Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 860
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Тази вечер,  темата като гледам е Наргиле-що е туй нЯщо и има ли то почва у нас☺
Светълчо добре го е описала. Мила ми приятелко, като бяхме на вилата, не го ли видя туй нЯщо. И през акъл не ми е минало да ви предложа тази атракция.
Посипвам си  главата с пепел. Голяма съм неблагодарница. Така мило ме приветства като ме видя на твоя територия, а аз чак сега да ти благодаря. ❤
Имаме наргиле и като се съберат децата( на възраст около 40-те) 😉сядат около него, зареждат го с тютюн ( харесват плодовите аромати) и го разпалват. Цял ритуал е. А аз понеже никога през живота си не съм пушила,  дори от любопитство не съм пробвала. Ще взема да се прежаля😁
СВЕТЪЛЧО, следващата покана за вилата ще бъде: Заповядай на наргиле. 😁

# 346
  • В Космоса
Даам, някаква мода е в заведения да предлагат наргилета. Аз съм пушила преди много години на купон, нищо особено не е, но е по-приятно от цигари, определено.

Екскурзията ни до село Загражден: http://mantinela.blogspot.bg/2017/08/blog-post.html

# 347
  • София
След много молби и увещания, разреших на сина ми да си направи фейсбук профил на 12 години. Условията бяха - да имаме достъп до профила и да не приема покани от непознати. Не ме интересува, че някой си бил братовчед на съученичка, друг бил съсед, трети не знам какъв. Покани се приемат само от лично познати деца. Ние му правихме настройките на профила. Естествено, когато се регистрира и заваляха всякакви покани. Под мой надзор всички непознати бяха отхвърлени. Сега, като го приеха в гимназията, малко нарушихме правилото и прие покани на бъдещи свои съученици. С някои вече се запозна, с други предстои на есен. Но правилото пак остава в сила. Просто се приемат приятелства от новата гимназия.
И за наргилето говорихме. Аз повдигнах въпроса след един пост на една потребителка в седмокласната тема. Каза, че нещо е чувал за наргиле, но не знае какво е и никога не е виждал свой съученик да пуши. Изрично натъртих, че безвредно пушене няма. А тия дни преговорихме всички правила за безопасно придвижване извън дома. Той до сега само ходеше и се връщаше от училище сам, както и е ходил до някой МОЛ на кино с приятел. Сега покрай срещите с новите съученици ходи в центъра - НДК, градинката на Народния театър и други подобни обществени места. За сега винаги пита дали може да отиде на някое място и заедно обсъждаме маршрута и всички подробности по ходенето, защото не е запознат напълно с градския транспорт. Слуша и внимава. Надявам се винаги да е така.

Сбъдваща, вади големите тави и тенджери, защото и когато средният се присъедини към големият, свят ще ти се завие от готвене. ooooh!
По повод мечтите в някои по-горни постове и аз искам голям хладилник, поне като двукрилен гардероб, обаче засега няма Sad  Писна ми от пазаруване през ден и все няма какво да се яде Close Ядат момчетата яко, а не им личи. Все едно гладни ги държим ooooh!

# 348
Тази вечер,  темата като гледам е Наргиле-що е туй нЯщо и има ли то почва у нас☺
Светълчо добре го е описала. Мила ми приятелко, като бяхме на вилата, не го ли видя туй нЯщо. И през акъл не ми е минало да ви предложа тази атракция.
Посипвам си  главата с пепел. Голяма съм неблагодарница. Така мило ме приветства като ме видя на твоя територия, а аз чак сега да ти благодаря. ❤
Имаме наргиле и като се съберат децата( на възраст около 40-те) 😉сядат около него, зареждат го с тютюн ( харесват плодовите аромати) и го разпалват. Цял ритуал е. А аз понеже никога през живота си не съм пушила,  дори от любопитство не съм пробвала. Ще взема да се прежаля😁
СВЕТЪЛЧО, следващата покана за вилата ще бъде: Заповядай на наргиле. 😁
Съвсем ме заинтригува с това нящо. Какво толкова, че чак в невръстна възраст? Някой с новини от морето, че скъпият на Какао бийч ще ме води ooooh!, да друснем кълки. Валерко да не го е затворил? Криза на средната възраст, сам сами,за пръв път. Някой да препоръча дискотека с музика от 90-те Mr. Green

# 349
Не знам, аз съм много притеснена за това какво ще се случва с дъщеря ми. Като знам аз каква бях и как на късмет съм се разминавала с какви ли не неща... Поне с моя опит почти нищо не може да ми убегне, от сега я усещам госпожицата, когато се опитва да ме заблуди. Малко съм по-строга, отколкото ми се иска, но... ММ се заканва, че ще я счупи от СРС-та. Аз преди бях против, но взех да се замислям...
И аз се притеснявам от същото всеки ден. Светът е жесток и изкушенията са доста повече..

Не знам какво е СРС.  newsm78

Успех на Тонка днес!  Hug Hug

Нито мога да ви изчета, нито да ви настигна. Чак сега се записвам в темата.

# 350
Софийски районен съд - СРС.
Специални разузнавателни средства - СРС.
Според зависи.

# 351
  • София
Ужас, Дора, вие сериозно ли😲 Ако и при мен кризата на средната възраст се прояви като желание да отида на Какао бийч, моля, убийте ме овреме😂

# 352
  • София
Ужас, Дора, вие сериозно ли😲 Ако и при мен кризата на средната възраст се прояви като желание да отида на Какао бийч, моля, убийте ме овреме😂

# 353
Снижавам се максимално ooooh! сега,като сме се отметнали от всички ангажименти, не може да поживеем ли? ЛМ е въодушевен, аз също Mr. Green Иии матраци разхвърляни по пясъка има, само цайси нямам още. \\\\\\\\\\\\\спрях се на три модела на ДГ 4207, 4270 и 4216, някой с такива?

# 354
В Бургас са си мода наргилетата и още как.Синът ми в началото на 9 клас ми разказваше, че го канят след часовете съучениците му на наргиле да си правели партия.

# 355
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Боже, колко съм изостанала, срам ме хвана! Какво е туй Какаобийч, че всички го знаят, само аз- не?! И наргилето съм подминала без да го отразя хич.
Обаче си лягам сега, утре ще се срамувам и размишлявам над това, колко съм изостанала и невежа.
(Спомних си как веднъж (мноооого отдавна) така се самобичувах колко съм невежа и детето ми, милото, да ме успокои, каза: не мамо, вежа си, вежа!)

# 356
Много хубаво си го описала, пък и снимките са прекрасни!
Благодаря, че сподели с нас!

# 357
  • София
И аз не бях чувала за Какао бийч, та сега го гугълнах. Пише, че е известна парти зона основно за любителите на електронната музика. Освен, ако не продават забранени вещества и забавленията не преминават в оргии, не виждам какъв е проблемът хора от всякакви възрасти да ходят там. Не може човек като стане на 50 и автоматично да преминава във фен масата на Веселин Маринов  Rolling Eyes (Боже опази!). Има и такива, които предпочитат по-свежи забавления сред млади хора.

# 358
  • Ямбол
Какао е плаж в Слънчев бряг.
И тук има мода с наргилета. Чукайте на дърво, ако децата ви са кротки. С големия нищо не разбрах, но с малката минавам през всичко. Тези наргилета обаче тук са някакви модификации, като електронна цигара са, но без никотин(уж) и само с аромат на нещо си. Минахме и през това, на будаленцето му обяснили, че не е вредно. Ние му обяснихме, че ако не е вредно е път към вредното и да не си позволява повече да опитва.
Ето такива са:
Скрит текст:

# 359
  • София
Ти остави какво пише...Иди на място да видиш, пак ще си говорим😆

Общи условия

Активация на акаунт