Реакцията на таткото

• 16 200
  • 140
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Сред моите приятели и познати е масово, ако не беше, нямаше да вися в женски форум да питам за лични лекари, да търся за ясли и да се интересувам за места за забавления с малко дете. Най-сериозният, с когото последно си говорех, "не помнел" как точно я били приели в някаква ясла с томбола и не може да ми отговори как точно разбираш че някаква ясла в съвсем различен квартал прави "томбола", колко точки си имал на класирането все пак и т.н. и т.н. Жена му била знаела тия работи.

Чета те и се чудя- да те канонизираме или да ти припомним, че " Прехвален светец и Богу не е драг"!? newsm78
Или да съчувстваме на жена ти за избора ѝ? newsm78

# 91
Той не знае, че такива във форума ги разпердушинват, особено една две потребителки, препатили от мъжете ...не прощават и на най милия татко.

# 92
Или да съчувстваме на жена ти за избора ѝ? newsm78

Скрит текст:
За всеки влак си има пътници - със съпругата ми сме си паснали идеално, което е невероятен късмет, иначе със сигурност не съм светец и определено ако бяхме направили други избори и не се бяхме намерили, щеше да има много за съчувстване на хипотетичните ни половинки Grinning Предполагам, че повечето жени не обичате особено мъж да ви се бърка по подобни въпроси. На мен обаче всичко ми е интересно и от години нямам задръжки от типа на "данък обществено мнение", та взимаме повечето решения заедно.  

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 10:14 от Анонимен

# 93
  • София
Ами, аз не го намирам за мил, а за взел се прекалено насериозно индивид, изживяващ се като последна инстанция по всички въпроси, касаещи семейството.
Такова чудо да не ти е в къщата. Naughty

# 94
Сред моите приятели и познати е масово...
Ами... смени средата.
То лошо няма да събираш информация за лекари и т.н., но ако мъжът ми седне да си говори с каките тук по други теми сериозно ще се замисля какво търси Smiling Imp

# 95
Той не знае, че такива във форума ги разпердушинват, особено една две потребителки, препатили от мъжете ...не прощават и на най милия татко.

Скрит текст:
По форуми пиша от близо 20 години сигурно, определено не съм от най-милите потребители (даже напротив), но прекрасно знам как се стига до форумен конфликт и как може да се избегне. В момента изобщо вече нямам нерви, ама никакви останали нерви наистина за нещо повече от обмен на информация и малко неангажиращ чат, така че ще се изненадам, ако ме "разпердушинят". Но естествено човек винаги може да бъде изненадан, ще видим Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 10:15 от Анонимен

# 96
Ами... смени средата.
То лошо няма да събираш информация за лекари и т.н., но ако мъжът ми седне да си говори с каките тук по други теми сериозно ще се замисля какво търси Smiling Imp

Скрит текст:
Не е толкова лесно да се смени среда. Като цяло действаме в тази посока и двамата, колкото имаме сили. Но принципно не съм убеден, че е от средата непременно.

Разбира се, много е притеснително, ако съпругът седне да говори в бг-мама за подсичане, повръщане и за химическо чистене и гладене Wink Една омъжена жена е далеч по-спокойна, когато съпругът й излезе с приятели мъже да се видят "по мъжки" Stuck Out Tongue Все пак какво лошо би могло да стане тогава?! Нали все от зрели и планиращи в перспектива мъже е средата...  

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 10:14 от Анонимен

# 97

По форуми пиша от близо 20 години сигурно, определено не съм от най-милите потребители (даже напротив), но прекрасно знам как се стига до форумен конфликт и как може да се избегне. В момента изобщо вече нямам нерви, ама никакви останали нерви наистина за нещо повече от обмен на информация и малко неангажиращ чат, така че ще се изненадам, ако ме "разпердушинят". Но естествено човек винаги може да бъде изненадан, ще видим Simple Smile
После да не кажеш, че не си бил предупреден.

# 98
bgtatko81, не, за изброените теми е повече от задължително да се интересува.
За темите извън децата и дома говоря.

Скрит текст:
Не можеш да ме жегнеш за излизане по мъжки, моят мъж, нито някой от познатите ни излизат така, всички пием бира дружно Sunglasses

Но стига спам, нещата при авторката се развиват добре, да се надяваме, че нещо в комуникацията е причинило първоначалното объркване.

Лека бременност да й пожелая и дано напред говорят на един език Simple Smile

# 99
Такова чудо да не ти е в къщата. Naughty

Абсолютно! Hands Thumbsup

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 10:10 от Анонимен

# 100
bgtatko81, не, за изброените теми е повече от задължително да се интересува.
За темите извън децата и дома говоря.

Скрит текст:
Ами извън децата и дома - форумът предлага на случаен принцип някакви теми, ако ми се види някоя по-интересна или имам нещо смислено да кажа - правя го, когато ми се чати.

Иначе за всички си пиете заедно - това е перфектният вариант, ние точно такава компания си търсим и имаме нещо подобно, но за момента сме може би едва вторите с дете (повечето от компанията са по-малки от нас) и ще трябва време да се напасне компанията към спецификите на пиенето на бира с малко, търчащо навсякъде динозавърче, което най-обича като го вземе някой мил батко или какичка от компанията да свърши номер две точно тогава, тъкмо като ти се е отворила и приказката Simple Smile

Между другото такава компания не се намира под път и над път - в голяма степен е въпрос на късмет.

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 10:13 от Анонимен

# 101
Той брак не ми е предложил както попринцип трябва, говорили сме преди време и бяхме решили чак когато забременея да подпишем. Разговаряхме и си го питах директно след като съм бременна ще подпишем ли и той каза да.
По въпроса с образованието аз тази година ще съм 4ти курс и се дипломирам.
Знам че ще ни е трудно но ще се справим. Важното е че се обичаме и ще сме си заедно. И за двамата е нещо много ново и въпреки че беше планувано ни е страх..

# 102
Той завърши стоматология преди два месеца и затова още няма стаж в тази област. Не е започнал веднага след средното а на по-късен етап.
Това не означава, че няма никакъв стаж и не е работил до сега. От доста малък е започнал сам да се издържа, но с работа на частно.

# 103
Всъщност, първият пост, с който бгтаткото се включи в темата е доста смислен и аз бих посъветвала авторката да го прочете внимателно и после още по-внимателно да го обмисли.

# 104
Добре де, не ви разбирам. Ти още не си завършила, той току-що завършил без никакъв стаж (нали не вярваш, че зъболекар се става само с диплома?), от какъв зор беше това бързане за бебе? На 23 си още, не си престаряла.
И на мен започва да ми се струва, че си бързала да го вържеш, за да не го изтървеш. Друго логично обяснение за бебе точно в този момент нямам.
Да, много жени забременяват и раждат на тази и по-млада възраст, но има разлика между случайно забременели и решили да си гледат детето и умишлено забременели, без ясна визия как и с какво ще го гледат това дете.
Пиша всичко това като родител на 24-годишен син. Ако ми беше дъщеря, много щях да се стресна и притесня за теб, честно. Особено ако разчиташ мама и тати да помагат и да ви издържат.

Общи условия

Активация на акаунт