 3, не знам вече кой апдейт онлайн. 

Но съм сигурен, че моят приятелски и служебен кръг е проблемът в случая, а иначе като цяло мъжете сме много отговорни за такива неща и яко обмисляме Stuck Out Tongue И като резултат на това яко обмисляне, решаваме, че идеалният момент за първо дете е точно когато и двамата с половинката тъкмо сме си приключили образованието, нямаме стабилна работа и тепърва ни предстои правене на кариера и осигуряване на стабилен семеен доход.

# 87
Винаги е имало такива, сред жените също. Но да се обобщава, че е масово е прекалено.
В края на краищата той 3 месеца умишлено е правил бебе, сега и брак й е предложил, да се надяваме, че не е от този тип.

# 88
И аз мисля, че се е надявал да не стане...особено ако не е много просветен в тази област, а може и да е.
Не се споменава как са правили опити, може да е казала хайде да спрем да се пазим, да пробваме... и таткото да си е мислел, то не става така лесно, има си овулация и т.н.
Важното е, че иска детето и дет се вика ще си го гледаме.

# 89
От този тип е, ама и тя е от този тип, намерили са се. Ще им е трудно, но ще се справят по един или друг начин, особено ако тя има платежоспособни и готови да помагат родители.

Сред моите приятели и познати е масово, ако не беше, нямаше да вися в женски форум да питам за лични лекари, да търся за ясли и да се интересувам за места за забавления с малко дете. Най-сериозният, с когото последно си говорех, "не помнел" как точно я били приели в някаква ясла с томбола и не може да ми отговори как точно разбираш че някаква ясла в съвсем различен квартал прави "томбола", колко точки си имал на класирането все пак и т.н. и т.н. Жена му била знаела тия работи.

Общи условия

Активация на акаунт