Тренировки в домашни условия - 89

• 70 135
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Кардио фикса + 30-40мин плуване

Ядох за първи път в пет след тренировката-супа ,пържоли ,плодове малко,чиабата и доста сладко Crazy една бира и половина Twisted Evil

# 31
  • 1st floor
Аз и днес ще почивам, навих си за по-късно алармата, че не ми достига сън. Кардиото си го изкарах в събота на Мусала, вчера на Витоша, пропуснах БР10. Заформихме страхотен преход благодарение на идеята на Джери.  Hug Не се бях качвала от Кладница. Агентката и Аманда се опитаха да ми стопят лагерите по баира, ама аз не се давах.  Mr. Green Сега сериозно - момичетата са страхотни! Hug Съжалявам, че не успяхме да стигнем до Мальовица, но се надявам в бъдеще да го направим! Hug

# 32
Джери здаде багажа по баира и се върна на събора в Кладница да пие бира. Тази мисъл нещо май ми се е била скрито загнездила 😜
И не мога да се похваля с геройството на Агент, Аманда и Гери💕
От мен само 5 часа мотаене по Витоша😊

# 33
Grinning Гледам, че дружно отчитаме нашата неделна разходчица в бруталната жега, за която не спрях да опявам на девойките! Добре че беше Черни Връх, та да се поразхладим, иначе щяха да ме копаят за силова тренировка горе на върха :green: Джери взе най-мъдрото решение, определено, само да си фен на бирата! Непо беше свежа като краставичка и това след като беше качила Мусала и тя ни стопи лагери, не ние нейните Simple Smile А Аманда е абсолютен герой!

19 км нагоре по баиро, 1290 м денивелация (ако не броим изобщо захода към Камен дел), 14 км надолу , 4000+ кал за деня според гривна с пулсометър.
Преходът беше съпроводен от допълнителни болезнени детайли + смешни ситуации, които ще разказваме като виц години наред Wink

# 34
Момичета истински се  гордея с вас! Heart Eyes bouquet Hug

# 35
Браво момичета, как ви завиждам за планинските геройства! Аз си карам Шон, но днес ще пропусна явно, защото МП е рожденик и трябва да спретнем нещо за гостите. Ако може да закъснеят, за да си направя тренировката ще е добре Grinning

# 36
Привет, Момичета!

За днес тренировка за крака в трисетове. От тази седмица обмислям да увелича на 4 тренировки, но ще го мисля в движение. До сега тренирах веднага като станем и малката беше свежарка, но сега ставаме в 6.30, тя се събужда също, трябва да оправя баткото за училище от 8 и чак след това идва време за моята тренировка и съответно тя вече е кисела краставичка, но не иска и да заспи.  Mr. Green

Дези,  Hug

Момичета, браво за прехода. Герои сте.  bouquet

Има вероятност да се наложи да се разделя с моя домашен фитнес.
Скрит текст:
ММ реши, че има нужда от повече място за своите всевъзможни инструменти, компресори и т.н. и решихме да сменяме къщата. Много му се кефя как не му пука и винаги предизвиква сам промяната. Като млада и аз бях така, но сега залагам повече на сигурното. Ако стане работата, ще  си имам даже по-голямо мазе за фитнес, но няма да е толкова уютно. Но пък ще е голямо. Даже мога да си вкарам гумата и корабното въже.  Mr. Green ММ купи и боксова торба, но се оказа, че не може да се побере в настоящото мазе, защото тавана е нисък, а другият е висок. Абе изобщо няма как да не тренирам, защото съм хвърлила сумати пари за щанги и други подобни, и нямам избор. Ще се наложи да тренирам доживот, за да избия парата.  Mr. Green

# 37
  • 1st floor
За днес отчитам БР9. Тази пропуснатата десетка не знам кога и къде ще  я сместя. Но започвам с девет, като първа тренировка за седмицата, че после нещо съвсем оплитам конците докъде бях стигнала.  Crazy Ще ни спират топлата вода от днес за три дена(някаква профилактика). Успях сега да я хвана за сутрешния душ, от утре ще му мисля как ще мия коса след тренировките и ще бързам за работа. Mr. Green

Агент, тия 4хил. изразходени калории за деня хич не ми се вярват да са толкова. Ама за всеки случай, вчера вкарах една баклава! Mr. Green Да не взема да изчезна... Joy Пак се замислям да спирам захарта, защото почвам да прекалявам. Tired

Джери, теб те заподозрях в бягство към студената бира веднага, щом тръгна надолу! hahaha

# 38
Абе и на мен ми се видя странно високо числото, при положение, че същата гривна редовно ми показва 1700-1800 кал в дни с къси тренировки и под 2000 в дни с дълги, та рекох и аз наум "А дано! Ма не вЕрвам!" Simple Smile))

Като се замисля оназ жега определено се бори по-добре със студена бира, а не с трамбоване по баира Wink
Вчера и днес се родихме и децата и аз - сутринта отиваме на тенис, всички по фланелки, а моята и с гол гръб за капак и софиянци въртяха разни пръсти около слепоочията си, докато се увиваха в ски и кожени якета на 15С Simple Smile)))
Момичета истински се  гордея с вас! Heart Eyes bouquet Hug
И ние, и ние Simple Smile)))) Мерси!
Агент, благодаря за темата. Не мога да ти "хвана спатиите".  Mr. Green Къде, как, кога... Mr. Green
И аз вече не мога, честно - последните 7 седмици са ми една върхушка от опаковане, разопаковане,  кръчми, пране, летене, кръчми, смяна на страни, градове, планини, паланки и кръчми. Изобщо лайтмотивът е "кръчми" и като се сетя, че след седмица пак помъквам катуна ми се реве! А кацаме буквално 3 дни преди да почнат училище и Анджи ми е направила списък по часове къде ще ходим да пазаруваме. И за да добавя insult to injury от цялата тази лудница (и кръчми!) съм отгоре с 4+ кг! И онзи ден любимият по Скайп ми вика "коте, ще правим ли заедно диета, че и аз съм надебелял" представете си Simple Smile))))))

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 11:45 от Agent Provocateur

# 39
Оф, Агентче, голям майтап с най-новия ти стил на живот всичко запачво от кръчмите и стига пак до тях  Grinning Погледни го от тази страна, че сега поне не ти се налага да пазаруваш и готвиш  Grinning

За днес 15 минути корем от кръговата на Джаки и ......няколко локумки, от вчера откак се паркираха у дома мира не ми дадоха, та не издържах де  Mr. Green, иначе добре продължавам с по 3 яйца не ден и месо, с доста мазнинка, оттам желанието за прясно мляко намаля, но вече го няма първоначалният ефект на бързото сваляне, явно си угаждам, все пак в началото бях и много по-стриктна.

No_frame bitch, плуване и разни фигурки във водата са ми любите упражнения  Grinning

Свети
, и аз искам да съм малко по-непукист по отношение на вещи, ама нещо не ми се получава, като се привържа към нещо и краййййй, сто пъти по-хубаво да държа в ръцете си, аз пък си искам старото, с годините почнах да задобрявам, има още какво да се желае. Grinning

# 40
40-50мин плуване в студена вода-19С  #Crazy прекрасно беше Crazy

# 41
Набързо пиша, че правя едни изследвания и това си е живо кардио из цяла София, отчасти и Дупница - бягане.

Аген, то у нас всичко е по кръчмите, а изключвам чалгарниците там май е още по фраш. Случвало ми се е вечер да искам да хапна в някое заведение от тея ястия - тип обедно меню, е няма места. А, сега ще дойде зимата и ще ни стане скучно, не се оплаквай за прекрасните ти преживявания.
Така, минавала съм подобен маршрут и бях пуснала друго приложение. От Златните, Черни връх, надолу към Железница, но се отклонихме към Ярлово, после надолу през Синята стрела и до Железница. Показа 2100 ккал. Километража не си спомням, но не беше малко. Ендомондото понякога/винаги ми показва ужасно изгорени ккал от нищо.

Непо, ти трябваше да ме заподозреш още като минахме през събора Stuck Out Tongue Но Мусала по зъберите ще я направим непременно.

Аз търча по лекари, Сега ще ходя да се редя в Александровска с бебетата за изследване на едни алергени. Толкоз съм луднала, че си слагам преди малко маска на косата и се чудя що е такава тегава тази сутрин, а то съм била хванала Пантенол Mask

# 42
Ох, скоро няма да става за планина вече, а мен така ми се ходи... Поръчах си вчера планински обувки на Merrel, че последния North Face, който си взех ми стискаше брутално и плакох (буквално) по пътя на връщане от един преход. Номерацията там била умалена, ама от къде да знам. Та ще дойдат новите до края на седицата, ама кога ще имам време да ги пробвам, не знам...Flowers Evergreen Tree Flowers Leaves Flowers Evergreen Tree

Исках да ви питам и за съвет, относно HIIT. След като свърша със Шон и Insanity Max 30 ...

Вметка: Вчера правих Мax Out Sweat и мога да кажа, че по-брутална 30 минутна тренировка не бях правила. Модифицирах и почивах и пак бях на път да умра. Flushed Confounded

...та ми се иска после да правя нещо, тип HIIT, но може и една идея по-силово. Чудя се между ниво 3 на Руми, програмите на Кристин Къри или тази, която бяхте споменали - 21 Fix нещо си... Само че не съм гледала нищо от нея, а четох коментар, че е твърде лесна.

Та какво ще ми препоръчате, което да е достатъчно натоварващо??

Благодаря предварително Hug

# 43
Ох, скоро няма да става за планина вече, а мен така ми се ходи... Поръчах си вчера планински обувки на Merrel, че последния North Face, който си взех ми стискаше брутално и плакох (буквално) по пътя на връщане от един преход. Номерацията там била умалена, ама от къде да знам. Та ще дойдат новите до края на седицата, ама кога ще имам време да ги пробвам, не знам...Flowers Evergreen Tree Flowers Leaves
Нали знаеш, че трябва да са ти леко големи (.5-1 размер) и ако производителят не е "уголемил" нормалният ти номер и той ти седи при проба като нормална обувка твой номер трябва сама да си избереш по-голям номер?

Аз абсолютно бях забравила това за планинските обувки и като си поръчвах преди ваканцията моите бях преуморена, беше 2 ч сутринта, спеше ми се и автоматично си бях поръчала нормалният номер, който винаги нося на Адидас (8.5) Пристига след 2 дни пакета, обувам аз и буквално кракът ми"заплува" вътре, аз се стреснах, погледнах номера (правилен беше, моя си) и като гугълнах се оказа, че Адидас ни спестява мисленето и моделите за планина са си уголемени. Колко пъти ги благослових това лято не мога да опиша - в жегата и при дълго ходене краката ми се подуват ужасно и ако бях с нормален размер щях да вия от болка. Да не говорим, че при слизане пръстите ми не се удрят в обувката и си опазих ноктите, а не е като да не са ми падали нокти от неудобни ски обувки и подобни ситуации.

Ето това е моят модел и съм много доволна, но като цяло калъпите на Адидас (и на Мерел) много добре пасват на моите крака, което не е така с други популярни и добри марки. И съм щастлива, че са водоустойчиви и с разкошни грайфери - не се пързалят дори по мокро!

PS Simple Smile)) Дивичке, и аз съм същата като се привържа към вещ/предмет/човек Simple Smile))

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 08:46 от Agent Provocateur

# 44

[/quote]
Нали знаеш, че трябва да са ти леко големи (.5-1 размер) и ако производителят не е "уголемил" нормалният ти номер и той ти седи при проба като нормална обувка твой номер трябва сама да си избереш по-голям номер?

.., но като цяло калъпите на Адидас (и на Мерел) много добре пасват на моите крака, което не е така с други популярни и добри марки. И съм щастлива, че са водоустойчиви и с разкошни грайфери - не се пързалят дори по мокро!

PS Simple Smile)) Дивичке, и аз съм същата като се привържа към вещ/предмет/човек Simple Smile))
[/quote]

Агент, знам и си бях взела 38 номер ( аз съм 37). Обаче явно и калъпа не е ок за моя крак, защото отпред бяха доста стеснени, а не широки на пръстите. Аз съм с фин крак, но отпред не ми е супер тесен, а тук 38 ми дойде крив номер. Удряне на ноктите при слизане, стискане при подуване...кошмар изживях, добре че ги продадох лесно. Приятеля ми си купуваше ежедневни спортни на марката и жената му каза, че дрехите им са уголемени малко, а малко обувките идват намалени, спрямо стандартните номера...та явно 38 ми е бил все едно си нося моя 37 номер. Сега ще видим на Merrel тези:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт