Тренировки в домашни условия - 89

• 70 152
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Бодишред е най-гадното на Джилиан, което съм правила и нямам добри спомени за него, въпреки че след като го минах ми липсваше това мазохистване. One week shred също е доста добро като темпо и натоварване и има приятно кардио, което сгрява кръвчицата.

Вчера пльоснах Total body cardio fix и малко Линда като за встъпване в тренировките.

# 76
Пак не разбрах - 30 days shred е БШ или нещо друго? Или просто обърка името?

# 77
  • Сливен
Пак не разбрах - 30 days shred е БШ или нещо друго? Или просто обърка името?
различни са - първото е 30 дни, три нива, всяко от които е по 10 дни, а второто - 8 седмици, 1 и 2 седмица са 1-ва и 2- ра тренировка + кардио, 3 и 4 седмица съответно 3-та и 4- та тренировка и така до 8-та седмица.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 11:53 от roxanna

# 78
Благодаря Heart

# 79
30 day shred e 30 day shred. Bodyshred e Bodyshred.
30 day shred е една от първите Джилиански програми, Бодишред една от последните.
30 day shred е 30 дни, Бодишред е 60 дни.
Като трудност също се различават.

# 80
Да, разбрах накрая Simple Smile

Сега свършвам 21 days fix, свалила съм БШ и БР, та се чудя кое да подкарам първо и затова разпитвам Simple Smile

# 81
Дами, благодаря за пожеланията, да ви се връщат в троен размер Hug

Отчитам за вчера TRX 30 минути и BBPo за час. BBPo е съкращение на Bein, Bauch, Po. Това са упражнения за краката, корема и дупето. Доста тежка ми дойде тренировката. Уж на пръв поглед лесни упражнения, но почнеш ли да ги правиш, осъзнаваш, че не са толкова лесни. Освен това за пръв път използвах ластик. Когато треньорката ни раздаде по един такъв и първата ми мисъл беше, че ще скачаме на въже Laughing Точно на такова ми приличаха, бяха с дръжки. Явно трябва да отида още няколко пъти, за да свикна с тренировката newsm78 На TRX имаше ново упражнение: вдигане на пръсти върху платформа за степ аеробика #Crazy Имаше и голяма вероятност да пропусна тренировката, защото след обедната ми почивка на работа стъпих на криво и ме болеше известно време.
За днес отчетът е отново TRX, този път упражнението не беше с изпънат напред крак, а с такъв назад и настрани и повдигане коляно нагоре(как го обясних само hahaha).
Идвам също така и с важна информация, ако някой се интересува: препоръчително е да не се тренира 2-3 дни след даряване на кръв. Аз като начинаещ с тренировките и с мерак за редовен кръводарител(докато все още съм над 50 кг и без здравословен проблем, който да е противопоказен за тази процедура) силно се интересувах. Попитах треньора по TRX и той ми даде този отговор.

# 82
Лейдис помните ли ме ехоооооооу!
Няма да казвам цоп в темата, че ако цопна наистина много ще се чуе! Кантар нямам да се наплаша здравата, но установих +3-4 см. в талията. Има ли емотикон за скубане на коси, не ми се търси Wink
Откакто имах едно премеждие спрях за почти две седмици тренировките, но освен че се връщам на терена започвам и с отчетите, че иначе няма да я бъде тая!
Вчера си доказах, че съм загубила форма със Spartacus Workout 2.0 , 35min.  и затова се спрях до там и добавих yoga flow 30min.
Отивам да си направя кардиото за днес - BODYCOMBAT 43
Имаме хубаво време тук, т.е. не вали и съседите пак са полудели с барбекю. Тази сутрин един холандец влетя в двора ни да ми донесе сливи (има дръвчета в двора), надявам се да не влети сега с някоя пържола Simple Smile)))
Отлитаааам! Но вече съм тук, рапорт даден! Липсвахте ми!!!

# 83
^Сладурка!

# 84
Орхидея, щом ти се тренира размазващо препоръчвам Bob Harper Main Workout Simple Smile
Изобщо като гледам сега аз какви съм ги вършила ми е ясно и защо така съм изглеждала.

# 85
  • 1st floor
Да, разбрах накрая Simple Smile

Сега свършвам 21 days fix, свалила съм БШ и БР, та се чудя кое да подкарам първо и затова разпитвам Simple Smile

Подкарай БР.  Laughing За мен БШ е естествено продължение и надграждане на БР. Наистина е много трудна и вади душицата до край. Правила съм я веднъж и я изкарах на чист инат. През цялото време си мислех, как повече няма да я почвам. Май не модифицирах упражненията, но пък ги правих повечето с три кг. Сега пак се замислям, дали да не я изкарам, де... LaughingТъкмо ще видя дали съм задобряла или обратното.  Mr. Green Но трябва да събера първо смелост, преди да реша! Joy

За вчера, вместо кардио - Руен. Безкрайни пътечки през поредица от едни меки и заоблени връхчета, прекрасно време и навъртяни 36км в двете посоки (по табела) или 35км (според телефона). Всичко това обилно полято с бира, пържени картофки, банани, баница, сладолед и бадеми. Храната беше пълен миш-маш, признавам! Mr. Green

Би, и аз искам двор с връхлитащи холандци, носещи нещо за ядене! hahaha

# 86
Подкарай БР.  Laughing За мен БШ е естествено продължение и надграждане на БР. Наистина е много трудна и вади душицата до край.

Сега така като го каза -трябва да се направи! Peace мисля като свърша с 21 дейс фикс) да загрея с БР-ще ги почна от пета седмица примерно  newsm78 да не е съвсем от нулата,че ще  са ми  много лесни и ще продължа с БШ -УХУУУУУУ  Thinking гледам ,че 8 седмици продължава ,имам да правя и мастърХамъра и Чизел имам и Емили Скай -фит 2 ,4 месечни фитнес програми -изобщо тренировки за година напред   #Crazy

За вчера 30-40мин плуване -времето не го засичам точно,щото бръмча  за дължини Naughty  Беше много студена водата и вече се стъмняваше но пък едното дете отиде да вечеря при приятелка ,а др да кара колело със баща се и аз нямаше как да не се възползвам-метнах се и не съжалявам  Heart Eyes

# 87
Решено значи - свършвам Insanity и правя БШ, след което Bob Harper!!

Благодаря момичета, стискайте ми палци и ми пожелайте успех, че нещо скачам в дълбокото Grinning

# 88
Непо, благодаря Heart
Така ще направя Simple Smile

# 89
Момичета, има ли от къде да си дръпна Body Shred, а да не са видеа онлайн? Тренирам на различми места из вкъщи и не навсякъде нета е прекрасен...И друго - линка, който виждам в началото на темата води само до първата тренировка на Body Shred, нещо не се ориентирам къде са останалите...

Редактирам поста - намерих я Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 15:39 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт